Şimdi Ara

UNDERGRAUND2'NİN BİR KONUSU VARMIYDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UNDERGRAUND2'NİN BİR KONUSU VARMIYDI. YOKSA BEN Mİ KONUYU ANLIYAMADIM

• Konu yoktu galiba.
    Max hızınız kaç bu oyunda?
    ben 407 gordum. yol ve noss bitti
    Hadi herkes yassın bakalım max hızını
  • 412 idi hey gidi günler hey foruma videosunu bile vermiştim
  • Performance tuning ayarlarına girmeden en fazla 389 yapabilmiştim.
  • daha yeni aldım ve 406 yaptım çalışmalar sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakkof -- 3 Ağustos 2007; 19:08:00 >
  • underground 2 olmasın o?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir konusu yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

412 idi hey gidi günler hey foruma videosunu bile vermiştim

hangi arabayla hangi yolda yaptın onu. Video yu versene bakıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

412 idi hey gidi günler hey foruma videosunu bile vermiştim

hangi arabayla hangi yolda yaptın onu. Video yu versene bakıyım
  • arkadaşlar yapmayın underground 2nin nasıl konusu yoktu yaw nfsu 2 oyunayan herkes oyunun konusunu bilir
    oyunun başında senin bi skylinenın var (mavi renk yanında sarı bi çizgi var resmini koyarım)tabi arabayı sen sürmüyosun sadece izliosun film gibi
    sen arabanlar bütün yarışları kazanıosun dergilere kapak oluyosun daatıosun resmen ortamın kralı oluyosun
    sonra oyunun sonunda kapışıp oyunu kapattımız kel adam sana meydan okuyo
    tam gaz buluşma yerine gittiinde ise karanlığın içinden çıkn kel adam hummer2 ile skyline nını dümdüz edio(yarışı kazanıyo anlamında değil arabamı eziyo adam )
    aracın son halini gösterdiklerinde içim gitmştidaa sonra samanta die bi hatun bi notla seni çaarıyo ve uçakla
    BAYVİEW city e gidiosun(oyunun geçtii şehir)havaalanına indiinde sana yeşil bir nissan 350z verilio ve oyuna başlıosun tekrar yarışları kazanıosun dergilere kapak olusun
    ortamı daatıosun :D

ve en sonunda arabanı ezen adamı yenip oyunu bitiriosun

• teşekkürler. merak ediyordum hep varmı diye
    quote:

Orjinalden alıntı: _n2o_

arkadaşlar yapmayın underground 2nin nasıl konusu yoktu yaw nfsu 2 oyunayan herkes oyunun konusunu bilir
    oyunun başında senin bi skylinenın var (mavi renk yanında sarı bi çizgi var resmini koyarım)tabi arabayı sen sürmüyosun sadece izliosun film gibi
    sen arabanlar bütün yarışları kazanıosun dergilere kapak oluyosun daatıosun resmen ortamın kralı oluyosun
    sonra oyunun sonunda kapışıp oyunu kapattımız kel adam sana meydan okuyo
    tam gaz buluşma yerine gittiinde ise karanlığın içinden çıkn kel adam hummer2 ile skyline nını dümdüz edio(yarışı kazanıyo anlamında değil arabamı eziyo adam )
    aracın son halini gösterdiklerinde içim gitmştidaa sonra samanta die bi hatun bi notla seni çaarıyo ve uçakla
    BAYVİEW city e gidiosun(oyunun geçtii şehir)havaalanına indiinde sana yeşil bir nissan 350z verilio ve oyuna başlıosun tekrar yarışları kazanıosun dergilere kapak olusun
    ortamı daatıosun :D

ve en sonunda arabanı ezen adamı yenip oyunu bitiriosun

• önemli diil dostum
  • konusunu bilince oyundan daa fazla zewk alinio ben nfs hastasi olduum için oyuna baslarken sürekli entere basip geçmiorum konusunu izliorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.