Bildirim
UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (358. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Pek aynısı gibi gelmedi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2,5 yıldır konsolu gömdü herkes.Konsol performansı, eş değer pc performansı farklı şeyler işte.Demek ki olay firmaların yeteneği ve emeğinde bitiyormuş.Şu grafiklerle şu akıcılıkta kaç bin tl lik pc de oynanabilirdi oyun pc de çıkmış olsa.
Neo nun tüm gücünden yararlanan last of us 2 çıkınca yer yerinden oynar heralde.
Oyunların kralı ya
Oyunu bitiren biri yanıtlayabilir mi?
-
Ve oyun biter harıka bir deneyımdı emeği gecenlerin ellerine sağlık ben Xbox One'ıma geri döneyim.
quote:
Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_
Pek aynısı gibi gelmedi bana
O ilk denemelerdendi hocam
Sonrakiler çok daha iyi... -
quote:
Orijinalden alıntı: babako34
Arkadaşlar size bisey sorsam
Türk psn'den alınan oyunu
Benim ana hesap us psn'nemde türkçe oynayabilirmiyim ben?
Yani uncharted
Türk psn i ana hesap yaparsan diğerinde oynarsın internet bağlantısı olmadan.
Birde bana U4 hayrına hediye etcek varsa sevinirim. Batman AK kutulu olarak gönderirim -
Multiplayer den bahseden yok girilmiyor mu?
Arkadaşlar deluxe aldığımda kıyafet vs. Dışında extra bişey farkediyormu ? Normal mi yoksa deluxe mi almamı önerirsiniz ?
Yönlendirmenize göre online olarak alcam birazdan.
Grafik 10
Oynanış 9
Ses:10
Oyun tam bir şaheser olmuş. Ps4 sahibi iseniz bu oyunu hemen edinmeniz gerekir.
Herkese selamlar... 5.Bölümdeyim ancak dikkatimi çeken bir şey oldu ve Facebook hesabımda paylaştım... Oyun beni o kadar içine çekti ki bugün okula gidemedim ancak işe gitmek zorundayım
, Tuvallette Sultanahmed Camii 'nin bulunmasını bir hayli yanlış bulduğumu söylemek istiyorum.Burada adilik yapmışlar inanca -
quote:
Orijinalden alıntı: BiggestNiko
The order a cop diyen,gelip burda otorite gibi yorum yapmasın.Sen agac da meyve iken ben uncharted oynuyodum.The order uncharted kadar kitlesi olan bir oyun.Bak uncharted resmi olarak 2 gun once cikti fiyatı direk dustu cakildi 44 euro ya.O cop dedigin The order 40 euro hala...Dunya sadece Turkiye den ibaret degil elinin altında ki int i faydalı seyler icin kullan da bak bakalım The order icin neler yazılmıs yeni seri icin neler dusunuluyor diye..Yeni oyun icin ayrıca saklıcam bu desteksiz yorumunu..
Order oyun falan değil neyini savunuyorsunuz anlamıyorum.
Yabancı otoriteleri baz alıyorsanız, oyunu yerden yere vuruyorlar... Buyrun yabancı otoritelerin yorumları
Metacritic puanı 63 yani bu puana göre oyuna vasat demek bile iyimser oluyor :)
Ayrıca fiyat konusunda söylediğiniz çok saçma 8 dolara Order satıldığını gördü bu gözler. Çıkalı ne kadar oldu da 8 dolara kadar düştü:) Uncharted bu kadar kısa sürede 8 dolara düşmez.. İndirimler dışında oyunların fiyatları genelde sabittir, ilk çıktığı fiyata geri döner.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 11 Mayıs 2016; 11:34:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
The Order 1886'nın en büyük eksikliği oyunun kısa oluşuydu onun haricinde başarılı bir hikayesi vardı, The Order 1886 en iyi grafiklere sahip 5 oyundan biridir bana göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanElçin
Grafik 10
Oynanış 9
Ses:10
Oyun tam bir şaheser olmuş. Ps4 sahibi iseniz bu oyunu hemen edinmeniz gerekir.
Oynanışta 1 puanı nereden kestin hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
quote:
Orijinalden alıntı: darkdevil35
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: powersmachine54
Ben hala ps4`ün tam gücünün Uncharted 4 de kullanıldığına inanmıyorum. Ve uncharted 4 grafik efektleri tüm oyunlardan çok iyi ama yinede ps4`ün tam gücünü kullanamazlar. Naughty dog last of us 2 veya yeni IP oyununda ps4 konsolun tam gücünü kullanır. Uncharted 4 konsolun neler yapabileceklerini biraz konsolun gücünü gösterdi.
Adamlar 60 fps yapmak için çok uğraştılar konsolun gücü yetmiyor diye yapamadılar,ilk oyun açıklandığında 60 fps 1080p olacak dendi sonradan 60 yapmak imkansız
dendi ve vazgeçildi sadece multi akıcı olsun diye grafikleri kısıp 60 fps yaptılar yani son damlasına kadar kullanılıyor.
Sen hiç bir şey bilmiyorsun sadece vericek cevabı olmayanlar gibi boş laf.
Sen giderken biz gelirdik, az ötede oyna sen.
Hala aynı şey gene boş muhabbet cevap olmayınca, laf kalabalığı ergen muhabbeti.
Oyunları sadece çözünürlük ve fps olarak değerlendiren boş birine , yapılacak en iyi cevap, boş cevap vermektir. O yüzden diyorum az ötede (pc) oyna diye.
Sadece öyle olduğunu kim söyledi bu seferde uydurmayamı başladın bizim konumuz neydi sen önce onu anla,gene aynı şey laf kalabalığı.
-
Arkadaşlar oyunu alamadım izlemek iatiyorum nerden hangi kanladana izleyebilirim şuan 4. Bölüme kadar izledim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika psnden aldık türkçe altyazı olur mu ? -
Türkçe Dublaj Satılık UNCHARTED 4 200 Lira
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X