Bilmeyenler icin unique item bosslardan veya abyysden duser. Herseye bonus verebılır ve pıyasa fiyatı cok yuksektır.
Unique item +0 olarak duser kılıdı acmak icin oncelıkle BES ( Blessed Elemental Scroll) basıcaz.Artık itemimiz +1 oldu. +3 BUS ile garanti ( eger dupe degılse)
+4 bir kırmızı yandıktan sonra BUS'u tam ortaya koyacaz.
+5 bir fp yada chıtın yaktıktan sonra BUS'u en basın bı altına koyacaz .
+6 bir fp yada chıtın yaktıktan sonra BUS'u en basın en altına koyacaz.Sımdı ıtemimiz +6 ( %70ihtimal)
+7 biraz zor ama ıkı tane chıtın yaktıktan sonra BUS'u en ortaya koyacaz (%40 cıvarında +7oldu)
Bunları nerden bıldıgımı sorarsanız kendıme +7Smite hammer ve +6 Chıtın Shıeld yaptım sıze kolay gelsin...
Tecrübelerini paylaştıgın için teşekkür ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar
Tecrübelerini paylaştıgın için teşekkür ederim :)
sağol
quote:
Orijinalden alıntı: LordSoth
sağol
Alıntıları Göster
Bunu yazman cok iyi oldu Tesekkuler!
quote:
Orijinalden alıntı: UruKai
Bunu yazman cok iyi oldu Tesekkuler!
Alıntıları Göster
abyss in hangi katından çıkar acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: berkantsatin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: berkantsatin
uniqe item sedece bosslardan ve abysslerden duser (abyss'i kırdıgında duser oradaki bi yaratıktan dusmez)
quote:
Orijinalden alıntı: UruKai
quote:
Orjinalden alıntı: berkantsatin
uniqe item sedece bosslardan ve abysslerden duser (abyss'i kırdıgında duser oradaki bi yaratıktan dusmez)
UPGRADE YAZAN YERIN ALTINDA ORTADAKI KISMA TIKLAYIN 3 YUZUGU KOYUN SONRA UPGRADE EDIN
YUZUK +8 OLARAK GELIR YANMA RISKI YOKTUR
LÜTFEN YANLIS BILGI VERMIYELIM!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: ::StayWithMe::
iide +0 ıtem BUS Ile +1 yapılmaz kardesım
bılmıyorsan ben ogretım
aynı ıtemden 3 tane alırsın
UPGRADE EDERSIN o 3 TANEDEN
1 TANESI +1 OLUR
AYNI SEY YUZUKLER ICINDE GECERLI
DIYELIMKI 3 TANE +7 YUZUGUNUZ VAR BUNU
UPGRADE YAZAN YERIN ALTINDA ORTADAKI KISMA TIKLAYIN 3 YUZUGU KOYUN SONRA UPGRADE EDIN
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ::StayWithMe::
bılmıyorsan ben ogretım
1 TANESI +1 OLUR
ACABA ? yüzük +8 herzaman gelmez onu söyliyim
quote:
Orijinalden alıntı: Mordecaí
quote:
bılmıyorsan ben ogretım
1 TANESI +1 OLUR
ACABA ? yüzük +8 herzaman gelmez onu söyliyim
Alıntıları Göster
valla ben hep basıyorum hatta +10 bıle yaptım hıcde gelmemezlık yapmadı
yolu bılıyorlar ve pASa pasa GELIYORLAR...
quote:
Alıntıları Göster
hell 15. katta isilonlardan unige item düşer ben düşürdüm +başlık uniqe item başlığı takı upgrade değil eğer uniqe item yüzük varsa busla da da basarsın yani
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Ne bal varmış Pazarda satmak için +8 mp küpe yapim dedim :D 15m para yedim ilkinde olmadı... Daha sonra dolaş pazarı dolaş ama sonunda yaptım artık rahatım
quote:
Orijinalden alıntı: **Crazy_Dagger**
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bakın beyler aramızda oynamayı bılmeyenler olabılır. ama bılmedigimiz konularda yorum yapmayalım ben dıorum kı unique item adam dıo yuzuk +8 rahat oluyo . bıde bılmıslık taslıyo BUSla acılmaz dıe. ben orda dıkkat edersen BUS degıl BES yazdım cunku unique itemlerin kilidi BES le acılır.Bilmedigimiz konularda yorum yapmayalım lutfen. Saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blonde
bakın beyler aramızda oynamayı bılmeyenler olabılır. ama bılmedigimiz konularda yorum yapmayalım ben dıorum kı unique item adam dıo yuzuk +8 rahat oluyo . bıde bılmıslık taslıyo BUSla acılmaz dıe. ben orda dıkkat edersen BUS degıl BES yazdım cunku unique itemlerin kilidi BES le acılır.Bilmedigimiz konularda yorum yapmayalım lutfen. Saygılarımla...
Alıntıları Göster
unique itemler +3 e kadar yanmaz o kunuda arkadas dogru soylemis fakat normal aksesuar itemler ornek olarak 3 tane +5 i +6 yapmak istesek bile yanabilir sansa kalmıs yanmaz diye birsey yok aynı sekilde +10 da olabilir saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: bbaday
unique itemler +3 e kadar yanmaz o kunuda arkadas dogru soylemis fakat normal aksesuar itemler ornek olarak 3 tane +5 i +6 yapmak istesek bile yanabilir sansa kalmıs yanmaz diye birsey yok aynı sekilde +10 da olabilir saygılarımla...
Alıntıları Göster
iyide abi adam dioki +0 dan +1e BUSla gecmez.Ben ona sinirlendim.Ben bu topici kavga edelim die acmadım bildiklerimi sizinle paylasmak icin actım ama yanlıs ama dogru orası sızın kararınız
quote:
Orijinalden alıntı: bbaday
Alıntıları Göster
her kes o koca poposundan uydurmaya basladı cılkını cıkarıyorsunuz yıne forumun topic i acan arkadas dogru yazmıs sen bu konunun altına yuzuklerı neden ekledın ne alaka unıque ıtemı ben bes le 0 dan +1 e cıkarırsam ne dıyecen lutfen su forumda gereksız mesajlar yazmayın
quote:
Orijinalden alıntı: CrazySoul
her kes o koca poposundan uydurmaya basladı cılkını cıkarıyorsunuz yıne forumun topic i acan arkadas dogru yazmıs sen bu konunun altına yuzuklerı neden ekledın ne alaka unıque ıtemı ben bes le 0 dan +1 e cıkarırsam ne dıyecen lutfen su forumda gereksız mesajlar yazmayın
Alıntıları Göster
+1
KARDES SAOL SAYENDE +7 CHITIN BASMAYA BASLADIM BU TAKTIKLE
Bilmeyenler icin unique item bosslardan veya abyysden duser. Herseye bonus verebılır ve pıyasa fiyatı cok yuksektır.
Unique item +0 olarak duser kılıdı acmak icin oncelıkle BES ( Blessed Elemental Scroll) basıcaz.Artık itemimiz +1 oldu. +3 BUS ile garanti ( eger dupe degılse)
+4 bir kırmızı yandıktan sonra BUS'u tam ortaya koyacaz.
+5 bir fp yada chıtın yaktıktan sonra BUS'u en basın bı altına koyacaz .
+6 bir fp yada chıtın yaktıktan sonra BUS'u en basın en altına koyacaz.Sımdı ıtemimiz +6 ( %70ihtimal)
+7 biraz zor ama ıkı tane chıtın yaktıktan sonra BUS'u en ortaya koyacaz (%40 cıvarında +7oldu)
Bunları nerden bıldıgımı sorarsanız kendıme +7Smite hammer ve +6 Chıtın Shıeld yaptım sıze kolay gelsin...