Şimdi Ara

ÜNİDEKİ HOCALARA DALASIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş sınıf ortalaması 50-60 benim sonuçlar hep 15-20.
    Çocukla aynı cevabı yazmışız ona puan vermiş bana vermemiş, bunlardaki ego beni bitiriyor.
    Hayır ilk vizeler doğaldır toparlarız diyorum da bıktım artık boşuna para harcıyoruz yurda vesaire.
    Ne yazacaktım başka kağıda? 4sayfa cevap yazmışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun yazdığından okumuyorlardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalardan ziyade asistanlar çıldırtıyor adamı, asistandan asistana sınav notlarında uçurum oluyor, senden çok daha kötü olan birisi senden yüksek alabiliyor.

• MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Ne yapmak gerek? Valla canımı sıkıyor bu durum daha 1.sınıfım ve daha ilk vizelerden okulun uzayacağını düşünmeye başladım.

• çocukla aynı cevabı yazdıysan ona puan verip sana vermediyse yazarsın dilekçeni sınav kağıdına itiraz edersin.

ne okuyosun bilmiyorum ama değil 4 sayfa 14 sayfa yazsan sonuç olarak istediği cevabı vermedikten sonra çizer geçer. gidiş yoluna puan vermesini falan bekleme üniversite orası.

egolu hocalar olur,ne yaptığını bilmeyen asistanlarda olur. ama hiç bir hoca eğer kişisel olarak çok gözüne batmadıysan bireysel olarak bir kişiye egolu davranmaz haksızlık yapmaz hatta onu bile geçtim yolda görse seni bile hatırlamaz. birine tam puan verirken diğerinin kağıdını çizmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av.Resist

Ne yapmak gerek? Valla canımı sıkıyor bu durum daha 1.sınıfım ve daha ilk vizelerden okulun uzayacağını düşünmeye başladım.

Hukuk okuyorsun sanırım, yazdıklarını mümkün olduğunca destekle, hocanın seveceği şeyleri yaz, bende birinci sınıfım çok şükür mühendislik okuduğum için seneye bu sözel derslerden kurtulucam, sana bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 7 Aralık 2017; 22:45:30 >
  • Genelde kendilerine göre doğru olan neyse sınavda senden onu beklerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocalara değil, babalara geldik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Abi bölüm hukuk ama muhasebe dersi var, sayısal bi cevap yani kdv stopaj hesaplaması falan yapıp cevabı yazıyoruz. Tamam gidiş yoluna puan verilmez fakat ben oturup da kitap gibi ezbere tanım yazamam. Hocalar da sanırım öyle cevap bekliyor

• Ben sınavda hocaların görüşlerine uygun düşen şeyler yazıyorum, genelde köşesiz davranıyorum ama sistem buna zorluyor... Keşke sınav kağıtlarını yapay zeka kontrol etse...

• bak şimdi bende ekonometri mezunuyum hukuk derslerini hep seçmeli aldım. vergi hukuku dersi vardı hiç unutmam 2.sınıfta her cevabı yazdım ama eminim 2-3 sayfa yazdım. 100 bile alırım belki diyorum. 40 aldım. gittim yanına kibarca sordum durumu iyide birisiydi çıkardı kağıdımı tek tek açıkladı eksiklerimi o an anladım ki üniversite farklı yer. cevaplarım yanlış değil ama o 2-3 sayfa yazdığımda bile çok eksikler varmış ki 4 soruydu sınav sadece

ne gördünüz bilmiyorum muhasebede ama belki hesapları yanlış açıp kapatmışsındır.
    kdvleri yanlış hesaplamışsındır. vs vs. eğer kendine çok güveniyosan önce asistanla sonrada hocayla konuş olmadı. bir yanlışlık varsa düzeltirler.

hangi okuldasın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.