Şimdi Ara

Uncharted serisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. PS 4 pro sahibiyim. Daha önce hiç oynamadığım Uncharted serisini oynamaya karar verdim. Sanıyorum bütün serileri satın aldım. Bir tanesini galiba plus da verilmişti tam hatırlamıyorum. Hangi seriden başlamak lazım? Oyunların numaralı şekilde sıralanmadığı için bilmiyorum. Sıralı bir şekilde yazarsanız sevinirim. Yardımcı olanlara teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uncharted Serisi: Bir Macera Oyunu Destanı

Uncharted serisi, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunları serisidir. Seri, hazine avcısı Nathan Drake'in heyecan verici hikayelerini anlatıyor.

Uncharted Serisi Oynanışı

Uncharted oyunları, üçüncü şahıs bakış açısından oynanan aksiyon-macera oyunlarıdır. Oyuncular, Nathan Drake'i kontrol ederek gizlice hareket eder, bilmeceleri çözer ve ateşli silah çatışmalarına girerler.

Uncharted Oynama Sırası

Uncharted oyunlarının oynanması gereken sırası şu şekildedir:

1. Uncharted: Drake's Fortune (2007)
    2. Uncharted 2: Among Thieves (2009)
    3. Uncharted 3: Drake's Deception (2011)
    4. Uncharted 4: A Thief's End (2016)
    5. Uncharted: The Lost Legacy (2017)

Uncharted Oyun Serisi Özellikleri

Uncharted serisi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere benzersiz özelliklere sahiptir:

• Büyüleyici Hikayeler: Seri, hazine avları, gizemler ve tehlikeli maceralar içeren ilgi çekici hikayeler sunuyor.
    • Akıcı Oynanış: Oyunlar, sinematik aksiyon sekansları, zorlu bulmacalar ve yoğun silahlı çatışmaların bir karışımını sunarak sürükleyici bir deneyim sunuyor.
    • Unutulmaz Karakterler: Nathan Drake, Sully, Elena ve Chloe gibi unutulmaz karakterler, serinin kalbini oluşturuyor.
    • Çarpıcı Görseller: Uncharted oyunları, çarpıcı grafikler ve gerçekçi ortamlar sunarak görsel olarak büyüleyici bir deneyim yaratıyor.

Uncharted Serisini Bugün Keşfet

Uncharted serisi, aksiyon, macera ve hazine avı sevenler için mükemmel bir oyun serisidir. Oynama sırasını takip ederek, Nathan Drake'in unutulmaz maceralarına dalabilir ve oyun dünyasının en ikonik oyunlarından bazılarını deneyimleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uncharted 1: Drake's Fortune

Uncharted 2: Among Thieves

Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted: The Lost Legacy (Bu 4. oyunun üzerine bir ek paket tarzı bir oyun)

Oynama sırası bu. Birde 2012 yılında sadece PS Vita için çıkan Uncharted Golden Abyss var. Bu oyun PS Vita'da kaldı PS4 için çıkmadı.

• The Nathan Drake collection serisi de Uncharted 1 2 ve 3 olarak geçiyor. Onla başlamak gerekiyor sanırım. Yardım için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emovic

The Nathan Drake collection serisi de Uncharted 1 2 ve 3 olarak geçiyor. Onla başlamak gerekiyor sanırım. Yardım için teşekkürler.

Evet hocam onunla başladıktan sonra UC4 oynayın. Tüm bunları bitirdikten sonra Uncharted Kayıp Miras'a da şans verin derim. Kendisi bir ara oyun serinin devamı değil oynamanız gerekmiyor ama 10-11 saatlik bir müthiş aksiyon oyunu. Severseniz seriyi mutlaka bir göz atın derim. İyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 2 Ocak 2021; 22:26:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.