Şimdi Ara

Uncharted double pack (1-2 aynı bluray)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uncharted double pack oyununu türkiyede hiç bir yerde bulamıyorum. 1 ve 2 oyununu aynı bluraya koymuşlar. Gerçekten çok güzel bir paket. Bilmeyenler içinhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16879261330&nm_mc=OTC-Froogle&cm_mmc=OTC-Froogle-_-PS3+Video+Games-_-Sony+-+PlayStation-_-79261330

Bu sitede var Türkiyeden almak istiyorum sıfır yada 2. el olarak bulabileceğim siteler varmı ?

• 1 ve 2.oyunlar aynı blurayda değil.İki adet kutulu oyun bir pakette.Türkiye PAL bölgeye dahil olduğu için bizde platinium versiyonu var bunların.Ancak forumda,Amerika'dan satın alan arkadaşlarımız var bu ürünü.
  • Bizde sadece Platinium olarak var...Ancak Sahibinden gibi sitelerden bulabilirsin...
  • Şimdi youtubetan videolarına baktım çok çok özür diliyorum birden görünce 2 si aynı blurayde sandım dalgınlığıma gelmiş. Gereksiz bir konu açmışım kuru altı pilav yorumun için yinede teşekkür ederim iyi akşamlar :)
  • oyle sandigin gibi deyil onun içinde uncharted 1 ayrı bluray uncharted 2 ayrı bluray anlican 2 oyunu paket halinde satıyolar 1 bluraya 2 oyun koymamışlar anlican
  • O dediğin Dual Pack sadece Amerika için piyasa sunulmuştur. Amazon.com 'da var, oradan alabilirsin istersen. Türkiye'de bulamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.