Şimdi Ara

Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukuk20 -- 3 Mayıs 2021; 15:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece kendinizi düşündüğünüz sürece başarılı olamazsınız. Genel olarak yapıyor olsanız imza verirdim, ancak bu durumda vermeyeceğim.
  • çapa tıpı böldüler gazi hukuğu böldüler pardon Ktü hukuk ? :)
  • herkes hak hukuk diyor ama birileri hak derken diğer taraf sessiz kalıyor o yüzden sizi sizden başka kimse anlamaz, burada vereceğiniz imza kampanyaları vs. bunların hiç bir faydası olmayacaktır, elinizden geleni yapıyorsunuz çok güzel olay lakin bu ülke hak ile hukuk ile demokrasi ile yönetilmiyor

benim sınavım seçim dolayısıyla ertelendi, mesela kimse çıtını çıkardı mı? kimse öğrencilerin psikolojisini düşündü mü? ben sana söyleyeyim kimsenin umrunda değildik. sene başından beridir OBP konusunda bizde rahatsız olduğumuz konuları kendi çapımızda duyurmaya çalıştık lakin bize bizden başka kimse destek vermedi ve eğer sonuçlar herkesin tahmin ettiği gibi gelecek olursa şurada bahsettiğiniz hak-hukuk bizimkinin yanında toz tanesi kalır. mağdur olacak insanlar,ailelerin 1 sene boyunca bayıldıkları paralar, boşuna heba edilecek 1 yıl veya yıllar gibi örnekler verilir.

o yüzden uzun lafın kısası ülkedeki eğitim sistemi 2 ucu boklu bir değnek.

• benimde lise 11den beri istediğim bölüm ayrılıyor yapıcak bir şey yok

• Imzami verdim . Capa tip icinde imzami verdim zaten . Sanmiyorum ama umarim bu imzalarimiz ise yarar . Gerci canlari ne istiyorsa onu yapiyorlar kimse birsey yapip karsi cikmiyor ama neyse . En azindan tepkimizi gostermis olalim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hukugu ktude istemiyoruz . Hatta imza toplayip edebiyatla iibf ninde gitmesini saglamamiz gerekior .Ktuye fren yapiyosunuz yapmayin gidin akcabatta naparsaniz yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cidden merak ettiğimden soruyorum, ayrılırsa ne olacak?
    Edit: İmza kampanyasında yazılanları okudum ama öne sürdüğünüz sorunlar biraz zorlama olmuş gibi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IST_PSY -- 22 Nisan 2018; 13:11:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.