Şimdi Ara

Unity bilgi yarışması oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Unity için internette yerli/yabancı birçok kaynak mevcut. Ancak bilgi yarışması tarzında bir oyunu nasıl yapacağım konusunda bir kaynak bulamadım. Programlama mantığı olarak normal oyunlara göre daha basit olduğunu tahmin edebiliyorum. Random sorular gelecek. Cevaplar ve skor kaydedilecek falan. Ancak bu konuyu içeren bir ders bulamadım. Bildiğiniz bir kaynak ya da önerebileceğiniz bir yol haritası varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür eder, herkese iyi çalışmalar dilerim.

• ruzzle game olarak bakarsan bir sürü yakın şeyler bulursun, ama birebir bilgi yarışması olduğunu pek sanmıyorum
  • Böyle bir şeyin tutorialini bulamaman normal çünkü Unity bir oyun motorudur basit bir bilgi programı için oyun motoru kullanmak saçma. Özellikle boyut yüksek olcağından kimse bilgi oyununa 20mb vermez. Ama Bilgi Oyununu + Oyun Motorunu iyi bir kombinasyon yapıp grafikli bir bilgi oyunu yaparsan bilemem bak sana fikirde verdim.

Önerebilceğim kaynak programlamaya ait her kaynak diyebilirim. Basit programlama ile if else dir çok rahat yapılabilir Sen önce programlamayı öğren derslere bak veya kitap al.
  • Hocam kitap aldım derslere de sık sık bakıyorum. Normalde web ve mobil programlamayla ilgileniyorum. Web de iyiyim mobilde orta seviye sayılırım. Ancak Unity konusunda bilgiler karmakarışık. Ben sadece mobil düşünüyorum. Derli toplu bilgi bulamıyorum. Şimdi açık akademiye bakacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.