Şimdi Ara

uncharted4 spoilerli paylaşımlar YENİ KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nate daha öncendede yalan söylemişti bir küs bir barışıklar ama bu oyunada nerdeyse birleşemiyeceklerdi ama işte elena nathanı çok sevdiği için ayrılmak istemedi :)
  • prenss_06 kullanıcısına yanıt
    Orda gülüyorlarken,nate "tarihin en önemli korsanları,tek masada,bir anda ölüp gidiyor" gibisinden bir cümle kuruyor,elena nin suratı düşüyor sonra nate pardon ozur dilerim falan diyor,yalanlik bir durum yok ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathofGlatzeman

Orda gülüyorlarken,nate "tarihin en önemli korsanları,tek masada,bir anda ölüp gidiyor" gibisinden bir cümle kuruyor,elena nin suratı düşüyor sonra nate pardon ozur dilerim falan diyor,yalanlik bir durum yok ki.

şimdi normalde nathan bir daha macera işlerine katılmayacaktı ,elenaya söz vermişti ,ama burada korsanların olduğu yerde ballandıra ballandıra hikayeyi anlatması ,elenayı nathan konusunda ne kadar söz versede maceracı ruhundan asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha görmüş oluyor ve suratı o yüzden bu şekil alıyor...
  • Hmm anladim saol,isin ucu yalana çıktı o zaman :D

• quote:

Orijinalden alıntı: abstergo78

quote:

Orijinalden alıntı: WrathofGlatzeman

şimdi normalde nathan bir daha macera işlerine katılmayacaktı ,elenaya söz vermişti ,ama burada korsanların olduğu yerde ballandıra ballandıra hikayeyi anlatması ,elenayı nathan konusunda ne kadar söz versede maceracı ruhundan asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha görmüş oluyor ve suratı o yüzden bu şekil alıyor...

Hatta oyunun sonunda elena mekanı satın alıyor o maceracı ruhunu kybetmediğini gördüğü için gerçi elenanın içindede öle bi maceracı ruhu var zaten bu yüzden birbirlerini seviyolar :)

• defected kullanıcısına yanıt
    ilk foto gerçek mi. yani oyun içinden durdurarak alınmış bir foto mu. bu inanılmaz çünkü
  • Sonu daha iyi olmalıdı rafe geberttik ,Nadine kaçdı öldürsek iyi olcakdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

ilk foto gerçek mi. yani oyun içinden durdurarak alınmış bir foto mu. bu inanılmaz çünkü

tamamını oyunu durdurup aldım

aldığım hiçbir ekran görüntüsünde ışık, kontrast ayarı yapmıyorum ve filtre eklemiyorum

direkt oyun içinden
  •  uncharted4 spoilerli paylaşımlar YENİ KONU
     uncharted4 spoilerli paylaşımlar YENİ KONU

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Rafe e kılıç saplamamak için 40 takla atmasida saçmalıktı. Oyun boyunca istatistiklere baktim 500 kusur tane adam öldürmüşüm,Rafe i öldürmeye mi kıyamamış Nathan

• Manzaraları geçtim şahaneydi zaten.özellikle mağaralsrdaki su birikintileri okadar güzel görünüyordu ki kayalıklara çıkıp balıklama denize atlıyordum,suya dalıyordum.1 saat böyle suda çimdim.okadar zevkle yapıyor ve kendimi kaybetmiştim ki oyun olduğu çok sonradan aklıma geldi.ya bir oyun bukadar mı insanı alır götürür ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Manzaraları geçtim şahaneydi zaten.özellikle mağaralsrdaki su birikintileri okadar güzel görünüyordu ki kayalıklara çıkıp balıklama denize atlıyordum,suya dalıyordum.1 saat böyle suda çimdim.okadar zevkle yapıyor ve kendimi kaybetmiştim ki oyun olduğu çok sonradan aklıma geldi.ya bir oyun bukadar mı insanı alır götürür ya.

beni üzen böyle bir oyunu bir daha göremeyecek olmayışımız,uncharted 4 son oyun diyorlar...halbuki resident evil gibi seriye bağlayabilirdi ...çünkü bu oyun uncharted 10 da olsa alınır oynanılır...
  • Bu şahesere böyle bir son olmamalıydı bence...
  • Bonusları açıp tekrar başladım ezici de 😎

• JonVaynen kullanıcısına yanıt
    henry avery nin evine geldiğinde saldırı oluyor bi ton adam çullanıyor ,silah yardımı alıp dalabilirsin ,ben bazukadır ,bomba atardır daldım ve oyunu ezicide bitirdim trophy sıkıntısı olmadı...yoksa gerçekten delirtir o sahne ...
  • oyunun sonu böyle bitmemeliydi daha zorlu ve uzun olabilirdi bence ayrıca o kıvırcık saçlı kız nereye gitti haber yok
  • Rafe ile Nathan'ın eskrim geçmişi var herhalde. Rafe, kılıçta çok kötüsün diyor.
  • WrathofGlatzeman kullanıcısına yanıt
    o sondaki kılıc sahnesi abartsısız diyorum en az 30 kez baştan basladim delirme raddesine geldim şansa geçtim
  • korsanların hikayesi çok etkileyiciydi bence . şu finaller ve bütler bi geçsin suyunu çıkara çıakra oynayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

o sondaki kılıc sahnesi abartsısız diyorum en az 30 kez baştan basladim delirme raddesine geldim şansa geçtim

Sen bide Rafe'i ezici zorluk seviyesinde gör,tek atıyor namussuz.Sinirden kolu fırlattım böyle sinir bozucu bir şey olamaz.Senin onun 4-5 grup saldırısndan kurtulup vurman gerekiyor ,onun sana 1 vurması yetiyor oyunu bitirene kadar ne çektim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.