Şimdi Ara

Universal repeater kullanımı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde kablonet mevcut. Oturma odası diye isimlendirdiğimiz oda ve benim odam bi koridorun iki ucundaki odalar. Modemin kötülüğünden midir bilmiyorum nerdeyse hiç sinyal alamıyorum kesilip duruyor zaten. Evde zyxel marka router/access point/ universal repeater olarak kullanabildiğim bi cihaz var model NBG416N.

    Baya eski yadigar gibi bişey. Şimdi ben bunu bağladım ayarları yaptım. Full yada bi düşük sinyalde çekim sağlıyor ve bağlanabiliyorum internete ancak malum siteden hız testi yaptığımda 3.5mbps hız görüyorum. Normal hızım 25mbps ben 23mbps net hız alabiliyorum modemin olduğu odadayken telefon laptop farketmeksizin. Ben yarı yarıya hız kaybına razıydım ancak 3mbps çok kötü.

    Neden kaynaklı olabilir ? Bunu aşmak için yapabileceğim bir şey var mı ? Ayrıca evde birde air5442 modem mevcut bunuda kullanabilirim herhangi bir işe yararsa. Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.







  • Zyxel in aynı model cihazı bendede var. Kablosuz aktarmada çok fazla kayıp oluyor ve malesef ona yapacak birşey yok. Tek çare kablo ile çoğaltmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.