Şimdi Ara

UNI-T UT90A Amper ölçmüyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UNI-T UT90A Amper ölçmüyor, ölçüyor ama yanlış ölçüyor. Bu ürünü alalı 7-8 ay anca olmuştur. Bunların servisi falan varmı, yoksa aldığım yeremi götüreyim ?

• Sigortasını, pili , prob baglantısını kontrol et

Garantisi varsa götür göster , yanlış kullanım sonucu arıza yapmadıysa kalibrasyon hatası vardır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 18 Kasım 2013; 23:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

Sigortasını, pili , prob baglantısını kontrol et

Garantisi varsa götür göster , yanlış kullanım sonucu arıza yapmadıysa kalibrasyon hatası vardır belki

Hocam sigortası sağlam daha önce atmıştı değiştirdim, şuanda sağlam ama amper ölçümlerini sağlıklı yapmıyor.
    Problarıda sağlam amper hariç tüm diğer özellikleri doğru olarak çalışıyor. İçini açıp bakıyorum sorunlu entegre falanda yok.

En iyisi aldığım yere götüreyim.
  • Diger konunda sigorta 1A olarak görülmekte http://forum.donanimhaber.com/m_78260093/tm.htm
    Manuelinde ise 315mA olarak belirtilmiş,ellerinde olanı takıp yollamışlar sanırım
    http://www.uni-trend.com/manual2/UT90A%20Eng%20Manual.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 19 Kasım 2013; 17:36:33 >

• quote:

Diger konunda sigorta 1A olarak görülmekte http://forum.donanimhaber.com/m_78260093/tm.htm
    Manuelinde ise 315mA olarak belirtilmiş,ellerinde olanı takıp yollamışlar sanırım
    http://www.uni-trend.com/manual2/UT90A%20Eng%20Manual.pdf

Hocam sigortanın bu cihazın sağlıklı ölçüm yapmasını engelleyeceğini düşünmüyorum. Sigorta sadece cihazı korumaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

UNI-T UT90A Amper ölçmüyor, ölçüyor ama yanlış ölçüyor. Bu ürünü alalı 7-8 ay anca olmuştur. Bunların servisi falan varmı, yoksa aldığım yeremi götüreyim ?

bende de şu en ucuz(uni-t değil) olanlardan var(dı).hFE ve akımı yanlış ölçüyor.veya alakasız sonuçlar veriyor.
    sorun kalibrasyon değilse daha iyi birşey alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresstest

quote:

UNI-T UT90A Amper ölçmüyor, ölçüyor ama yanlış ölçüyor. Bu ürünü alalı 7-8 ay anca olmuştur. Bunların servisi falan varmı, yoksa aldığım yeremi götüreyim ?

bende de şu en ucuz(uni-t değil) olanlardan var(dı).hFE ve akımı yanlış ölçüyor.veya alakasız sonuçlar veriyor.
    sorun kalibrasyon değilse daha iyi birşey alacaksınız.

Birazdaha işimi görsün satarım hocam yada kenarı atar yenisini alırım. Kalibrasyon hatası olabilir diyoruz ama bu cihazlar nasıl kalibre ediliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 amper diyot
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam sigortanın bu cihazın sağlıklı ölçüm yapmasını engelleyeceğini düşünmüyorum. Sigorta sadece cihazı korumaz mı ?

Evet cihazı korur ama atması gereken yerde atarsa , ya atmamışta komponentlere zarar vermişse ..

Bu cihaz önceden stabil akım ölçümlerine sahipmiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 19 Kasım 2013; 23:02:28 >
  • quote:

quote:

Evet cihazı korur ama atması gereken yerde atarsa , ya atmamışta komponentlere zarar vermişse ..

Bu cihaz önceden stabil akım ölçümlerine sahipmiydi?

Ben aldım alalı böyle. Acaba pilden dolayı yapabilir mi ? İçinde çok dandik bir pil var ama cihazın zayıf pil göstergesi yanmıyor.
  • Karsilastirma yaptiginiz alet arizali olmasin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.