Şimdi Ara

Üni menzunu değilim einstein veya steve jobs um

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni menzunları üniden önce internette küfür eden ergendir üniden sonra bilinçsiz ama bilinçli gibi takılan bilmiş olur

Ve bana sağdan soldan benim gibi insanların fikirlerini kesip argüman diye yapıştırırlar

ama işte sizin ünide size ders diye anlatılan einstein okumadı .. siz einstein i okuyosunuz

einstein akıl almaz akıl verir

• Al abi bi sinikırs ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her üniversite okumayan Einstein ve Steve Jobs olacak diye bir şey yok.O milyonda bir

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Her üniversite okumayan Einstein ve Steve Jobs olacak diye bir şey yok.O milyonda bir

haklısın ama üni okumakla bi şey olunmuıyor

insanın içinde olacak ..

diploma çoğuna göre sadece kağıt parçasıdır

.. öğrenmeyi seven insan bir başkadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tape Child -- 23 Haziran 2015; 22:10:15 >
  • Buyur burdan yak

Eeeeeee, başka

• menzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Buyur burdan yak

Eeeeeee, başka

başkası o kadar umrumda değil boşverin .. benzetme yaptım
    şaka veya şaka payı olan gerçek veya trolleme ama bir şey biliyorum çoğu ünili yanımda fakir durmakta
    ve zengin kızları yanımda ezik durmakta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş gaza getirmeyin , internet sizin gibilerle doldu.Ortadoğu'ya mı çevirelim ülkeyi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mi sen guzel kardesim ? Sende asiri bir ozguven eksikligi var farkinda misin ? Disarda icinde tuttugun sacma seyleri burda anonim olarak paylasisiyorsun ve cogumuzun umrunda degilsin.

• Üniversiteden önce pek bir başarın yoksa, birşey olacağını pek sanmam.
    Steve Jops riskli adamdı. Gençliğin de dahi para kazanmak için o zamanların sistemini alt edip sınırsız telefonla konuşma bugu bulmuştu.
    Einstein ise doğuştan yüksek IQ'ya sahipti. Aynı zamanda küçük yaşlarda düzgün başarılar elde etti.b

Elbette doğada mükemmelin de mükemmele sahip bir canlıyız. Düşünerek yapamayacagimiz şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

Yine mi sen guzel kardesim ? Sende asiri bir ozguven eksikligi var farkinda misin ? Disarda icinde tuttugun sacma seyleri burda anonim olarak paylasisiyorsun ve cogumuzun umrunda degilsin.

ciddenmi

bunu gülerek veya büyüklenerek söylemiyorum

özgüven eksikliği yok fazlası var narsistim tamam ?? benim narsist olmadığımı bilende 3 4 kişidir narsistlik maskemdir sebebi insanlığı .. insanı .. seni veya senleri iyi tanıyorum ..

insandan dost domuzdan post olmaz

bu depresiflik değil ben bunu derken ağlamıyorum

bu bilgeliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tape Child

quote:

Yine mi sen guzel kardesim ? Sende asiri bir ozguven eksikligi var farkinda misin ? Disarda icinde tuttugun sacma seyleri burda anonim olarak paylasisiyorsun ve cogumuzun umrunda degilsin.

ciddenmi

özgüven eksikliği yok fazlası var narsistim tamam ?? benim narsist olmadığımı bilende 3 4 kişidir narsistlik maskemdir sebebi insanlığı .. insanı .. seni veya senleri iyi tanıyorum ..

bu bilgeliktir

Yav yuru git

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tape Child

quote:

ciddenmi

bu bilgeliktir

Yav yuru git

Sizin yaşadığınız basit hayatı sevmiyorum

ve sizin bana yaptığınız aayyy yazık gibi muameleleri size püskürtüyorum tamammı bende sizlere acıyorum bu trip değil

• ben cesurca istediği gibi yaşamak isteyen insanlara hitap ediyorum

kimse açlıktan ölmez herkesi kaderi öldürür

kader ve seçimler... içindeki çocuğu öldürür ben hala ergenim.. ama daha bilinçli bi ergenim
  • Anlaşılan lys kötü geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Anlaşılan lys kötü geçti

seni anladık be dostum

lys iyi geçti üstü kalsın dedik

aaa salladımmı cidden salladımmı peki öyle olsun

yaşım 10 bu arada
  • evet kardeş bak ben üniversite okumadığım halde memur oldum.Çoğu üniversite mezunundan daha yüksek maaş alıyorum.
  • quote:

kendi adına konuş ve burdan ikile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

evet kardeş bak ben üniversite okumadığım halde memur oldum.Çoğu üniversite mezunundan daha yüksek maaş alıyorum.

birde üni menzunları amele olamaz.. hiç onlar amele olurmu onlar süper zeka ülkeyi onlar kurtarıcak

bütün büyük insanlar eğitim sisteminin yanıtıdır zaten..

insanın içinden gelicek diyoruz bizi küçümsüyolar bizi eksiliyolar

artık küçümsüyolarmı ağırlarınamı gidiyorum bilmem

hadi ben bi şey değilim cidden değilim

ama ünililerde üni okuyup bi şey olmuş gibi gezmesin ya aklı olanın aklını yerler

sub bass minal

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.