Rektörümüz twit attı aşılarınızı olun dedi. Yüz yüze için geri sayıma başlamışız. Sonunda açılıyor. Gidin aşınızı olun. hastaneler ya aşısız ya da eksik aşılı dolu zaten. Asosyaller, yıkıklar ve yobazlar falan da okulu bıraksın. üni gibi bir yer için yetersizler, gerçi zaten o yüzden ödleri patlıyor. diğer konudaki yorumlara bakın puhahaa. uzaktan kopyayla ders geçenlere de saygılar, size ceza verdim bugün köşede tek ayak üzerinde bekleyin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 12 Ağustos 2021; 13:24:40 > |
Üniler Açılıyor hazırlanın[ss geldi]

-
-
bakan kocadan açıklama geldi;
"Gerek ilk ve orta öğretimde gerekse yükseköğrenimde öğrencilerimizi ve ailelerini koruyacak tedbirleri alarak, tüm hazırlıklarımızı yaparak eğitime ara vermeden gelecek eğitim öğretim dönemini karşılayacağız. Bu konuda Bilim Kurulumuz eğitimde uyulması gereken uygulanabilir kuralları belirledi. Alınması gereken tedbirlerle ilgili hazırlıklarını tamamladı. Bu çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığımızla ve Yükseköğretim Kurulumuzla istişare ederek en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Fiziki koşulları hazır etmek için ilgili kurumlarımız, bakanlıklarımız tam bir koordinasyon halinde çalışacak ve okullarda öğrencilerimizi bekleyeceğiz."
-
Kardeş her zaman böyle diyorlar meb bakanı da geçen yıl açacaz açacaz dedi bir ara vakalar yükselince son hafta kala açmama kararı aldılar.Şuan vaka 27 bin 1 ay sonra 37 bin olsa açmak büyük cesaret ister yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deliemre34Kardeş her zaman böyle diyorlar meb bakanı da geçen yıl açacaz açacaz dedi bir ara vakalar yükselince son hafta kala açmama kararı aldılar.Şuan vaka 27 bin 1 ay sonra 37 bin olsa açmak büyük cesaret ister yani
Artık aşımız var. Geçen sene oylamaya sunulmuştu egitimcilere. Eğitimin suyu çıktı, daha fazlasına izin vermezler. Aşı gelecek diye bu kadar da direndiler zaten. Bu sefer aciklicak gibi hissediyorum. Herkes net konuşuyor. Bakanlara cbye de guvenimiz kalmadi tabi ama sadece onlardan duymadim bu sefer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 11 Ağustos 2021; 22:51:11 >
Açılacak, bu ekonomik bir durum eğitim ile de alakalı değil. İnsanlar olaya vaka sayısı fazla diye bakıyorlar ama olay vaka sayısı olsaydı devlet 1-2 hafta her şeyi kapatıp vatandaşlarına da yardım ederdi.
Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde işe giden insanlar vardı. Yani anladınız artık. Üniversiteler de aşılar olunup açılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: barryallenn
Açılacak, bu ekonomik bir durum eğitim ile de alakalı değil. İnsanlar olaya vaka sayısı fazla diye bakıyorlar ama olay vaka sayısı olsaydı devlet 1-2 hafta her şeyi kapatıp vatandaşlarına da yardım ederdi.
Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde işe giden insanlar vardı. Yani anladınız artık. Üniversiteler de aşılar olunup açılır.Hocam dükkan kalmadı açık bizim okulun çevresinde. Hepsi kapattı ve başka işleri de olmayan insanlar. Şuan nasıl umutlandılar görsen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 11 Ağustos 2021; 23:7:34 >
Anladıkta niye yaygara yapıyorsun? Amacın ne yani? Üniler açılınca ordinaryus mu olacaksın? Dandik üniversitende kalbur üstü bir öğrenci olarak kalan hayatına devam edeceksin. Yollarda boşa geçen zamanında cabası olacak. O zaman buraya gelip uzaktan daha iyiydi diye ağlamada.
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı
Anladıkta niye yaygara yapıyorsun? Amacın ne yani? Üniler açılınca ordinaryus mu olacaksın? Dandik üniversitende kalbur üstü bir öğrenci olarak kalan hayatına devam edeceksin. Yollarda boşa geçen zamanında cabası olacak. O zaman buraya gelip uzaktan daha iyiydi diye ağlamada.Hocam bu kin nefret yara nedir? Biz mutluyuz, sorunumuz yok.
Eğitimin suyu mu çıktı? La gardes şaka mısın sen?
Adamlar bu öğrenciler neden barajı geçemedi demek yerine barajı düşürdü.
quote:
Orijinalden alıntı: crux07Eğitimin suyu mu çıktı? La gardes şaka mısın sen?
Adamlar bu öğrenciler neden barajı geçemedi demek yerine barajı düşürdü.
Ne alakası var dediğimle. O da kötü evet
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Bu mesaj silindi.Aşıdan korkmana gerek yok hocam, ölmezsin
Eğer direkt öldürseydi hemen olmaya giderdim
quote:
Eğer direkt öldürseydi hemen olmaya giderdimŞimdi ne desem teşvik olacak. Git tedavi gör. İyi birisindir eminim. Mutlu yasa, iyi yarinlara, geçmiş olsun, sorunlarini cozmen dilegiyle falan
Bir sorunum yok neden tedavi olayım?
Depresyonda falan değilim, hayatdaki hedeflerimden biri bu sadece acısız,hızlı istiyorum ve o güne kadar sağlıklı yaşamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Ağustos 2021; 23:31:34 >
quote:
Bir sorunum yok neden tedavi olayım?
Depresyonda falan değilim, hayatdaki hedeflerimden biri bu sadece acısız,hızlı istiyorum ve o güne kadar sağlıklı yaşamak.Direkt öldürseydi hemen olmaya giderdim demişsin de... Ne güzelmiş hedeflerin var
Okullar açılsa bile kapanacaktır. Bu öyle sadece bir pandemi değil. bu tüm dünyayı dijitalleştirme planının bir parçası. Adamlar kendileri söylüyor zaten 2030 a kadar bitmeyecek diye. Yok öyle aşı var diye normalleşme. Kesin bir varyant, bişey çıkarıp tekrar kapatacaklar.
-
Aşıların nerdeyse hiç etki etmediği[%50altı] 2 varyant var dediklerine göre bencede kapanabilir tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Ağustos 2021; 8:35:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Anladıkta niye yaygara yapıyorsun? Amacın ne yani? Üniler açılınca ordinaryus mu olacaksın? Dandik üniversitende kalbur üstü bir öğrenci olarak kalan hayatına devam edeceksin. Yollarda boşa geçen zamanında cabası olacak. O zaman buraya gelip uzaktan daha iyiydi diye ağlamada.
|
Kardeş her zaman böyle diyorlar meb bakanı da geçen yıl açacaz açacaz dedi bir ara vakalar yükselince son hafta kala açmama kararı aldılar.Şuan vaka 27 bin 1 ay sonra 37 bin olsa açmak büyük cesaret ister yani |
Bu nasıl ezik birşey suphanallah. Yazdığı şeye bak, "asosyaller, yıkıklar, yobazlar bırakın okulu yeterli değilsiniz". Bu çocuk okulu eğitim yeri olarak görmüyor orası belli. İşte asıl eziklik budur, okul başlar başlamaz her kıza yazar bu insan, sonra hü niye kızlar egoist der. Senin gibi meriçler yüzünden kardeşim
Hadi kardeşim, ilaçlarını felan al, kendini üstün görme sanrıların yine başladı. Çok cringe |
Asosyaller açılmasın diye zırlamaya devam ediyor |
Okullar açılsa bile kapanacaktır. Bu öyle sadece bir pandemi değil. bu tüm dünyayı dijitalleştirme planının bir parçası. Adamlar kendileri söylüyor zaten 2030 a kadar bitmeyecek diye. Yok öyle aşı var diye normalleşme. Kesin bir varyant, bişey çıkarıp tekrar kapatacaklar. |
Haziran ayinda 30 milyon biontech gelince aşılama bir anda milyon sayılara çıkınca aşı karşıtları hemen KUDURMUŞTU. Aynı şeyi şu anda uzaktancı betacucklarda da görebilirsiniz
![]() Olm 1.5 seneden fazla zaman geçti mağaranızdan çıkın lan insan yemiyolar dışarıda. Üniversitenin %50'si sosyalleşmedir, networktur, hocalarla iletişim halinde olmaktır. Aynı yaş grubundan bu kadar farklı görüşlere sahip insanlarla bir daha aynı yerde bulunamayacaksınız. Kendinizi bu kadar geliştirebileceğiniz son yer üniversitedir. Tabi nereden bileceksiniz sizi gidi asosyal betalar siziiii ![]() |
Benzer içerikler
- 15 derecede ne giyilir
- hıv testi eczanede satılır mi
- enfoil yağı kullananlar yorumları
- rytmonorm kullanıcı yorumları
- akciğer grafisi nerede çekilir
- penis nakli
- zara indirim ne zaman 2025
- ince belli çay bardağı emojisi
- google çizim yap
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X