Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seriyi oynamaya başladıktan sonra neden bu kadar sevildiğini daha iyi anladım. Şu an üçüncü oyunun ortalarındayım, film gibi oyun bu. Ayrıca oyunun müzikleri de çok güzel, özellikle menüde çalan Nate's Theme bir harika.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ürünü bulabileceğim en ucuz yer neresi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. oyun 3 günde bitti. 2 oyunun 4. bölümüne geldim oyun gerçekten sarıyor. 2nci oyunun görseller böyleyse 3. nasıl olacak merak ettim ama bakmadım bilerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

1. oyun 3 günde bitti. 2 oyunun 4. bölümüne geldim oyun gerçekten sarıyor. 2nci oyunun görseller böyleyse 3. nasıl olacak merak ettim ama bakmadım bilerek :)

2. ve 3. oyun arasında grafik olarak pek bir fark yok.Zaten ps3 gücü belli olduğu için adamlar daha iyisini yapamadı.Artık daha iyisini 4.oyunda görücez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 oyunda Turkce mi? Son oyunda dublaj oldugunu biliyorum ama diger oyunlarda da Turkce dublaj var mi? Yoksa sadece altyazi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

3 oyunda Turkce mi? Son oyunda dublaj oldugunu biliyorum ama diger oyunlarda da Turkce dublaj var mi? Yoksa sadece altyazi mi?

3 oyunda da Türkçe dublaj ve altyazı var.
  • Hadi bakalım oynamaya baÅŸlayayım ÅŸimdi takıldığım bir yer olursa editlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhabalar
    Uncharted 3 edition turkce dublaj arıyorum.
    Şuan itibariyle teknosa,vatan,medimarkt'ta turkce bulamadim. Hangi elektronik magazasinda kutulu turkce dublaj bulabilirim. Istanbul anadolu yakasi.

• Bende bugun guzel bir fiyata 2.El olarak kutulu aldim.Ilk oyun da baya iyilestirme yapmislar.Bariz bir sekilde eski nesil ile fark var.
    İlk iki oyunu ps3 te bitirmistim.Bu sefer dublaj ile basladim seriye,ilk oyunu boyle bitirecdgim.Dublaj harika olmus,ben cok begendim.Ikinci oyunu da altyazili oynamayi dusunuyorum,The Last Of Us da altyazili efsaneydi.Birde altyazili deneyimleyeyim diyorum.
    Ucuncu oyun yarida kalmisti bitirememistim maalesef,kismet bunaymis
  • Uncharted Collection'ın yeni basımlarında kapak resmi değişmiş. Umarım bu sürüm Türkiye'ye gelmez. Korsan PS2 oyunlarının bile daha başarılı kapak tasarımları vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 18:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Arkadaslar merhabalar
    Uncharted 3 edition turkce dublaj arıyorum.
    Şuan itibariyle teknosa,vatan,medimarkt'ta turkce bulamadim. Hangi elektronik magazasinda kutulu turkce dublaj bulabilirim. Istanbul anadolu yakasi.

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftalık Türkiye tatilinden döndüm.
    Malesef büyük elektronik marketlerde çalışan arkadaşlar işlerine pek hakim değil.
    Hepside bana uncharted 3'ün türkçe dublajı yok dedi.
    Ama aldığım oyunda türkçe dublaj var. şaka gibi yaa.
    İtalya'dan da ps4 konsolumu aldım. Dün uncharted 1'den başladım oynamaya.
    Oyun on Numara ve çok güzel sürüklüyor.
    iyi haftasonları.
  • yasinaka Y kullanıcısına yanıt
    Uncharted 3 ün ps4 sürümü yokki hocam Uncharted Collection var :) 3 oyunda onun içinde ve her büyük mağazada satılan oyunlarda tr dublaj mevcut. Hatta gg gibi yerlerde satılanlarda da var. Yurtdışı olanlarda kimisinde altyazı var kimisinde yok ülkeye göre değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Uncharted 3 ün ps4 sürümü yokki hocam Uncharted Collection var :) 3 oyunda onun içinde ve her büyük mağazada satılan oyunlarda tr dublaj mevcut. Hatta gg gibi yerlerde satılanlarda da var. Yurtdışı olanlarda kimisinde altyazı var kimisinde yok ülkeye göre değişiyor.

Hocam ürünü raftan alıyorum. Satış personelinin ayağına gidiyorum. Pardon diyorum bu oyunda türkçe dublaj varmı?
    eviriyo çeviriyo. Yok diyor. Ama diyorum oyunun kutusunda yazılar türkçe. Olsun olsun bu oyun türkçe değil diyor.
    Mesajımda yazmıştım hangi mağazalara gittiğimi.
    Bu mağazalarda ki personellerden sadece bir tanesi türkçe altyazı var dublaj yok dedi.
    Zaten kisa süreliğine İstanbul'a gelmişim. Vakit dar.
    Ayrıca bu foruma da yazdım. Yardım istedim ama tınlayan olmadı malesef.

• yasinaka Y kullanıcısına yanıt
    Bir çok çalışanın bir şeyden anladığı yok hocam durum malesef böyle mağazaların bir çoğunda :S
    Yalnız sizin sorduğunuz olay çok saçma :) Şu yönden saçma oyuna türkçe dublaj yapıldı bunu zaten biliyorsunuz :)
    Türkiye deki mağazalarda Tükçe olmayanının satılması mümkün değil ki :)
    Burda zaten lazım olduğunda kimseyi bulamazsın :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 26 Aralık 2015; 21:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Hocam ürünü raftan alıyorum. Satış personelinin ayağına gidiyorum. Pardon diyorum bu oyunda türkçe dublaj varmı?
    eviriyo çeviriyo. Yok diyor. Ama diyorum oyunun kutusunda yazılar türkçe. Olsun olsun bu oyun türkçe değil diyor.
    Mesajımda yazmıştım hangi mağazalara gittiğimi.
    Bu mağazalarda ki personellerden sadece bir tanesi türkçe altyazı var dublaj yok dedi.
    Zaten kisa süreliğine İstanbul'a gelmişim. Vakit dar.
    Ayrıca bu foruma da yazdım. Yardım istedim ama tınlayan olmadı malesef.

Mesajını gördüm ancak Uncharted 3 edition yazdığından dolayı PS3 sürümü arıyorsun sandım. Tüm oyunlarda Türkçe dublaj ve altyazı olduğunu daha önceki sayfalarda en az 10 kez yazmışımdır. Keşke eski mesajları okusaydın. Ayrıca yöneticilerden birisi şu konunun ilk mesajını ve başlığını güncellese çok iyi olacak.

• Oyun serisini az önce bitirdim.

Uncharted 1, ben çok beğendim elbette grafikler ve oynanış 2 ve 3 'den biraz daha düşük ama hikayenin bir başlangıcı öğrenmek çok güzel geldi.
    Uncharted 2 destansı oyun gerçekten de hikaye bittikten sonra, neler yaşadık ya diyor insan başından neler geti diyoruz hatırlamak istiyor insan.
    Uncharted 3 ise biraz 2 oyunun gölgesinde kalmış gibi ama ben yine çok destansı buldum. Indiana Jones filmini yaşamak film tadında özellikle Türkçe olması çok güzel bir deneyim yaşatıyor.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Hocam Uncharted 3 ps3'de yılın oyunu seçilmiş ve 10 tam puan almıştı.
    Özellikle Ps4'e de geleceği ve türkçe dublaj olacağı netleşince bu forumun tamamını okudum.
    Ama benim kafamı karıştıran şey bazı arkadaşların türkçe olduğunu düşünüp satın aldığından türkçe dublaj çıkmamasıydı.
    Sanırım gg yada farklı bir yerden aldıkları için. Ben Napoli'de yaşıyorum. Burdaki çoğu oyun sadece İtalyanca olunca, dedim şimdi memlekette de bize türkçe olmayan oyun kakalamasınlar.
    Birde üstüne mağaza çalışanları türkçe değil deyince panikledim. Bir ara oyunun kutusunun sağ üst tarafına yuvarlak sticker ile yapıştırılmıs türkçe logosu aradım.
    Ama inanın arkadaşlar değdi. Şimdi daha birincisini oynuyorum. Kaleye girmiştim. Sonra jet ski'ye binerken ara verdim.
    Gözlerim acıdı artık. Yaş ilerleyince eskisi gibi saatlerce ekrana bakamıyoruz :)
    Bu oyunun ilki böyleyse ikiyi üçü düşünemiyorum.
    Birde nispet yapayım. yılbaşı indirimi vardı. Yeni kasa 500 gb.lik Ps4'ü 299 euro.ya aldım. :)
    Hayırlı akşamlar herkese. Başım sıkıştığında yazarım yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Uncharted Collection'ın yeni basımlarında kapak resmi değişmiş. Umarım bu sürüm Türkiye'ye gelmez. Korsan PS2 oyunlarının bile daha başarılı kapak tasarımları vardı.

Kapak tasarımı gerçekten berbat. Sanki Uncharted değilde vitrinde ismini cismini bilmediğimiz kalabalık yapan oyunların kapağı gibi duruyo

• Uzun bir zaman sonra uncharted 1 i bitirdim. İlk 2009 yılında bitirmiştim aslında. Uzun yıllar sonra türkçe dublaj ile film tadında oynadım. Grafikler eh işte ama grafiklere hiç önem vermem oyunlarda o yüzden sıkıntı yok ama uncharted 2 ve 3 e oranla elbette kötü geldi kontroller olarak. Tabii birde şu var oyun ilk tecrübeleri o yüzden böyle sanırım.
    Oyunun hikayesi ilk oyunda çok detaylı değil iki ve üçde öyle değişdi çok iyidi gerçekten.

Platin kupayı aldım ara verdim şimdilik başka oyunları bitirip buna geri döneceğim ikinci oyun ile devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Uncharted Collection'ın yeni basımlarında kapak resmi değişmiş. Umarım bu sürüm Türkiye'ye gelmez. Korsan PS2 oyunlarının bile daha başarılı kapak tasarımları vardı.

Yurt disi sitelerde gördüm ülkemizede gelecektir bu sürüm ben mevcut sürüm tükenmeden bir tane kaptim iki gün önce :)

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.