Şimdi Ara

Uncharted hakkında (görüntüde dalgalanma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uncharted'ı oynuyorum çok güzel bir oyun ancak kafama takılan bir nokta var, oyun çoğu zaman ormanın içinde geçiyor yani ekranda bir çok öğe oluyor ağaçlar dallar gölgeler vs bu tip sahnelerde böyle dalgalanma oluyor oyunda yani yukardan aşağıya bir şey iniyor. Hani PC monitörünü kameraya çektiğinde dalgalar iner ya yukarıdan aşağıya.

TV de Sony Bravia, benim düşüncem oyunda bu tip sahnelerde çok fazla öğe olduğundan yapıyor oluşu sizler ne düşünürsünüz? Unchartedı oynayan diğer arkadaşlar bu tip bir durum ile karşılaştımı?

Teşekkürler

• Ben daha full'unu alamadım fakat demosunu indirdim. Böle bir sorun olmadı Not: PHILIPS 106 ekran Full Hd
    bilmiyom bende olmadı belki demo diye full'unu bilemem dostum daha kısmet olmadı
  • bende hiç böle bi şeyle karşılaşmadım
    tv im samsung 32r81b
  • Arkadaşım senin dediğin sorun VSYNC sorunu başka deyişle ( Tearing ) ! Sadece bu oyunda yapıyosa şayet sorun senden kaynaklanmıyor!
    Bide bu sorun heavenly sword'da var . başka oyun lar tek tük nadiren gördüm... Kırılma oluyor ekranda oratadan sağdan sola ! Oyunlar alel acele çıkıyor Optimizasyon eksikliği var vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go_Create -- 13 Mart 2008; 1:04:17 >
  • Evet arkadaşım doğru söylüyorsun Heavenly Swordun demosunu oynadım ondada yapıyordu. Ancak diğer oynadığım oyunlarda bu olay ile karşılaşmadım. Sağol cevabın için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abus

Evet arkadaşım doğru söylüyorsun Heavenly Swordun demosunu oynadım ondada yapıyordu. Ancak diğer oynadığım oyunlarda bu olay ile karşılaşmadım. Sağol cevabın için.

Birşey değil
  • Bunun bir çözümü var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.