Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fly Teknoloji Maduru F kullanıcısına yanıt
    burda çok söyledik d&r kargo konusunda sıkıntılı oyunları hep geç gönderiyor owergame veya diğerlerinden sipariş verseydin yarın alırdın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: metinaktekin

Adamlar türkçe dublaj oyun yapıyor destek olmak için tr psn alınacağına 30 tl için için millet rus psn den alıyorlar sonra neden tr oyun gelmiyor diye yaknııyor herkes bare ex oyunları tr psn den alın ki destek olun.

İngiltere psn'in türkçeleştirilmiş halini tr psn zanneden bir arkadaş daha.Birde 3 kişide artılamış mesajı.Böyle devam edin 250-300 tl'ye alırız oyunları

Tamamen yanılıyorsun tr psn, ingiltere psn nin türkçeleşmiş hali olabilir, ama tr psn den alınan her oyun tr alındığı belli oluyor yani sony türkiyeye yarıyor.Adamlar sadece 4-5 türkçe seslendirme olan dil koymuş biride,türkiye kıtmetini bilmek lazım elin ruslarına kazandıracağımıza kendi ülkemiz kazansın yoksa ileride,türkçe oyun zor görürüz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyide hocqm boyle olmaz ki yaaaa!! On siparis kutucugu kalkmis gondermeleri,vermeleri lazim.InsAllah bugun kargoya verirler.Zaman gosterecek.Hadi bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotçular saçma sapan kampanyalarla satmaya çalışıyorlar

oyun zaten yarın satışa çıkıyor

gidip spotçudan alıp kargo falan beklemeyin

çıkın sabahtan alın, dönün evinize

bugünden sonra spotçudan kargo ile almanın anlamı yok, elden alabiliyorsanız alın

boşuna kargo beklersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 9 Mayıs 2016; 13:32:00 >
  • KADIKÖY PİYASASINA DÜŞMÜŞ HADİ GEÇMİŞ OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 9 Mayıs 2016; 13:29:34 >

• Yok mu ankara da satan bir yer?

• hepsisonyden alıcamda kutu türkçemi orda.
  • gamertr580 kullanıcısına yanıt
    Evet. Türkiye'nin ilk Sony Center bayiisi orası.

• quote:

quote:

quote:

Adamlar türkçe dublaj oyun yapıyor destek olmak için tr psn alınacağına 30 tl için için millet rus psn den alıyorlar sonra neden tr oyun gelmiyor diye yaknııyor herkes bare ex oyunları tr psn den alın ki destek olun.

İngiltere psn'in türkçeleştirilmiş halini tr psn zanneden bir arkadaş daha.Birde 3 kişide artılamış mesajı.Böyle devam edin 250-300 tl'ye alırız oyunları

Tamamen yanılıyorsun tr psn, ingiltere psn nin türkçeleşmiş hali olabilir, ama tr psn den alınan her oyun tr alındığı belli oluyor yani sony türkiyeye yarıyor.Adamlar sadece 4-5 türkçe seslendirme olan dil koymuş biride,türkiye kıtmetini bilmek lazım elin ruslarına kazandıracağımıza kendi ülkemiz kazansın yoksa ileride,türkçe oyun zor görürüz.

Hocam zamanında Mustafa Yiğit kendisi söylemişti TR psn'in bizimle alakası yok diye.Oyun fiyatları neden pahalı diye sorulmuştu.Zaten oyun fiyatları ingiliz sterlin'ine göre hesaplanıp koyuluyor TR store'a.O yüzden aşırı pahalı oluyor.Umarım dediğiniz gibidir ben yetkili birisi açıklamadan bu söylediğinize pek inanamıyorum maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 9 Mayıs 2016; 13:37:20 >

• Bitirmesi en çok koyan oyun olacak, resmen her Chapter sonu ağlayacaz.
  • Arkadaşlar doğubank bodrumdan 13.35 itibari ile oyunu temin etmiş bulunmaktayım. Birazdan resimleri koyucam otobüsteyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam zamanında Mustafa Yiğit kendisi söylemişti TR psn'in bizimle alakası yok diye.Oyun fiyatları neden pahalı diye sorulmuştu.Zaten oyun fiyatları ingiliz sterlin'ine göre hesaplanıp koyuluyor TR store'a.O yüzden aşırı pahalı oluyor.Umarım dediğiniz gibidir ben yetkili birisi açıklamadan bu söylediğinize pek inanamıyorum maalesef

Hocam bunun mevzusu daha önceki merlin kazanı reportajında geçmişti, yalnış hatırlamıyorsam zaten alınan tr ps türkçeleşmiş olsa dahi, tr den alındığı ödeme yapıldığı belli zaten tr çok oyuncu var bu yüzden, hep türkçe geliyor 4 dilden biri.benim istediğim destek çıkılsınki hep türkçe dublaj gelsin, belki ileride last of us bile türkçe dublaş gelir kendi dilinde oyun oynamak harika biliyorsunuz.

• UNCHARTED 4

*PC* & *PLAYSTATION 4* GRAFİK KARŞILAŞTIRMASI

DÜNYA'DA İLK

HANGİSİNDE OYNASAM DİYE DÜŞÜNENLER MUTLAKA İZLESİN!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 9 Mayıs 2016; 13:47:51 >
  • GND 1 saate elimizde dedi beyler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

UNCHARTED 4

*PC* & *PLAYSTATION 4* GRAFİK KARŞILAŞTIRMASI

DÜNYA'DA İLK

HANGİSİNDE OYNASAM DİYE DÜŞÜNENLER MUTLAKA İZLESİN!!!!!!!!!!!!!!!!

PC'de çok akıcıymış oyun ya grafikler gözümü kamaştırdı birşey göremedim o yüzden

• Hepsi sony den sipariş verdim sizce bugun kargoya verirlermi 9 mayıs diyordu alırken okudum.
  • 1 Saat önce bursadan oyunu aldım.İstanbul'a hala gelmemesine şaşırdım
  • Uncharted 4 Thief's End Minimum sistem gereksinimi.

Bir adet PlayStation 4

• Arkadaşlar Selamlar.Bursa Sony Center'da Ürün Mevcut.Ancak Adet Az.Bursalı Oyun Severleri Mağazamıza Bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 9 Mayıs 2016; 13:51:35 >
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.