Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyiki silmisler yorumumu. Gaza gelip foto attim kusura bakmayin. Adam oyun cikmadan vay kaplama diyince suratina vurasim geldi 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dediğim gibi spoilerli konu için yeni konu açtım ,oyunu bitiren arkadaşlar herşeyi spoiler içine almadan paylaşabilir ,sonuçta oyun yeni çıktı ve geç oynayanlar olabilir ,oyunun süprizini kaçırtmayalım oyunsever arkadaşlar heyecanla oynasınlar oyunu...

spoilerli uncharted4 konusu
  • 10.bölümü tam 3.5 saatte bitirdim o kadar güzel tasarlanmışki Madagaskar çamurun içinde arabayla drift yapıp durdum saatlerce şelalelinin altına girip çamurlanan arabayı temizledim falan bir insan bir oyunda ölmeye çalışırmı ben çalıştım arabayla tepelerden uçtum ilerlemesim gta gibi resmen Böyle giderse diğer bölümlerde daha 1 ay oynarım bitmez oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ını seven üstüme Uncharted 4 temalı tişört atsın!

Türkiye'de doğru dürüst satan yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

9 ncu bölüme geldim çok yavaş oynuyorum
    Gerçi hızlı ve zorda oynamak istesemde birden oynayamam
    Bizimki ihtiyar işi oyunun tadını ve keyfini çıkarıyorum

Bende 9.bölümdeyim ali abi valla hızlı oynamaya kıyamıyorum oyunu yavas yavas etrafı inceleye inceleye gidiyorum çok keyifli oluyor.

Hiç bitmese keşke oyun şuan çok keyifle oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Eintabian

Allah'ını seven üstüme Uncharted 4 temalı tişört atsın!

Türkiye'de doğru dürüst satan yok!

İnternetten güzel bir görsel bul baskı yapan yerler var ordan bastır kendin

Böyle şeyler gerçekten türkiye de zor bulunuyor.
  • multi oynayan arkadaşlar ekleyebilirler

psn : mahoonur1
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim güzel bir görsel bulamadım hep aynı klasik, görsel bulduğumu farz edelim yamalı yamalı yapıyorlar tavsiye edeceğin varsa bir bakayım
  • Beyler düşünsenize Uncharted ve Tomb Raider ortak yapımı bir oyun olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

10.bölümü tam 3.5 saatte bitirdim o kadar güzel tasarlanmışki Madagaskar çamurun içinde arabayla drift yapıp durdum saatlerce şelalelinin altına girip çamurlanan arabayı temizledim falan bir insan bir oyunda ölmeye çalışırmı ben çalıştım arabayla tepelerden uçtum ilerlemesim gta gibi resmen Böyle giderse diğer bölümlerde daha 1 ay oynarım bitmez oyun

Bende öyle düşünüyorum hocam o şeklide ilerliyorum yavaş yavaş tadını çıkara çıkara

• gokhanext kullanıcısına yanıt
    Var zaten Rockstar games ama onlarda 10 senede bir oyun çıkartacak bu gidişle.

• Çekimler bana aittir

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)  UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)
     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)  UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 17 Mayıs 2016; 11:35:55 >

• Arkadaşlar bu hassasiyet ayarını nerden yapıyoruz ya? Nişan alırken çok hızlı hareket ediyor, nasıl düzelticem onu online da?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Arkadaşlar bu hassasiyet ayarını nerden yapıyoruz ya? Nişan alırken çok hızlı hareket ediyor, nasıl düzelticem onu online da?

Kontrollerde nişan ve kamera ayarı var, 1-10 arası hassasslık.
  • Last of us lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfıra getirdim o nişan rakamını, yine hassas. Başka bir yer olmalı ya

• Oyunun sonu daha güzel olabilirdi bence
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Guzel yakalamissin
    Oyunda etrafta gezmekten ilerleyemiyorum resmen mekanlar isiklandirma hersey mukemmel olmus. Bende bayagi resim çektim ps4 te pek cok oyun oynadim share tuşunu kullandigim tek oyun uncharted 4. Oynayın oynattirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Oyunun sonu daha güzel olabilirdi bence

Sorgulamadan itaat et.

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Oyun tam arşivlik bitirip 2-3 ay verip yeniden oynanır öner

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.