Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE BİTİRME YAŞI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size göre üniversiteyi bitirme yaşı en geç kaç olmalıdır(hazırlık vb dahil). Ben geçen sene yerleştim. fakat okulu bıraktım bu sene tekrar girdim puan kesintisi konuları unutmak falan derken beklediğimden kötü geçti. Seneye kalıcak gibi. 2013e kalırsa üniversiteye 21 yaşında girmiş olucam. 20 bucuk da diyebilriz seneye girer isem en iyi ihtimal 25te mezun olucam. sizce çok mu geç ?

• bence çok geç değil.sen çalışmana devam et.bitirince kısa dönem askerlik yaparsın 26 olursun.ondan sonra 3-4 sene bekar hayatı.kendi paranı kendin kazanır kendin yersin.ardından evlenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

bence çok geç değil.sen çalışmana devam et.bitirince kısa dönem askerlik yaparsın 26 olursun.ondan sonra 3-4 sene bekar hayatı.kendi paranı kendin kazanır kendin yersin.ardından evlenirsin.

yorumun için teşekkürler öncelikle. bende öyle düşünüyorum. aman diyim herkese tercihi dikkatli yapın. yoksa tanımadığınız bir yerde bir anda kendinizi bulabilrisiniz. acele etmeyin. ben acele ettim sonradan pişman oldum. insan ilk gece anlıyor neyin nolduğunu. insan biraz daha olgun başlayınca aslında daha yararlı olabilir üniversite hayatı . buda avutma olsun :D
  • Yaşa çok takılma ben 22 yaşındayım ve ilk senem 2013 te tekrar giricem ama zerre kadar takmıyorum yeter ki istediğim bölümü kazanayım.Umrumda bile değil 30 da bitirmişim bitirmemişim
  • Hocam ne geçi yeterki okuma isteğin olsun. Ben ne 28-30 yaşında okuyanlar tanıyorum . Benim durumda seninkiyle aynı sayılır . Aynı yaşta girecez üniye . Hem üniye olgun gitmek her zaman iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

Yaşa çok takılma ben 22 yaşındayım ve ilk senem 2013 te tekrar giricem ama zerre kadar takmıyorum yeter ki istediğim bölümü kazanayım.Umrumda bile değil 30 da bitirmişim bitirmemişim

dostum gerçekten öyle. iktisata girdim. 1 sene emek verdim dershane okul git gel hayatımın darma duman oldu sonunda girdik. ama işte bana göre değilmiş. en azından ilk sene döndüm bu yanlıştan.(kendime göre iktisata bir şey dediğim yok :) ). senin içinde hayırlısı olur umarım önümüzdeki yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Hocam ne geçi yeterki okuma isteğin olsun. Ben ne 28-30 yaşında okuyanlar tanıyorum . Benim durumda seninkiyle aynı sayılır . Aynı yaşta girecez üniye . Hem üniye olgun gitmek her zaman iyidir

eyvallah :D inşallah istediğimiz olur. kolay değil bu sistemde bir hata yaptı mı 2 sene gidiyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 26 ortalama

iyi mühendislikler 25 gibi anca bitiyor

Tıp 25 26

Diş 24 25

• quote:

Hocam ne geçi yeterki okuma isteğin olsun. Ben ne 28-30 yaşında okuyanlar tanıyorum . Benim durumda seninkiyle aynı sayılır . Aynı yaşta girecez üniye . Hem üniye olgun gitmek her zaman iyidir

+1 bizim sınıf öğretmenliğinde bu sene 27 yaşında olan bir arkadaş kazandı geldi isteyince oluyor yaşa çok takılmıyor insanlar hele üniv.de böyle birşey yok.
    Kafa dengi adamlar buldun mu sırtın sağlamdır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: primated

25 26 ortalama

iyi mühendislikler 25 gibi anca bitiyor

Tıp 25 26

Diş 24 25

ben eşit ağırlık olduğum için bölümler o bölümlerin yanına yaklaşamaz zorluk acısından :) ama kafaya dank ettikten sonra sene uzatma olayıda olmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgncnplt11

quote:

Yaşa çok takılma ben 22 yaşındayım ve ilk senem 2013 te tekrar giricem ama zerre kadar takmıyorum yeter ki istediğim bölümü kazanayım.Umrumda bile değil 30 da bitirmişim bitirmemişim

dostum gerçekten öyle. iktisata girdim. 1 sene emek verdim dershane okul git gel hayatımın darma duman oldu sonunda girdik. ama işte bana göre değilmiş. en azından ilk sene döndüm bu yanlıştan.(kendime göre iktisata bir şey dediğim yok :) ). senin içinde hayırlısı olur umarım önümüzdeki yıl.

Hocam bende iktisat düşünüyorumda acaba seni iktisattan uzaklaştıran sebep neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuktrkylmz -- 27 Haziran 2012; 21:33:21 >

• quote:

quote:

+1 bizim sınıf öğretmenliğinde bu sene 27 yaşında olan bir arkadaş kazandı geldi isteyince oluyor yaşa çok takılmıyor insanlar hele üniv.de böyle birşey yok.
    Kafa dengi adamlar buldun mu sırtın sağlamdır zaten

aynen öyle içime su serptiniz bi kaç olumsuz düşünen insan var etrafımda onlar kafamı karıştırmıştı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

quote:

Orijinalden alıntı: srgncnplt11

quote:

Hocam bende iktisat düşünüyorumda acaba seni iktisattan uzaklaştıran sebep neydi?

biraz basmakalıp bölüm. yani matematik ağırlıklı. benim mat çok iyi değildi . ilk seneden daha bölüm bana ağır geldi. daha sosyal bir bölüm düşünüyorum daha bireye dayanan bir bölüm. matematiğin iyiyse ve ekonomiyle uğraşmaktan zevk alıyorsan yaz derim. aksi taktirde muhasebeydi iktisat matematiğiydi adamı boğuyor

• Çevrendeki boş tenekeleri dinleme onlar ancak birilerine akıl vermekle yetinirler . Benim çevremdede az değil onlardan . Önemli olan senin ne istediğin. İktisat bölümü gerçekten zor bölüm hocan abim okuyor 3. Sınıfı bitti yaz okulunda halen derslerle cebelleşiyor bu sıcakta . Bir dahaki tercihinde iyice bölümü tanıyıp öyle seçim yap .

• quote:

Çevrendeki boş tenekeleri dinleme onlar ancak birilerine akıl vermekle yetinirler . Benim çevremdede az değil onlardan . Önemli olan senin ne istediğin. İktisat bölümü gerçekten zor bölüm hocan abim okuyor 3. Sınıfı bitti yaz okulunda halen derslerle cebelleşiyor bu sıcakta . Bir dahaki tercihinde iyice bölümü tanıyıp öyle seçim yap .

yorumun için teşekkürler . evet onlara pek takılmıyorumda yani çok olunca sayıları kafa karıştırıyor :D evet zor baya ya sıkıcıda bence tabi zevkli değil. abine kolay gelsin :))
  • Hem bir devlet kurumunda çalışıyorum hem de sınava girdim bu sene 27 yaşındayım. İki üniversite bıraktım, bir öğretmen kadar maaşım var şu an ama kadrolu ameleyim tabiri caiz ise.
    Uzaktan eğitim istiyorum, hem çalışıp hem de çocukluğumdan beri istediğim bölümde okuyacağım. Gelecekten umutluyum, fazla geç kalmış hissetiyorum kendimi. Okumanın yaşı yok, daha iyi imkanlar elde edebilleceksem, zevk aldığım rahat bir işte çalışabileceksem 30undan sonra yine başlarım okumaya...
    Potansiyelin olduğuna inandığın halde belli sebeplerden ötürü okuyamadı isen koyuyor insana ister istemez, toplumsal statü açısından bile çok değerli birşey. Ne zaman nerde olursa ol git al ilimi, geçmişe değil önünde seni bekleyen hayata bakmak lazım çünkü seni o ilgilendiriyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 27 Haziran 2012; 22:42:01 >
  • kaydı dondurup iş kuran sonra askere giden sonra evlenen en sonunda "la benim bi' okul vardı" diyip 33-34 yaşında okulunu bitiren birini tanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Hem bir devlet kurumunda çalışıyorum hem de sınava girdim bu sene 27 yaşındayım. İki üniversite bıraktım, bir öğretmen kadar maaşım var şu an ama kadrolu ameleyim tabiri caiz ise.
    Uzaktan eğitim istiyorum, hem çalışıp hem de çocukluğumdan beri istediğim bölümde okuyacağım. Gelecekten umutluyum, fazla geç kalmış hissetiyorum kendimi. Okumanın yaşı yok, daha iyi imkanlar elde edebilleceksem, zevk aldığım rahat bir işte çalışabileceksem 30undan sonra yine başlarım okumaya...
    Potansiyelin olduğuna inandığın halde belli sebeplerden ötürü okuyamadı isen koyuyor insana ister istemez, toplumsal statü açısından bile çok değerli birşey. Ne zaman nerde olursa ol git al ilimi, geçmişe değil önünde seni bekleyen hayata bakmak lazım çünkü seni o ilgilendiriyor artık.

çok güzel özet geçmişsin.evet önümüze bakmak gerekiyor bende geç olduğunu düşünmüyorum artık,inşallah hayırlısı olur senin içinde .

• Sie ne diosunuz bea 45 yasinda hukuk bitirip suanda calisan tanidigim var ben dersanede ki cografya hocamdi hemde derslere hic gitmeden istanbula sadece sinavlara geldi bende anlamadm
    Nasi bitirdi ama bitirdi bildigin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.