Şimdi Ara

ÜNİ. DONDURMA VE KAYIT ÇOK ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durum karışık ve acil yardım bekliyorum
    Şuan bi üniversitede okumaktayım Biyoloji 4. sınıfa geçtim
    Bu sene LYS ye girdim ve tercih yapacağım başka bi üniversitede Fen Bilgisi öğretmenliğine yerleşeceğim
    Yerleşeceğim okulu kayıt yaptırıp dondurabilirmiyim..?? Şuan bi üniversitede okuduğum için başka bi üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim??? Kafamda daha nice soru işaretiyle acil yardımlarınızı bekliyorum

• yaptiramazsin, ya ikisinden birinde vazgecen ya mezun olmayi bekleycen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki yapamazsın bende dondurmuştum diplomamı istedim vermediler ancak kaydımı alabilirsem verebileceklermiş...Burası Türkiye Rusya daki arkadaşım aynı anda üç tane dört yıllık üniversiteyi hemde hepsini birincilikle bitirdi ayrı ayrı.
  • çok sağolun arkdaşlar bunu öğrendiğim iyi oldu. İyi düşünüp bi karar vericem artık
  • eğer fen bilgisi öğretmenliğine gitmek istiyorsan bırak okulu fen bilgisine başla ilerde af çıkar geri dönersin okula.Ben kimyayı 4. sınıfta bırakmıştım başka okula geçtim şimdi af çıktı kimyaya geri dönecem mesela.Artık af çıkmayacak falan dendiğine bakma illaki birşeyler çıkartırlar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

eğer fen bilgisi öğretmenliğine gitmek istiyorsan bırak okulu fen bilgisine başla ilerde af çıkar geri dönersin okula.Ben kimyayı 4. sınıfta bırakmıştım başka okula geçtim şimdi af çıktı kimyaya geri dönecem mesela.Artık af çıkmayacak falan dendiğine bakma illaki birşeyler çıkartırlar yani.

Kaydını sildirmeden nasıl başka okula kayıt yaptırdın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackingmem

quote:

eğer fen bilgisi öğretmenliğine gitmek istiyorsan bırak okulu fen bilgisine başla ilerde af çıkar geri dönersin okula.Ben kimyayı 4. sınıfta bırakmıştım başka okula geçtim şimdi af çıktı kimyaya geri dönecem mesela.Artık af çıkmayacak falan dendiğine bakma illaki birşeyler çıkartırlar yani.

canım benim kaydımı sildirmediğimi kim söyledi ! Kaydını sildirdim ve lise diplomamı alıp yeni bölüme kayıt oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

canım benim kaydımı sildirmediğimi kim söyledi ! Kaydını sildirdim ve lise diplomamı alıp yeni bölüme kayıt oldum.

Şok oldum desem yeridir Benim bildiğim af okuldan uzaklaştırılanlar içindir Ama sen okul ile ilişiğini kendin koparmışsın valla bir açık varsa onu çok güzel kullanmışsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şok oldum desem yeridir Benim bildiğim af okuldan uzaklaştırılanlar içindir Ama sen okul ile ilişiğini kendin koparmışsın valla bir açık varsa onu çok güzel kullanmışsın

teşekkür ederim ben her türlü riski göz önüne alıp okuldan kaydımı sildirmiştim çünkü istediğim bir bölümü kazanmıştım.Bu işler böyledir eğer iyi işler başarmak istiyorsan risk alacaksın mecburen.

• @Adalet arkadaş dediğin çok mantıklı sağolasın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.