Şimdi Ara

Under the Skin (2013) | Scarlett Johansson (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman hiç tatmin etmedi. Psikolojik tarzda bir film sanırım. Millet bi izlesin duruma göre bakarız.
  • Scarlett Johansson’ın Yeni Filmi “Derinin Altında” 13. !f Bağımsız Filmler Festivali’nde!

Aynı adlı romandan uyarlanan Under the Skin filmi ilk kez 13. !f Bağımsız Filmler Festivali'nde sinemaseverler ile buluşacak.

Under the Skin (2013) | Scarlett Johansson

Bu yıl 13.sü düzenlenecek olan !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali çok özel bir filmi konuk edecek. Ünlü aktris Scarlett Johansson’ın başrolünde oynadığı Under the Skin (Derinin Altında), Türkiye’de ilk kez festival bünyesinde seyiricisi ile buluşacak. Radiohead ve Massive Attack’e çektiği videolar ile Sexy Beast ve Birth filmleri ile tanıdığımız Jonathan Glazer’ın yönettiği Derinin Altında filmi kendisine seksi bir kadın imajı veren ve bu şekilde erkekleri avlayan bir uzaylıyı anlatıyor. Uzaylı yolda gördüğü ve sadece belli özellikleri olan otostopçu erkekleri seçiyor ve onları yok ediyor.

Türkçe’de de yayımlanan Michel Faber’in aynı adlı romanından uyarlanan yapım, “İnsanın derisinin altında yatan şeyler hayvanınkinden ne kadar farklı?” sorusunu soruyor. Kuzey İskoçya’nın donuk ve sessiz atmosferiyle özel bir deneyim sunan Derinin Altında filmi 13 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 27 Şubat’ta Ankara ve İzmire’ uğrayacak olan festivalde gösterime sunulacak. Festival biletleri ise 31 Ocak tarihinde indirimli olarak ön satışa sunulacak.
  • Daha önce aynı senaryoya sahip bi film izlemiştim
  • Film martın 14de vizyona giricekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 3 Ocak 2014; 16:10:20 >
  • Az efektli psikolojik analizli, muhtemelen sıkıcı bir film olacaktır. "Yorumlara göre izleyeceğim filmler" kategorisine koyuyorum.
  • Scarlett için izlenir.
  • bu karinin benim icin begenilecek yani bile yok cogu filmde bu kadin süsslük gibi geliyr bana abarti yani :/
  • scarlett'i tebrik etmek lazım, keşke hep bu tür bağımsız filmlerde oynasa. hollywood sektöründen beğendiğim tek hatun bu zira.
  • Scarlett varsa izlenir,bunun da altyazısını heba etmeseler bari diğer filmi gibi
  • FRagmanları izleyince aklıma Mulholland Dr filmi geldi. Onun gibi acayip bir iş olabilir.
  • Under The Skin Filminden Merak Uyandıran Bir Fragman Daha!

Yönetmenliğini, video klip sektöründe pişmiş isimlerden Jonathan Glazer'in üstlendiği ve Michel Faber'in çok satan kitabından beyazperdeye uyarlanan Under the Skin, yayınlanan yeni traileri ile de ilgi çekmeyi başardı!

İnsan suretinde dünyaya gönderilen Isserley'in gezegenimizde çıktığı canlı avını konu alan filmin başrollerinde Scarlett Johansson, Paul Brannigan ve Antonia Campbell-Hughes gibi isimler yer alıyor. Hem görsel hem de içeriğindeki tercihlerle ayrıksı bir bilimkurgu adayı olarak gösterilen film, İngiltere'de 14 Mart 2013 tarihinde izleyiciyle buluşacak!
  • Bu kadının önüne neden adam gibi projelerle gitmiyorlar...
  • Under The Skin Filminden Yeni Poster Yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni fragmanıyla birlikte sinemaseverlerin merakını cezbeden, Scarlett Johansson'u dünyalıların başına musallat olan form değiştirmiş bir uzaylı olarak izleyeceğimiz Under the Skin filminin yeni posteri de yayınlandı!

Yönetmenliğini Jonathan Glazer'ın üstlendiği ve Michel Faber'ın çok satan kitabından beyazperdeye uyarlanan bu ayrıksı bilimkurgu filmi !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin de merakla beklenen yapımlarından biri!

Filmde Johansson'a Paul Brannigan ve Scott Dymond gibi isimler eşlik ediyor!

Under the Skin (2013) | Scarlett Johansson
  • film oynadımı türkiyede?
  • İzlencek film değil arkadaşlar 10 dk lık kısa filmi 2 saatlik uzun metrajlı film yapmışlar. Bi festivalde film yuhalanmış diye duydum hatta Scarlett hastası olarak bi kaç malum sahneyi izledim. Siyah saçla oynaması tek eksisi bence . Normal sarı hali veya Marvel filmlerindeki kızıl hali olsa süper olurmuş.
  • Scarlett'in açık saçık sahneleri bolca var, bedeninin görmediğim yeri kalmadı nerdeyse.
    Bunun dışında inanılmaz sıkıcı bir film.Ne anlatılmak isteniyor, konunun başı ne... hiç bir bilgi verilmemiş.Çok durağan bir film.Bulaşmayın derim.
  • Film Nete Düştü
  • Scarlett abla
  • Filmi de güzel bir grup riplemiş. Bize de indirip izlemek düştü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.