bence mage ac nedense bana lock sıkıcı geliyor. her ikisinden de lvl 70 var birer tane ama mage daha agir basio bana gore.
Burada gene şunu gördük klasik Türk tartışması..karşı tarafı aciz göstermek için elinden ne geliyorsa o yapılıyor..aslında konunun başlangıç sorusu çok açık undead lock mu mage mi diyor..bu kadar bunu cvplayın beyler..
Yazık rougeda zor bir char warlockda.Herikiside 3 tuşla oynanmaz bu oyunda 3 değil 5 tuşla bile char oynanamaz.Yok öyle bir char arkadaşlar en kolay char yokk...moblara karşı beast master gitmiş bir hunter senin işlerini kolaylaştırır ama pvpde hiç bir numara sökmez az tuşla..
Bu oyunda eger 3 tuşa warlocka kesilen bir arkadaş varsa oyunu bence buğün bıraksın başka oyun falan açsın kendine ..ikisi dot olsun öbürüya dot olacak yada fear ama sonuçta 2 dot lvl 70lik bir adamı öldürmezz...Anlayacağın çamuru atta kalsın..
Warlock..warrrior ne olamk sitersen ol ama bence ilk önce şuna kara ver senin elin casterlara mı yoksa mellee charlara mı yatkın..ondan sonrası kolay
Tamamen zevk meselesi.. Bana göre, Lvl 70 magim yok ama 1 tane warloğum var hiç hoşuma gitmedi açıkçası klasik şeyler hep bana zevk vermedi belkide nedeni uzun süre priestla oynamamdı bilmiyorum. Ama iyi oynayan frost magelere özenmiyor değilim hele o meleleri çıldırtmaları seyrederken bile insana müthiş zevk veriyo bende mage açmanı öneririm. Ama mage biraz daha kırılgan bi yapıya sahip olduğundan item toplayıp charına hakim olmayı başarana kadar biraz ezilirsin onada sabretmek lazım.
Beyler Undead Warlock Açtım Dest Kasıom Yorumlarınız İçin Teşekkürler... Warlock tan sıkılırsam emin olun frost mage açıcam
quote:
Orjinalden alıntı: kucuk
Beyler Undead Warlock Açtım Dest Kasıom Yorumlarınız İçin Teşekkürler... Warlock tan sıkılırsam emin olun frost mage açıcam
Warlock oynamayali uzun zaman oldu ama galiba lvl icin demon ada aff uygun goruluyodu cunku dest te zannaedersem mana sorunun olabiliyor...(hatirladigim kadariyla)
hem lvling hemde bütün herşey için demon lock en güçlüsüdr ama felgardı alabilecek düzeye gelinmeden affi gidilebilir.
warlock bolugu nedeni ile bencede mage ayrıca ben hep bi mage ile oynamak istemisimdir ama fırsat olmadı druid shamn rogue paladinden :d
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme