|
Beyler ben herhangi bir nesneyi(küp,daire vb.) hareket ettirmek istiyorum. Internetten biraz araştırdım ama kodlar hep farklı ve yapamadım. Bilen varsa kodu atabilir mi? |
|

DeFacto 3 İplik Pamuklu Şardonlu İçi Polarlı Comfort Regular Fit Rahat Kalıp Dik Yaka Fermuarlı Kalın Sweatshirt D9067AXNSBG735 M Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/defacto-3-iplik-pamuklu-sardonlu-ici-polarli-comfort-regular-fit-rahat-kalip-dik-yaka-fermuarli-kalin-sweatshirt-d9067axnsbg735-62375603?magaza=defacto
8 sa. önce paylaşıldı
|
Beyler ben herhangi bir nesneyi(küp,daire vb.) hareket ettirmek istiyorum. Internetten biraz araştırdım ama kodlar hep farklı ve yapamadım. Bilen varsa kodu atabilir mi? |
|
|
Biraz geç oldu sanki ama yazayım. Önce nesneye rigidbody componentini ekliyorsun, sonrada Unity - Scripting API: Rigidbody.MovePosition (unity3d.com) bu sitedeki scripti nesnene uyguluyorsun. Bu script altında bulunduğu nesnenin rigidbody componentine ulaşıyor ve belirli yönde kuvvet uyguluyor. |
|
Unity Engine'de bir nesneyi hareket ettirmenin birkaç farklı yolu vardır. En yaygın kullanılan yöntemler şunlardır: 1. Transform Komponentini Kullanma 2. Rigidbody Kullanma 3. NavMesh Agent Kullanma 4. Lerp veya Slerp Kullanma 5. Kullanıcı Girdisi ile Hareket |
|