Şimdi Ara

Unity'de oynadıkça kasma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar unity de basit bir oyun tasarladım ne öyle kastıracak polygon collider fln var ne de karmaşık kod kümeleri. Ancak şöyle bir sorun ile karşılaşıyorum bu oyunumu build ettim telefonda oynarken sahne yüklemesi arttıkça oyun kasmaya başlıyor misal 1.levelden-4.levele kdr çok iyi çalısıyor ancak 4.den sonra kasmayı hissetmeye baslıyorsunuz 7.levele geldiğimizde çok fazla kasıyor.

Ram kullanımı artıyor onu farkettim zaten sorunda bu. Bunun önüne nasıl geçebilirim acaba? Sahne değişiminde önceki sahnede oluşturduğum gameobjectler fln yıkılmıyor mu ki bu oyun bu kadar kasıyor acaba ?

• Framework bir ara katman olarak her bir işlemde ek işlemler yapmak zorundadır bu da ek CPU & RAM kullanımı demek. Belki ilerki versiyonlarda bunu biraz optimize ederler fakat framework her daim varlığını hissettirir.
  • Level sistemi nasıl bir sistem ? Ona göre bir optimizasyon önerisi yapacağım.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm ancak eski yedeklerime dönerek çözdüm önceki yedeklerimde bu sorunun olmadıgını farkettim kasmasınında sebebini çözemedim ama en azından bu sorundan kurtuldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stalker nasıl bir oyun ?
    10 yıl önce açıldı
    Minecraft Çok fena kasıyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.