Şimdi Ara

Under Armour Charged Pursuit 2 280₺! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    UnderArmour mu kalitesiz hocam :) Dünyadaki en iyi koşu,yürüyüş ayakkabıları üreten firmalar arasındadır kendisi. +Mizuno + Asics
  • paladinho kullanıcısına yanıt
    Bence kalitesiz adidasın pumanun nikenin yanında adı okunmaz. uzatmak istemiyorum. 100 lira vermem ben bu tip bi ayakkabıya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Bence daha önce hiç kaliteli ayakkabı giymemişsin. Pahalıya almış olabilirsin ama kaliteli olduğu anlamına gelmiyor.
    Ben marka için konuştum tabi,bu model nasıldır bilemiyorum. Her markanın alt- üst segment ayakkabısı var
  • gozelle kullanıcısına yanıt
    200 TL ye aldığım Rogue modeli var bende. İki markayı bütün modellerini kullanma şansımız olmadığından karşılaştırmak göreceli olacak ama benim fikrim UA daha dayanıklı ve rahat.
  • 15 Senedir bi fiil newbalance 574 serisi giyerim ayağım 46 numara ve taraklığı olduğu için en rahat ettiğim markadır.
    1,2 yılda bi çift almaya çalışırım farklı renklerden,koca ayağımı ufacık göstermesi de muhteşem

990 serisi dünyanın en rahat ayakkabısıdır ayağında rahatsızlık olanlara bütün doktorlar önerir 1000₺'den başlıyor ülkemizde 4 yıl önce bi çift almıştım hala taş gibi ve efsane rahat,rahmetli steve jobs ayağından çıkarmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 16 Mayıs 2020; 21:21:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    7 çift 574 var evde. Ayak sorunlu olumca biraz görgüsüzlük gibi oluyor ama rahatlık sözkonusu olunca ayakkabıya verdiğim paraya acımıyorum. O tırnak batması, taban ağrısı çekmektense..

• birber80 kullanıcısına yanıt
    Şu an 5 çift var aktif giydiğim 574 serisi bu zamana kadar 15-20 çift almışımdır new balance,ilk new balance ayakkabım siyah N harfi altın sarısı olandı o zamanın parası 120₺ falandı genelde hep 180₺ civarı alıyordum 574 serisini fakat son 3,4 yıldır 500-600₺ çıktı abartılı şekilde en 2019 kara cumada 280₺ kıstırmıştım.

Ayakta rahatlık çok önemli böyle olunca da işi şansa bırakıp farklı modelleri pek tercih etmiyorum new balance da rahatsız modeller yok mu var tabi özellikle 500 serisi Türkiyede üretilen leştir.

Under Armour Charged Pursuit 2 280₺!

• erkanist kullanıcısına yanıt
    Merak etme senden kaliteli giyiyorum dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçende konusu vardı görüp almıştım. 45 kırmızıda vardı kırmızıdan aldım. normalde hep koyu ayakkabı giydiğim için halen iade etsem mi diye düşünüyorum. fakat baya rahat bir ayakkabı. yok fileliymiş yok inceymiş yok yırtılır patlarmış geçin bunları bütün ayakkabılar öyle. lumberjackler bile 200-250 bandındayken 280 e bunu almış oldum. muhtemelen de giyerim
  • kosedekibalici kullanıcısına yanıt
    Kod işini nasıl hallettin pm

• radko kullanıcısına yanıt
    konuya yazmışlardı hocam kodu. şimdi denedim pasif
  • Indirim kodunu nereden öğrenebiliriz

Hiç merak etmiyorum. UA konusuna girip Adidas önermenden kalite anlayışın belli oldu zaten. Markayı bilmiyor olabilirsin de Adidas daha kaliteli demen komik oldu. Bir konu açıldığında sanki tavsiye istemişiz gibi illa onu değil bunu alın diye akıl vermeden duramıyorsunuz.

Benim kullandığım markalar Columbia, The North Face, Salomon, Merrell, Jack Wolfskin, Geox, Clarks. Sen yine Adidas almaya devam et ama saydığım markalardan denk geldiklerini denersen rahat ve kaliteli ayakkabı ile ilgili biraz fikrin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladinho

UnderArmour mu kalitesiz hocam :) Dünyadaki en iyi koşu,yürüyüş ayakkabıları üreten firmalar arasındadır kendisi. +Mizuno + Asics
    Trolle trol olma bırak. Piyasanın e rahat ayakkabısını yapıyor underarmour. Buna kinetix falan öner.
  • erkanist kullanıcısına yanıt
    süpersin.
  • Sıcak fırsat mı bilgim yok under armour Micro G Pursiet normal fiyat 299,00 tosla kart ile 280 sadece 42 numara değerlendirmek isteyen olursa
    Under Armour Charged Pursuit 2 280₺!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.