Şimdi Ara

Undertale Mac Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Undertale'i eşim için steam üzerinden aldım ama türkçe yamasını nasıl yapacağım MAC üzerinden bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok seviniriz :)

• Oyunu indirdim ve Oyun Çevirinin yamasını denedim. Muhtemelen gelen güncellemeden dolayı yama dosyası bozulmuş. Dosyayı bulduğum araçla açmaya çalıştım, ama açamadım. Bu aşamada iki şey yapabilirsin;

1- Oyun Çeviriye yamayı güncellemesi için ulaşabilir,
    2- Oyunun Çevirisini kendin yapabilirsin.

Ben sana dil dosyasını ve ufak bir anlatımını yapacağım. Eğer çevirmek istersen diye. Oyuna font atılabilir gibi duruyor. Yarın akşam müsait bir zamanda daha ayrıntılı kurcalarım.

Örnek Resim:

Çeviri dosyası:http://www.mediafire.com/file/fofo2p68j418u7s/Unpack.rar

İndirdiğin rar dosyasından iki dosya çıkacak
    1-STRG.txt -- oyundaki tüm metinlerin bulunduğu dosya
    2-translate.txt -- çeviriyi yapacağın dosya

Aşağıdaki resimdeki gibi ikisini yan yana açacaksın. Sakın STRG.txt dosyasındaki bir satırı değiştirme. Çevirisini yapacağın her satırı, resimdeki gibi
    -SATIR NUMARASI
    --ÇEVİRİ

şeklinde translate.txt dosyasına yapıp kaydedeceksin. Paketleme için en son bana bana atarsın. Bende bu arada font olayını çözerim.

Bunlarla uğraşmam dersen, dediğim gibi Oyun Çeviri'ye ulaşıp yamalarını güncellemelerini isteyebilirsin.

Yardımcı olabilmişimdir umarım. Keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 8 Haziran 2017; 23:34:8 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİNE 4 TÜRKÇE YAMA
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.