Bildirim
Beyler bu Kod da ne ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Korkudan mı sansürledin bazı yerleri :D -
Sanal kimlik gibi birşey . Çok önemli değil -
Dijital imza. -
Token
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tobiobito
Korkudan mı sansürledin bazı yerleri :D
İnternette Anonimliği benimsemiş biriyim . -
hocalar az not verince 1 ders için 1 eğitim yılında 1 notunu yükseltebiliyosun her kodu sadece sahibi kullanıyo 15 tatiline girince menü açılcak yan tarafta kod girişi diye şuan betada -
quote:
Orijinalden alıntı: Birkhoff
hocalar az not verince 1 ders için 1 eğitim yılında 1 notunu yükseltebiliyosun her kodu sadece sahibi kullanıyo 15 tatiline girince menü açılcak yan tarafta kod girişi diye şuan betada
-
quote:
hocalar az not verince 1 ders için 1 eğitim yılında 1 notunu yükseltebiliyosun her kodu sadece sahibi kullanıyo 15 tatiline girince menü açılcak yan tarafta kod girişi diye şuan betada
15 tatil derken . Gerçek anlamda 15 demi . Ban yemekle alakası yok demi . -
quote:
Orijinalden alıntı: Feysbuk
quote:
15 tatil derken . Gerçek anlamda 15 demi . Ban yemekle alakası yok demi .
RDS nin forumu düşürdüğü hale bak artık herkes paranoyak oldu senin yüzünden @rds -
Kodu bug kullanıp çoğaltırsan e-okul da banlanabilirsin dikkat et -
quote:
Orijinalden alıntı: Feysbuk
quote:
15 tatil derken . Gerçek anlamda 15 demi . Ban yemekle alakası yok demi .
yok yok yeni düzenlemede geldi torba yasasında kaldırmayı düşünüyorlar hatta çok itiraz oldu -
Lan tam ben açacaktım konuyu ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kodun başına isim soyisim yazıp öğretmenine SMS at, sana bir güzellik yapacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X