Şimdi Ara

Undead Warlock Mu? Mage Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Wow A Başlıcam Runetotem server ında..

Undead Warlock Açıp Dest Mi Kasim Yoksa Undead Mage açıp water element mi kasim karar veremedim..

Sizce Ne Açim

• İkisde serverlarda cok var ama bence zevk acisindan mage aç ...
  • easy game diyosun yani illa :)
  • bi easy game anlayışıdır gidiyor, neresi easy game :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Evet Arkadaşlar Wow A Başlıcam Runetotem server ında..

Undead Warlock Açıp Dest Mi Kasim Yoksa Undead Mage açıp water element mi kasim karar veremedim..

Sizce Ne Açim

70 warlock sahibi olarak warlock açma derim..zevksiz..mage 10 kat daha güzel
  • Easy leveling daha doğru olur =) Dest. Lock açarsan daha ölümcül olursun çok yüksek cirt.ler görebilrsin ancak frost mage ile daha dayanıklı olursun. Çabuk öldürmeyimi seçersin yoksa daha geç ölmeyimi? Seçimini buna göre yapman doğru olur.
  • Kesinlikle mage açma..Benim hem warlockum hemde magem var 70 lvl.Hatta mage o kadar kötü ki sildim karakterimi sinirden.... Warlock devam ediyorum ve önüme çıkan herşeyi ezip geçiyorum49 lvlde 60 mage almıştım..50 olduğumdada 60 hunter 2.Olarak warlockla daha çabuk kasarsın group ve kırmızı q ları tek başına rahat yapan bi class..Hatta bu konu zamanında wow forumlarında tartışma olmuştu warlockun fazla abartılmasından dolayı şikayet etmişti baya bi kişi..Sen rahat ol..Tanıdığım bi sürü adam var oyunda warlock olmayan ama hepside warlock diyor..Ve warlock oynayanlar kesinlikle karakterlerinden şikayetçi değil..Şikayetçi olanlarda ya oynamayı bilmiyordur yada kendine kompleks yapmıştır..Ayrıca dest. olarak kasma sakın dest. pvp için...50 lvle kadar affli kas..50 den sonra demon..70 olup ufak tefek işlerini bitirdikten sonra affli ol tekrar ..Tabi dest. de olabilirsin bg,pvp yapacm diyosan 70de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 7 Kasım 2007; 18:02:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

Kesinlikle mage açma..Benim hem warlockum hemde magem var 70 lvl.Hatta mage o kadar kötü ki sildim karakterimi sinirden.... Warlock devam ediyorum ve önüme çıkan herşeyi ezip geçiyorum49 lvlde 60 mage almıştım..50 olduğumdada 60 hunter 2.Olarak warlockla daha çabuk kasarsın group ve kırmızı q ları tek başına rahat yapan bi class..Hatta bu konu zamanında wow forumlarında tartışma olmuştu warlockun fazla abartılmasından dolayı şikayet etmişti baya bi kişi..Sen rahat ol..Tanıdığım bi sürü adam var oyunda warlock olmayan ama hepside warlock diyor..Ve warlock oynayanlar kesinlikle karakterlerinden şikayetçi değil..Şikayetçi olanlarda ya oynamayı bilmiyordur yada kendine kompleks yapmıştır..Ayrıca dest. olarak kasma sakın dest. pvp için...50 lvle kadar affli kas..50 den sonra demon..70 olup ufak tefek işlerini bitirdikten sonra affli ol tekrar ..Tabi dest. de olabilirsin bg,pvp yapacm diyosan 70de .

evet insanların değişik zevk anlayışları var..70 level a gelip bg lerde sadece 3 tuşla oyun oynadığını görünce oyun mu oynuyosun yoksa hep aynı tuşlara mı basıyosun kendine sorasın geliyo..Warlock monotondur eğlenceli bi karakter istiyosan mage aç..herşey hızlı level kasıp önüne geleni devirmek değil..bu bi oyun ve doğal olarak eğlenme amaçlı oynucaksın egolarını bastırmak için değil

• Orjinalden alıntı: KraL71

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

Kesinlikle mage açma..Benim hem warlockum hemde magem var 70 lvl.Hatta mage o kadar kötü ki sildim karakterimi sinirden.... Warlock devam ediyorum ve önüme çıkan herşeyi ezip geçiyorum49 lvlde 60 mage almıştım..50 olduğumdada 60 hunter 2.Olarak warlockla daha çabuk kasarsın group ve kırmızı q ları tek başına rahat yapan bi class..Hatta bu konu zamanında wow forumlarında tartışma olmuştu warlockun fazla abartılmasından dolayı şikayet etmişti baya bi kişi..Sen rahat ol..Tanıdığım bi sürü adam var oyunda warlock olmayan ama hepside warlock diyor..Ve warlock oynayanlar kesinlikle karakterlerinden şikayetçi değil..Şikayetçi olanlarda ya oynamayı bilmiyordur yada kendine kompleks yapmıştır..Ayrıca dest. olarak kasma sakın dest. pvp için...50 lvle kadar affli kas..50 den sonra demon..70 olup ufak tefek işlerini bitirdikten sonra affli ol tekrar ..Tabi dest. de olabilirsin bg,pvp yapacm diyosan 70de .

evet insanların değişik zevk anlayışları var..70 level a gelip bg lerde sadece 3 tuşla oyun oynadığını görünce oyun mu oynuyosun yoksa hep aynı tuşlara mı basıyosun kendine sorasın geliyo..Warlock monotondur eğlenceli bi karakter istiyosan mage aç..herşey hızlı level kasıp önüne geleni devirmek değil..bu bi oyun ve doğal olarak eğlenme amaçlı oynucaksın egolarını bastırmak için değil

"mage o kadar kötü ki" gibi ifadeler kullanmış güldüm sadece..dps gearınla dungeonlarda aranan adam olurken pvp gear ve frost talent ile gayet zevkli pvp yaparsın..bana göre rogue dan sonra en zevkli pvp charı frost mage dir..

• Bence de mage ac her grupta yer bulursun.PvE yide PvP yıde eglencelı olarak yaparsın
  • mage rulaz
  • Ferrari'mi Lombargini'mi?(75 model Beetle her zaman tercihimdir anlayan anladı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shenby

easy game diyosun yani illa :)

oyunun en karmaşık charı olan warlock easy game dedikodularına girmiş bak sen. easy game dediğin 3-4 düğmeyle rogue oynamak bana göre.

arkadaşım bence oyuna yeni başlıyorsan warlock uzaktır sana bence daha kolay yönetimi olan bir charla başla. Ben hunter önermiyorum sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

oyunun en karmaşık charı olan warlock easy game dedikodularına girmiş bak sen. easy game dediğin 3-4 düğmeyle rogue oynamak bana göre.

arkadaşım bence oyuna yeni başlıyorsan warlock uzaktır sana bence daha kolay yönetimi olan bir charla başla. Ben hunter önermiyorum sadece

Sen nasıl da 3 tuşla adam kesilen bir classa karmaşık dersin??!! O kadar az spelli vardır ki alt küçük barı doldurmaya bile yetmez. (lock profları hemen yorumlarını esirgemeyecekleri için ben önceden demiş oluyum da gelip laf etmesinler tekrar)

Easy game falan yok ortada. Mage oynamak da zordur, lock da. 400'er resilianceli bir lock ve bir magem var. İkisi de undead. Birisi female birisi male. İkisinden de zevk alıyorum. Dest gear, aff gear, frost gear, fire gear, pvp gear vs değiştire değiştire oynuyorum ikisini de...

• quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

3-4 dugmeyle rogue oynamak mi ? bence biraz rogue rehberlerini falan oku
  • Ewt warlocktan hic anlamayan adamlar anca warlocka 3 tus derler,kendileri oyle oynarlar kendileri gibi hayatında pvp yapmamıs adamları keserler anca.

iyi oynayan hicbir warlockun action barlarında neredeyse hic bos yer yoktur ve hepsi yerine gore kullanılır.Ornek olarak kendi uimi koyardım ama oyundan anlamayan bir elemanın bir lafı için o kadar kasamayacağım...

Warlocku bosver mage kas,warlock kasınca boyle oyundan anlamayan %90 hpyle kestigin veletler easy mode diye aglayıp dururlar bunları cekmek her babayigidin harcı degildir...
  • Warlock 3 tuşla oynanıyor demek buna çok güldüm Warlockun o kadar çok skilli vardırki altaki ve yandaki bütün barlara sığmaz.

İyi bir mage gibi iyi bir lockda parti için altın değerindedir.. Burda demonlarıyla healerı koruyabilen ve cc yapabilen, aoe si olan, banishi, seduce u ve altın değerinde hs ve ss leri olan bir classdan bahsediyoruz, kavga sırasında magein verdiği suyu içemezsiniz ama lockun hssini kullanıp hayatınızı kurtarabilirsiniz, ayrıca dpsdede kimseden aşağı kalmaz warlock..

Ayrıca zevkler farklıdır, ben şahsen mage e asla tahammül edemem her mobdan sora oturupta yiyip içmek bana çok ters geldi ve çok sıkıldım..
  • quote:

Sizce Ne Açim

BElf warlock aç..En azından giydiklerin üzerine yakışır.
  • 3 tuşla rogue oynuyorum ben herkesleri kesiyorum.. cheap shot-sinister strike-kidney shot...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

quote:

Sizce Ne Açim

BElf warlock aç..En azından giydiklerin üzerine yakışır.

modaya uy
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.