Şimdi Ara

Under Armour Charged Assert 8 336 ₺, satıcı Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Under Armour Charged Assert 8 ayakkabı, 336 ₺. 20 ₺ promosyonla 316 ₺ olur. Satıcı Amazon.

Kırmızı-siyah olanının, 41-42,5-43-44-45,5-46 numaraları var.

https://www.amazon.com.tr/Under-Armour-Charged-Assert-Ayakkab%C4%B1/dp/B07PVQKW68/

Gri olanı, sadece 41 ve 45 var.

www.amazon.com.tr
    Under Armour UA Charged Assert 8-GRY Spor Ayakkabılar Erkek: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Under-Armour-Charged-Assert-Ayakkab%C4%B1s%C4%B1/dp/B07PVQKTTT

Ben almadım, gri olanda numaram yok, kırmızı-siyah olan benim için fazla cafcaflı.

• çok çirkin.
  • Aylardır amazondan bu fiyata alınıyor bu modelin bu renkleri. Siyah ya da beyaz renk bu fiyata verilse alınır da bunlar alınmaz.
  • Siyah ya da beyaz indirime girse keşke
  • Under Armour, bu seriden itibaren başlıyor, bunun altındakiler, Under Armour görünümlü pazar malları. Ama işte bunların da rengi bize uymuyor, biz her etkinliğe uygun ayakkabı alsak, rengine takılmayız da öyle bir bütçemiz yok, günlük giyiyoruz.
    Türkiye gibi yoksul ulkelerde satıcılar, bunu dikkate alarak stok yapmalı. Nike Air Max 270, benim için en ideal ayakkabı ama liste fiyatı benim için pahalı, indirime giren modelleriyse disko topu gibi ışıl ışıl, onlarla işe gidemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira promosyonu göremedim. Nasıl düşecek acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 329 almıştım Özdilek'ten çok rahat ayakkabı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Alt serilerde de bu rahatlığa sahip olan modeller var. Micro G Pursuit BP aldım ben. Ayakakbı charged modelleri gibi çok rahat. Visco kaplı sanki tabanı. Fiyat da uygundu 2. yi de aldım. Modelini hatırlamadığım başka bir UA marka aldım. Normal ayakakbıdan farkı yoktu rahatlık olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.