ÜNİ İÇİN YAŞIM GEÇTİ Mİ?

-
-
yapılabilir hocam ya da merkezi yatay geçiş yaparsınız bi devlet üniversitesinde derslerinizide saydırırsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 yaşındayım ben bile üniversite okumayı düşünüyorum 22 daha ne ki yolun başındasın böyle şeyler düşünmek manasız.
-
tıp 6 yıl ama 28de mezun olcam kalmazsam şuan özel tıptayım memnun olmadıgım konu 600k para gidcek ondan 2yıl gec gırmek mantıklı mı?
-
Bilginin yaşı yoktur. 20 geç değil bir de çoğu 20de giriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin için geç değil ama benim için geç
Tekrar kazanacağından emin olsam sınava gir derdim ama bence olup olmayacağı belli olmayan bir şey için daha fazla enerjini ve vaktini harcama
Doktor olunca okula verdiğin parayı telafi edersin zaten. Boşuna takıntı haline getirmişsin
-
dr maaşına oranla eğer çok fark olmayacaksa otur oturduğun yerde onu da biz mi söyleyelim
600k çok para değil millet 100 bin euro verip pilot oluyor doktorluk daha garanti
-
22 geç biraz ama.
-
20 yaş her şey için çok geç huzur evi bakmaya başla kendine
-
22 dıyorum 20 değil 22 geç değil mi hıc kalmazsam 28 de baslıcam işe.
-
22 de geç değil 30da. Benim komşum 40 civarı yaşlarda elektronik okudu zaten işiydi tam öğrendi öğrencilerle okudu abilik yaptı yeri geldi. 22 çok değil. Ben 25 gireceğim şimdi bile yeni üniversiteye başlarım. Tabi ilk okuduğumu bitirebilmem lazım. Hala 1. Sınıf dersi alıyorum
30 yaşındayım ve BM okuyorum. Düşün artık geç mi değil mi?
Ama küçük gözüktüğüm için yaşlı olduğumu anlamıyorlar. Yanımdaki çocuk, "Kanka geçen hafta hoca ne anlattı" diye sordu. Gülmemek için zor tuttum kendimi.
-
Hocam aileniz bu masrafı daha fazla sürdüremeyecek gibi duruyorsa geç değil. Yarın öbür gün "Biz bunu daha fazla karşılayamiyoruz" deseler ne yapacaksınız?
22 yaş da geç değil bence. Evet, siz tıptan mezun olana kadar yaşıtlarıniz çalışmaya başlayacak ama buna değe diye düşünüyorum.
Ben 20 yaşında unideyken aynı evde kaldığım adamlar bizim sınıftan arkadaşlardı 22-26-28 yaşlarındaydılar ve aynı sınıftaydık düşün. Çok garip geliyor bana her zaman o yaşlarda daha yeni üniversiteye gitmek, 22 neyse de 26-28 yaşlarında nasıl daha yeni uniye başlar insan. Bide 4 sene kat üstüne 30-32 yaş aralıklarında mezunsun benim açımdan felaket olurdu herhalde. Ama insanlar yapabiliyor işte baktığın zaman. 22 çok da gec olmasa gerek. Istekliysen yap tekrar fırsat bulamazsın.
Erken çalışmanı gerektirecek bir maddi sıkıntın yoksa 22 yaş hiçbir şey emin ol.
-
Zaten özel tıpa basladım para koymamak için özel tıpa devlet için 22de başlarim belki sınava girip para özele gitmesin diye.
Kesinlikle geç değil. Ben otuzumdan sonra girmeyi düşünüyorum.
No ss no güven
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
no ss no ifşa. anonymous rocks.
Benzer içerikler
- başkasıyla birlikte olmuş biriyle evlenmek
- parliament one
- tylol hot neden yasaklandı
- omuz nasıl genişler
- concerta bağimlilik yapar mı
- telegram indirim kanalları
- deprem güvenlik bilgileri
- prompt mühendisliği
- moonwalkers ayakkabı
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X