Şimdi Ara

Ünide Yalnız Takılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıftakilere kanım bir türlü ısınmadı.Muhabbetleri beni hiç sarmıyor.Kimseye eyvallah etmiyorum açıkçası.Telefonumla vakit geçiriyorum.Herkes gülüp eğleniyor.Ama ben mutlu değilim.Sanırım biraz da insanlarla arkadaşlık kurma problemim var.2 Sene bu şekilde geçer mi ? Herhangi bir tavsiyeniz var mı ? Farkında bile değilim ama böyle yaparak bir kız neden cool takılmaya çalıştığımı sordu.Halbuki öyle bir çaba içerisinde değilim.Sanırım dışarıdan öyle görünüyorum.Üni'de yalnız takılanlara dışarıdan ne gözle bakılıyor ? Kısacası 2 sene bu şekilde geçer mi?

• kafa dengi birkaç kişi bulursun ders ortamında kimseye ihtiyacın yok.
    Hani boş zamanlarında bir çay kahve içmelik öyle birkaç arkadaşın olması lazım onun dışında sınıfta içinden nasıl geliyorsa öyle davran
  • Çok çevre iyi değil kafana uyan 2 en fazla 3 kişi yetiyor şuan kardeşim dostum olan çevre vizelerden sonra gruplaşacak onlardan uzak dur kafana yatan kişileri bul zamanı iyi değerlendirirsiniz onun dışında fazla arkadaşa gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıza sanane demeliydin.

• Sınıftakilerle bağ kuramadıysan seçenek bol. Kampüse (varsa) git üni burası etkinliklere katıl kulüplere uğra kaynaşmak için yapılmış bunlar. Öyle okul-ev ev-okul yapmamaya çalış.
  • Kafanmı iyi birader hemen arkadaş edin, 2 sene hayatta geçmez ben 1 gün bile yalnız duramıyorum sıkılıyorum helal valla sana
  • Bende 2 yıllık okuyorum liseden bir arkadaşımla beraber takılıyoruz.
  • Bir iki tane kafana göre bulursun sınıfından olması şart değil illah rastlıyo insan kafa dengine.olmasada şart değil kitap oku yada sevdiğin hobi varsa öyle vakit geçir.veya ünide cins cins topluluklar var sizde varsa kafana göre onlara katıl.insan ilişkisi için yararlı oluyor

• Okul basladigindan beri tek takiliyorum.Okul basinda millete bisey sordugumda hepsinin agzindan kerpetenle laf alinca ben de cokta mikimdeydi dedim kimseyle muhabbet kurma cabasina girmedim.Yapi olarakta miletin pesinden kosmam zaten.Surekli yanliz cool takilinca kizlarinda gozu ustunde oluyor o da ayri bi zevk veriyor.Not isini de hallettim zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de insanlara karşı duvar ördüğüm için ne kadar gülüp eğlensek takılsak falan yine de o uzaklığı seziyor "sende bi cool havalar var" diyorlar.

Önemli olan insanın istediğini yapması, sahte arkadaşlıklardansa gerçek yalnızlık daha iyidir.
  • Benim bir senem yalnız bitti :) pek bi sıkıntı olmuyor. Alıştım yani. Önümdeki 3 sene de yalnız bitecek. Umrumda da değil açıkçası. Güven problemim var, insanlarla içli dışlı olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Okul basladigindan beri tek takiliyorum.Okul basinda millete bisey sordugumda hepsinin agzindan kerpetenle laf alinca ben de cokta mikimdeydi dedim kimseyle muhabbet kurma cabasina girmedim.Yapi olarakta miletin pesinden kosmam zaten.Surekli yanliz cool takilinca kizlarinda gozu ustunde oluyor o da ayri bi zevk veriyor.Not isini de hallettim zaten.

katılıyorum
  • Aman kardes biriyle kafan uyusmuyosa sakin arkadaslik yapma kafan rahat olsun kafa dengi bulursan takilirsin kiz erkek farketmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.