Şimdi Ara

Ünide Kullanmalık Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar müh. okuyan biri için laptop lazım. İş laptopu tarzı olmalı , oyun oynatması çok önemli değil. Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Şunlardan hangisi olabilir, , neden ? (Bütçe max 20k)

Huawei Matebook D16

Huwaei Matebook 16

Macbook Air M1

• Hocam huawei tasarımdan dolayı önermiyorum kaba geliyor m1 macbook arm işlemcili mühendislik okuyacağın için challange gibi düşünebilirsin çünkü çoğu uygulamayı bulmak işkence. Kardesimde macbook air bende asus zenbook var windows 11 erken erişim için insider programına katılmıştım son güncellemede windows çöktü. Kardeşimin macbookundan bir format usb si hazırlayamadım. Windowsun bozuk arayüz (ki explorer.exe tamamen çöktü) hali ile internetten iso indirip kurdum da macostan yapamadım gerisini siz düşünün.

Tavsiye olarak asus zenbook öneririm. Tasarımı bana en iyi o geliyor ama siz teknoloji mağazasına gidip bir bakın özellik olarak telefon gibi neredeyse çok küçük farklar var o yüzden f/p dikkate alarak gözünüze güzel geleni alın

Dipnot tasarım ve şıklıkta hiçbiri macbooka yaklaşamaz bu arada macbook alacaksan pt.com a bir bak öğrenci belgesi ile en ucuza onlar satıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.