Merhabalar. PS 4 pro sahibiyim. Daha önce hiç oynamadığım Uncharted serisini oynamaya karar verdim. Sanıyorum bütün serileri satın aldım. Bir tanesini galiba plus da verilmişti tam hatırlamıyorum. Hangi seriden başlamak lazım? Oyunların numaralı şekilde sıralanmadığı için bilmiyorum. Sıralı bir şekilde yazarsanız sevinirim. Yardımcı olanlara teşekkürler. |
Uncharted Serisi: Bir Macera Oyunu Destanı
Uncharted serisi, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunları serisidir. Seri, hazine avcısı Nathan Drake'in heyecan verici hikayelerini anlatıyor.
Uncharted Serisi Oynanışı
Uncharted oyunları, üçüncü şahıs bakış açısından oynanan aksiyon-macera oyunlarıdır. Oyuncular, Nathan Drake'i kontrol ederek gizlice hareket eder, bilmeceleri çözer ve ateşli silah çatışmalarına girerler.
Uncharted Oynama Sırası
Uncharted oyunlarının oynanması gereken sırası şu şekildedir:
- Uncharted: Drake's Fortune (2007)
- Uncharted 2: Among Thieves (2009)
- Uncharted 3: Drake's Deception (2011)
- Uncharted 4: A Thief's End (2016)
- Uncharted: The Lost Legacy (2017)
Uncharted Oyun Serisi Özellikleri
Uncharted serisi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere benzersiz özelliklere sahiptir:
- Büyüleyici Hikayeler: Seri, hazine avları, gizemler ve tehlikeli maceralar içeren ilgi çekici hikayeler sunuyor.
- Akıcı Oynanış: Oyunlar, sinematik aksiyon sekansları, zorlu bulmacalar ve yoğun silahlı çatışmaların bir karışımını sunarak sürükleyici bir deneyim sunuyor.
- Unutulmaz Karakterler: Nathan Drake, Sully, Elena ve Chloe gibi unutulmaz karakterler, serinin kalbini oluşturuyor.
- Çarpıcı Görseller: Uncharted oyunları, çarpıcı grafikler ve gerçekçi ortamlar sunarak görsel olarak büyüleyici bir deneyim yaratıyor.
Uncharted Serisini Bugün Keşfet
Uncharted serisi, aksiyon, macera ve hazine avı sevenler için mükemmel bir oyun serisidir. Oynama sırasını takip ederek, Nathan Drake'in unutulmaz maceralarına dalabilir ve oyun dünyasının en ikonik oyunlarından bazılarını deneyimleyebilirsiniz.