Şimdi Ara

üniden sonra hayat bomboş bişeymiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • üni bittikten sonra bütün çevreniz bitiyor herkes farklı şehirlere gidiyor vs.

tek başınıza kalıyorsunuz resmen. şimdi film izlemek oyun oynamak bile zevk vermiyor resmen. yaş ilerledikçe insan filmden bile zevk almaz mı?

Orijinalden alıntı: yeni üye1234

üni bittikten sonra bütün çevreniz bitiyor herkes farklı şehirlere gidiyor vs.

tek başınıza kalıyorsunuz resmen. şimdi film izlemek oyun oynamak bile zevk vermiyor resmen. yaş ilerledikçe insan filmden bile zevk almaz mı?

Inanki. Çok haklısın öyle bi özlüyosun ki o yılları, dönemleri hayat bomboş geçiyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: enesbaba0641

Üni bitince askerde üniyi özledim işe girdim askerliği özlüyorum şimdide
    Tam onu yazacaktım askerliğin o kadar güzel anısı olduki

Benim için zevk sıralamam lise>üniversite>askerlik>iş hayatı

Daha Fazla Göster
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Babam: seni yapacağıma taşı s.eydim.

Annem: oğlum biliyorsun, sonsuza dek yanında olamayacağ-

Legolassyoutube
    Esas kaybetmek vazgeçmektir.#shorts #kontravolta
    https://www.youtube.com/shorts/L47w31iUE4E?si=qH4SEkJW3KXMr4qt

:(

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Askerliği bi ben özlemiyorum galiba biteli 2 sene oldu kabuslarımda görüyorum hatta geçen hafta yine gördüm uyandığımda patron fazla mesaiye kalmamı isteyince sorgusuz kabul etmiştim

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Bence yaş ilerledikçe çevre de o oranda değiştiği için insanlar sıkıcı oluyor bazen liselilerle takılıyorum deli gibi eğleniyorum ama aynı şeyi üniversiteliler için yada kendi yaşımdakiler için söyleyemem

+ Olarak çoğu insan spor yapmadığı için sedantel yaşıyor liseli arkadaşlarla hadi şuraya gidelim diyoruz 15 km yürümüşüz dönüşte bi 15 km daha ama kendi yaşıtlarım spor yapmadığı için wc ye bile arabayla gidiyorlar anca kafede oturuyoruz onlarla oysaki haraket etmek serotonin salgılanmasına sebep oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 17 Aralık 2023; 2:7:32 >
  • Bu durum, insanlara bağımlı olduğunuz anlamına geliyor. Onlarsız bir şey yapamıyor, bir yere çıkamıyor, tek gezip tozamıyor, eksikliğini hissederek üzülüyorsunuz. "Yalnızım ve bunu sonuna kadar, köküne kadar ve hatta kökünden sonrasına kadar bile yaşarım, ben kimseye bağımlı değilim. Bazı insanlar sokağa arkadaşları olmadan bile adımlarını atamayacak, bir kafeye dahi gidemeyecek kadar arkadaşlarına bağımlı iken, ben istediğim heryere yalnız gidebiliyorum" demeye cesareti olan biri haline gelin, başkalarına bağımlı olmayın.

Sonra sırf tekrar yalnız kalma korkusuna onları kaybetmemek adına onları kırmamak adına istedikleri herşeyi yapmaya çalışan ve kendisini kullandırtan biri haline dönüşürsünüz. Bu zaafınızı bilenler sizleri kullanıp suistimal dahi ederler....

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.