yorumlar için tşkler ama bus ile bascan diodu burda bi kac arkadas
o uniq silahlar için kilidini açıp busla basıyorsun senin bahsettiğin takı +1 garantimi bilmiyorum ama silahlarda uniq silahlarda +3 e kadar rahat basabiliyorum takı hiç basmadım suana kadar
saol arklar takı kaıdı ile bascam inş jpko da aynıdır
arkadaşlar uniq takıları +3 e geçirmenin şansı %100 dür hala bunu öğrenmemeniz çok garip çünkü anvili açıp oradaki bilgileri okursanız uniq takıların +3 e kadar geçirme şansının %100 olduğunu okursunuz..+4 den sonra yanma ihtimali var..bu sadece uniq takılar için geçerli ama
herzaman takılara basılan kağıttan aldım... fakat basamadım, bas dediğimde takılar ve kağıt elime geri geliyor... Napmam lazım yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: Turk_Magician
dene bus koyabilecen mi koyabilirsen bas
Kalbin açısından BUSla bassan ii olur ama riskli söliyim gene patlama ihtimali olur
Not: FRKo DA bus latakı basılabilio onun için dedim usko da öle deil
quote:
Orjinalden alıntı: trojka
quote:
dene bus koyabilecen mi koyabilirsen bas
FRKO'da kekuri +1 yapcam buslamı bascam yani?? :S
herzaman takılara basılan kağıttan aldım... fakat basamadım, bas dediğimde takılar ve kağıt elime geri geliyor...
+ sı yok bendeki takıların +1 yapıcam bunun için bes yada bus gerekmiyomu?
Yorumlar için tesekkürler...
ben hala daha anlamadim ne ile + basıldığına
bende anlamadım uniq takılar normal takı kaıdı ile oluyo diolar ama denedim olmadı
quote:
herzaman takılara basılan kağıttan aldım... fakat basamadım, bas dediğimde takılar ve kağıt elime geri geliyor... Napmam lazım yardım edin
basamamanın nedeni 3 tane aynı takı koymadan olmaz..3 tane +0 takı=+1 takı olay bu..aynısından 3 tane lazım..item basarmış gibi değil yani...hangi kağıtla basılacağına bakmak için anvili okuyun biraz..orta düzey ingilizce yeterli yada kağıt alma yerine git zaten üstünde yazıyo.