Şimdi Ara

Ünide kızla tanışma şansını kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen autocad dersinde hoca bir iki şey gösterdi. Tabi benim elimde yatkın autocade gösterdiği şeyleri anında kavrıyorum. Neyse gösterdiği fonksiyonları bir şekilde uygulattı. Şekli çizmem 5dk mı ya aldı ya almadı. Sınıftan 5 kişi çizerse sizi serbest bırakacam dedi. Neyse ben çizimimi yapmış you tubeda iki video izleyip zaman geçirirken koca sınıfta sadece 3 kişinin yapabildiğini söyledi hoca ve ara verdi. Ben tabi devam video izlemeye you tube face takılıyorum. Yanımdaki eleman bana çizimi nasıl yaptığımı sordu ve kopyalama fonksiyonunu gösterir misin dedi. Hiç niyetim yoktu ama çocuk bana kalem ve kağıt verip yardım ettiği için 5dk gösterdim. Eyvallah falan geçtim tekrar yerime. Daha sonra tam güzel bir videoya odaklanmış izliyorum. Yaklaşık 2haftadır tanışmak için niyetlendiğim ama başaramadığım kız yanıma geldi. Benim devreler yandı tabi 5 dk cevap veremedim. Dejavu yaşadım falan. Kız autocad konusunda yardımcı olur musun diyince elimden geldiğince bakarım dedim. Gittim kızın masasına. Tabi ne yaptığımın gram farkında değilim. Şimdiki aklım olsa kızın isim soyisim sabıkasına kadar öğrenirdim. Kızın yapamadığı şeyde orana göre çizgi çekmekmiş. Gösterdim işte şu şekilde yapacaksın diye. Teşekkür etti. Yerime gittim. Yaptığım mallık yüzünden 1 haftadır depresyondayım. Daha yeni yeni düzeliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi daha gidip konuştuğunda fazla garip kaçmaz en azından konuşmuşluğunuz olmuş. fazla şey etme

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayıtOlmayaÜsenenMisafir -- 8 Ekim 2017; 23:51:30 >
  • 1 haftalık depresyon olmaz, olsa olsa 1 haftalık mutsuzluk olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.