Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın elinde yoktu ki tükensin ben konuştuktan sonra daha fazla reklam yapmamak için ilanın içeriğini değiştirmiş :D pazartesiden önce hiçbir spotcu oyunu satamaz ps4 exclusive oyunlarında her zaman böyle devam eder digital akar spotcu kargoyu derdi yok indiririm çıkış tarihinde oynarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

adamın elinde yoktu ki tükensin ben konuştuktan sonra daha fazla reklam yapmamak için ilanın içeriğini değiştirmiş :D pazartesiden önce hiçbir spotcu oyunu satamaz ps4 exclusive oyunlarında her zaman böyle devam eder digital akar spotcu kargoyu derdi yok indiririm çıkış tarihinde oynarım :D

Valla ben salı günü icin izin aldım sabahtan dnr veya teknosadan alabilirim insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ketur75 K kullanıcısına yanıt
    var
  • xbox oneım var fakat bu oyunu çok merak ediyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green_Ninja

Kutuyla alıcam sizce en iyisi nerden almak D&R,Bimeks,Teknosa,Sony gibi yerlerden ne tavsiye dersiniz

Hepsi olur farketmez hocam önemli olan sabahtan oyunu satısa koyacaklarmı sorun orada. Genelde böyle yerlerde calisanlarin oyunlarla vs ile alakaları olmuyor tabi bakalım depodan cıkarıp rafa koyacaklarmı sabahtan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kanyon yakınsa orda owergame dükkanı var ordan direk alırsın dr ve teknosa stoklarına geç gelebilir boşuna gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

eğer kanyon yakınsa orda owergame dükkanı var ordan direk alırsın dr ve teknosa stoklarına geç gelebilir boşuna gitme

Bursada yaşıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam ilan açmış beyler stokta diye bi bakın fotoğraf felanda var
  • Çekememezlikten oyunun fps ve birçok problemi olduğunu söyleyenleri bu video'ya alalım. Bu grafiklere rağmen çok iyi çalışıyor oyun. Yalnız videoyu izlemeden sadece sesi dinleyin çok fena spoiler var video da.

NX gamer analizi
    NX Gameryoutube
    Uncharted 4: Single Player Performance Analysis *Spoiler Free
    https://www.youtube.com/watch?v=zVHA15ploVQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 7 Mayıs 2016; 15:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Green_Ninja

Sizce bu oyunun hikaye modunda kötü içerik olurmu çok kötü dil cinsel içerik felan

Sony oyunları genelde aile dostudur, uncharted'da cinsel içerik veya ağır küfürler yok.
  • Bir hırsızın sonu yazıyor kutuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih.sarilar163

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-uncharted-4-stoktan-aninda-kargo-turkce-222385546#product-detail adam ilan açmış beyler stokta diye bi bakın fotoğraf felanda var

bu ilan sahibi de bakırköyde

avrupa yakasındaki spotçular satmaya başladı demek ki

• Bu satıcı Sony çıkışlı, bandrollü oyunlar satıyor, 2.el ürünlerde bile fatura kesiyor. Geldi diyorsa gelmiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargolar öğlene kadar çalışıyor sipariş versen bile yine pazartesi kargoya verir aynı hesaba gelecek
  • Şafak sıkıştırıyor resmen askerdeki gibi, çık artık be

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Orijinalden alıntı: YigidoLegend

Kabaca sayayım sende göz atarsın sitelere. N11,hepsisony,overgame,gg bunlardan çeşitli ürünler aldım sorun görmedim. Tabi son karar senin.

N11'de HepsiSony'den alacaktım fakat dlc ve 9 Mayıs ibareleri kaldırılmış. Diğer 2 satıcıyıda tanımıyorum maalesef

https://www.hepsisony.com/
    PS4 Uncharted 4 Bir Hırsızın Sonu Fiyatı ve Özellikleri - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/ps4-uncharted-4-a-thiefs-end

Kendı sitesinde 09 mayıs kargo diyor ve 2 tane dlc hediye diyor.

• Yalnız spot satıcıları hepsisony overgame gibi yerlerden daha pahalı satıyorlar
    Kutulu alacak arkadaşlar almayın oralardan aynı fiyat bile değil orjinali şuan daha ucuz orjinal olarak alın mağazalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 7 Mayıs 2016; 16:10:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şafak sıkıştırıyor resmen askerdeki gibi, çık artık be

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

askerde bir hafta kala müthiş bunalıma girmiştim ,gerçektende beklenti yüksek olunca sıkıntı çok oluyor ,5 yıl bekledik 2 gün beklenmiyor işte...birde twitchte
    hapisane bölümünü prison break nathan scofield
    seyrediyorum şimdi ,eminim herkes seyretse şu an ,gider karmaskesi pompalı alıp spotçuların depolarını basarsınız...keza ingilterede tırı patlatacak kadar ileri gidilebildiyse bu olur :D oyun bu yüzyılın en muhteşem oyunu çıktı rıza baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abstergo78GHOST -- 7 Mayıs 2016; 16:24:29 >

• Şu dövüş sahnesini oynamak için sabırsızlanıyorum ya, Drake'in yüzü bu sefer efsane oldu gerçekten, ilk 3 oyunda biraz eblek bir yüz ifadesi var, 4'te olağanüstü olmuş, karizma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Mayıs 2016; 16:16:43 >

• Bölümün adını yazmayaydın iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.