Şimdi Ara

ünideyken hazırlanıp tıp kazanan var mı tanıdığınuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene mimarlık kazandım çukurova. ne bölüme ne şehire ısınabildim, şimdiden kaldım 1 dersten ve dün çok düşündüm ilerde yapmak istemiyorum bu mesleği .bu sene puan kırılacağı için 1.5 sene hazırlanmak istiyorum seneye. var mı sizin de tanıdığınız ünideyken tıp kazanan

• Var 2 tane
  • yok
  • Benim oda arkadaslarimin birtanesi makine muhendisligini bitirip disci olmustu digeride 19 mayis unuversitesi dişi birakip tip kazanmisti
  • Şuan kafan rahat olmalı kardeşim nasıl olsa elinde bir mimarlık garanti ki iyi bölüm yani. E zaten şuan boş değilsin girsen yine yaparsın iyi üstüne biraz koy bide ilk cümlede dediğim gibi garantinde var gir ulan dene ozaman ne olucak
  • kardeş 1.5 yıl uzun süre tıpı birde okuması var min 6 yıl felan yaş geçiyor bunları göz önüne al sonra pişman olma
  • Var ben :d şaka bi yana gerçekten geçen sene üniversitedeyken hazırlandım calistim ama çok düzenli çalışamamıştım ayrıca lysyi 3 aya sığdırmak gibi cok büyük bir hata yaptım. Ygs 34k idi çekemedim o yuzden malesef 25kdan kaldım. Bence benden daha ciddiye alan biri yapabilir yani çalıştıktan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bunu deneyeceğim seneye

İnşallah hedefimize ulaşırız dostum

Ayrıca yaş önemli değil ya cidden yokatlas ta hep görüyorum teee ne zaman mezun olmuş insanlar tıp kazanıyor ben hemşirelik okuyorum bizim sınıfta bile bissuru 92 li 93 lü var sonuçta geri kalan hayatını bu işi yaparak gecireceksin başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.