Bildirim
Undertale Mac Türkçe Yama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunu indirdim ve Oyun Çevirinin yamasını denedim. Muhtemelen gelen güncellemeden dolayı yama dosyası bozulmuş. Dosyayı bulduğum araçla açmaya çalıştım, ama açamadım. Bu aşamada iki şey yapabilirsin;
1- Oyun Çeviriye yamayı güncellemesi için ulaşabilir,
2- Oyunun Çevirisini kendin yapabilirsin.
Ben sana dil dosyasını ve ufak bir anlatımını yapacağım. Eğer çevirmek istersen diye. Oyuna font atılabilir gibi duruyor. Yarın akşam müsait bir zamanda daha ayrıntılı kurcalarım.
Örnek Resim:
Çeviri dosyası:http://www.mediafire.com/file/fofo2p68j418u7s/Unpack.rar
İndirdiğin rar dosyasından iki dosya çıkacak
1-STRG.txt -- oyundaki tüm metinlerin bulunduğu dosya
2-translate.txt -- çeviriyi yapacağın dosya
Aşağıdaki resimdeki gibi ikisini yan yana açacaksın. Sakın STRG.txt dosyasındaki bir satırı değiştirme. Çevirisini yapacağın her satırı, resimdeki gibi
-SATIR NUMARASI
--ÇEVİRİ
şeklinde translate.txt dosyasına yapıp kaydedeceksin. Paketleme için en son bana bana atarsın. Bende bu arada font olayını çözerim.
Bunlarla uğraşmam dersen, dediğim gibi Oyun Çeviri'ye ulaşıp yamalarını güncellemelerini isteyebilirsin.
Yardımcı olabilmişimdir umarım. Keyifli oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 8 Haziran 2017; 23:34:8 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X