bu sene mimarlık kazandım çukurova. ne bölüme ne şehire ısınabildim, şimdiden kaldım 1 dersten ve dün çok düşündüm ilerde yapmak istemiyorum bu mesleği .bu sene puan kırılacağı için 1.5 sene hazırlanmak istiyorum seneye. var mı sizin de tanıdığınız ünideyken tıp kazanan
Var 2 tane
yok
Benim oda arkadaslarimin birtanesi makine muhendisligini bitirip disci olmustu digeride 19 mayis unuversitesi dişi birakip tip kazanmisti
Şuan kafan rahat olmalı kardeşim nasıl olsa elinde bir mimarlık garanti ki iyi bölüm yani. E zaten şuan boş değilsin girsen yine yaparsın iyi üstüne biraz koy bide ilk cümlede dediğim gibi garantinde var gir ulan dene ozaman ne olucak
kardeş 1.5 yıl uzun süre tıpı birde okuması var min 6 yıl felan yaş geçiyor bunları göz önüne al sonra pişman olma
Var ben :d şaka bi yana gerçekten geçen sene üniversitedeyken hazırlandım calistim ama çok düzenli çalışamamıştım ayrıca lysyi 3 aya sığdırmak gibi cok büyük bir hata yaptım. Ygs 34k idi çekemedim o yuzden malesef 25kdan kaldım. Bence benden daha ciddiye alan biri yapabilir yani çalıştıktan sonra
Ayrıca yaş önemli değil ya cidden yokatlas ta hep görüyorum teee ne zaman mezun olmuş insanlar tıp kazanıyor ben hemşirelik okuyorum bizim sınıfta bile bissuru 92 li 93 lü var sonuçta geri kalan hayatını bu işi yaparak gecireceksin başarılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme