Şimdi Ara

Under Armour Viaport Outlet Mağazaya Özel %35 indirim & 2+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
4.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son dönemde forumu ziyaretçi olarak sıkça kullandım. Dün de forum dışında bulduğum bir kampanyadan faydalandığım için bunu yazma ihtiyacı hissettim, bir yerde borcumu ödeyeyim dedim :)

Under Armour' u bilen bilir sağlam markadır, yaklaşık 7 aydır Türkiye' de ve fiyatları da yüksek diyebiliriz.
    Viaport' ta bulunan outlet mağazasından 2 adet kapşonlu sweat shirt aldım ve bir de eşofman altı alarak 322 TL ödedim. Normal fiyatları kapşonlu olanlar 249' ar TL, eşofman altı da 166 TL idi.
    Kapşonlular için %35 indirimle 161 TL + 161 TL ödedim, 3 al 2 öde kampanyası da olduğu için eşofman beleşe geldi; yani normalde 650 TL civarında olan 3 ürüne 322 TL vermiş oldum. Çok kaliteli olduğunu söylemeliyim, tavsiye ederim.
    Ayrıca zubizu da sordular kasada, bende olmadığından onu es geçtim; ancak kullanan varsa ek kampanya da olabilir.
    Son bitiş tarihini bilmiyorum, onunla ilgili bilgilendiremeyeceğim üzgünüm.

Not: Görsel olarak, aldığım iki tanesini koyuyorum; su geçirmez özelliği var, bunun için de video kaydettim onu da izleyebilirsiniz -video linkihttp://sendvid.com/dlydx9qe - . Kumaşı gerçekten ilginç. Ancak spor amaçlı üretildiğinden ve nefes aldığından rüzgar geçiriyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonusbey -- 24 Ekim 2016; 15:27:52 >

• Bonusbey B kullanıcısına yanıt
    ayakkabılar ne kadardı ? normalde boyner'lerde 200 liradan başlıyor
  • Arkasında doğuş holding olmasaydı yavaş yavaş küçülme görmeye başlardık. Sezon fiyatları gereksiz derecede yukarıda.

@bonusbey

Bu arada su geçirmezlik değil de su kaydırma olabilir o üründe.
  • Cok pahali yinede gerci ulkede ucuz sey kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok önceden amerikan futbolu için kullanmıştım. markanın kalite olarak çok bir esprisi yok. bu kadar yüksek fiyatlara satılmasının sebebi doğuş'un getirmesi. kalitesiz değil ama fiyatı orantısız yüksek olduğu için kalite-fiyat oranı düşük. sentetik-tayt tarzı ürünleri alınabilir onlarda da alternatif daha kaliteli ürünler var. türkiye'de hershey's çikolata gibi muamele görüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markanın pahalı olması konusunda bir itirazım yok ve alternatif ürünler illa ki var, yani benim koşu için daha çok spor malzemesine ihtiyacım oluyor Decathlon da bir çok açıdan ihtiyaçlarımı karşılıyor mesela. Kalitesi konusunda şunu söyleyebilirim, daha önce ayakkabısını almıştım şu ana kadar oldukça memnunum tabanı çok yumuşak ve baya hafif.

Bu arada ben Boyner ile fiyatları arasında pek fark görmedim ayakkabıda @mahmut716
    Su konusunda biraz buruşturup çukur oluşturdum ve 5 dk içinde suyu tuttum geçirmedi, daha hardcore bir test için yağmura yakalanmayı bekleyeceğim :) @Orhun
    Tekstil ürünü olarak da ilk defa kullanıcam dokunup inceleyince bana fena gelmedi ve dediğim gibi ürün başına yaklaşık 100 tl verince fiyatını karşılar diye düşünüyorum.

Selamlar
  • adam bizim maaşı svite yatırmıibedavaya geldi diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

adam bizim maaşı svite yatırmıibedavaya geldi diyor

Genel olarak uygun ama.

Gisele Bündchen falan da reklamlarına çıktıktan sonra fiyatları epeyden arttı. Kaliteli marka bakma sen, ben de gidip bakacağım bir. Bizim Akasya Acıbadem'de bakmıştım ürünlerine güzel marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Genel olarak uygun ama.

Gisele Bündchen falan da reklamlarına çıktıktan sonra fiyatları epeyden arttı. Kaliteli marka bakma sen, ben de gidip bakacağım bir. Bizim Akasya Acıbadem'de bakmıştım ürünlerine güzel marka.

akasyaya girmeye bile tırsıyorumfakirleri hiç düşünmemişler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Genel olarak uygun ama.

akasyaya girmeye bile tırsıyorumfakirleri hiç düşünmemişler

Bizim burası böyle, Akasya cidden lükse hitap ediyor ama.

Victoria's Secret için bazen gidip bakıyorum çıkamıyorum oradan.

• Cumartesi günü gittim Under armour outlet e. Normalde ürünlerini kullanan biriyim özellikle şapkalarından çok memnunum. Eşofman almak amacıyla gittim fakat beğendiğim 2 eşofmanında bedeni kalmamıştı. Fiyatlar genel olarak pahalı diyebiliriz. Eşofmanlar şu an indirimde 103 tl. ayakkabılar 200 civarlarından başlıyor. Kapşonlu Sweatler 150 yağmurluğa benzer montlar 200 civarları. Şapkalar da indirimde 40 tl civarlarında. Şu anki kampanyayla alırsanız uyguna gelebilir onun dışında outlet olmasının çok bi esprisi yok viaport mantığına aykırı yani
  • Hocam orta direği bitirdiler ya çok zengin kaldı ya da çok fakir
    Kendi içinde uygun yav işte ne diyim ilk defa konu açtım hevesimi bitirmeyin
  • UA orta kalitede bir markadır. O fiyatları asla hakketmiyor. H & M de yurtdışında gayet ucuz fakat ülkemize bildiğin zengin markası olarak girdi. Bunlara prim vermeyin. 250 liraya kim gidip de UA den sweat almış bugüne kadar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 25 Ekim 2016; 9:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

UA orta kalitede bir markadır. O fiyatları asla hakketmiyor. H & M de yurtdışında gayet ucuz fakat ülkemize bildiğin zengin markası olarak girdi. Bunlara prim vermeyin. 250 liraya kim gidip de UA den sweat almış bugüne kadar???

yüksek kalite olup fiyatı makul olan birkaç marka varsa paylaşabilir misiniz? Merak ettim ürünlerine bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

UA orta kalitede bir markadır. O fiyatları asla hakketmiyor. H & M de yurtdışında gayet ucuz fakat ülkemize bildiğin zengin markası olarak girdi. Bunlara prim vermeyin. 250 liraya kim gidip de UA den sweat almış bugüne kadar???

H& M nin nesi zengin markası anlamadım sattıkları defaktodan beter,fiyatı tabi haketmiyor.alt sınıfta yine lcw hepsinden iyi.

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    Valla ben konuşurken tecrübe ederek konuşmayı tercih ederim o yüzden de ayakkabısını kullanan biri olarak orta kalite demem, daha önce de söylediğim gibi tekstil ürünlerine de kullanıp bakacağım.
    Ha tabii ki tecrübe edicem diye ben de 250 tl vermem ama ürün başına 100 tl veriyorsam kendi bütçem de bunun için yeterliyse alır bakarım o benimle alakalı birşey.
    UA orta kalite olarak nitelendirilebilir belki de H&M için kaliteli dedikten sonra UA efsane falandır herhalde o kadar da abartmamak lazım, iki yorum bence baya bi tutarsız oldu. F/P için konuşursak belki eyv diyebilirim de birine orta kalite diğerine kaliteli demek gerçekten garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Cok pahali yinede gerci ulkede ucuz sey kalmadi

ülkede kazık atmayan kalmadı, yoksa uygun fiyatlı satan yerler var hala , decathlon 40 liradan başlayan koşu-spor ayakkabı satıyor mesela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonusbey

Valla ben konuşurken tecrübe ederek konuşmayı tercih ederim o yüzden de ayakkabısını kullanan biri olarak orta kalite demem, daha önce de söylediğim gibi tekstil ürünlerine de kullanıp bakacağım.
    Ha tabii ki tecrübe edicem diye ben de 250 tl vermem ama ürün başına 100 tl veriyorsam kendi bütçem de bunun için yeterliyse alır bakarım o benimle alakalı birşey.
    UA orta kalite olarak nitelendirilebilir belki de H&M için kaliteli dedikten sonra UA efsane falandır herhalde o kadar da abartmamak lazım, iki yorum bence baya bi tutarsız oldu. F/P için konuşursak belki eyv diyebilirim de birine orta kalite diğerine kaliteli demek gerçekten garip.

Yazdıklarımı yanlış anladın herhalde.

H&M için kaşiteli falan demedim. Yurtdışında LCW gibi gorunen bir markayken Türkiye'de aşırı pahalı olduğu halde deli gibi satılıyor. Ben bunu eleştiren bir yorumda bulundum. Nerede yazıyor HM e kaliteli dediğim?

UA konusunda da, 250 lira asla etmez. Bu kadar basit. 250 lira gerçek fiyatı değil, aşırı şişirilmiş fiyatı. Ayakkabılarının fiyatı 500 liraya kadar çıkıyor ülkemizde. Bu da tamamen şişirme fiyatlar. 500 liralık modeli almanya'da daha ucuza buldum. Aynı mağazada adidasın 100 euroya satılan ayakkabısı ise bizim ülkede 160 lira seviyelerindeydi. UA gerçekten ülkemizde çok pahalı.

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    Zengin markası dediğinde benim anladığım öyle birşey oldu, o zaman aynı fikirdeyiz.
    UA konusunda da zaten farklı düşünmüyorum, dediğim gibi ben de o fiyatlara almam. Ha 100 TL eder mi bence eder, alternatif illa ki bulunmaz mı tabii ki bulunabilir.
    Ne istediğine göre değişen bir durum aslında sadece böyle de bir kampanya var ve kullandım diye konu açtım. Tartışmak doğruya ulaştırır o yüzden bir sorun yok, ben de yanlış anlaşıldıysam affola.
  • Yani kıyasladıgınız ülkeye göre değişir bu konu. Abd den 70 usd ye aldığım çanta burada 350 tl. Yani 115 usd falan yapıyor. Gelelim Adidas a ABD DEN 40 usd ye aldıgım runnıng ayakkabı burada 450 tl.. Durum böyle olunca insan sorguluyor. Adidas mı daha kaliteli under armour mu tabiki under armour dıyesım gelıyor. Tecrübelerim doğrultusunda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.