Bildirim
uncharted 3 yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: batuqwert7878
uncharted 3 plustan indirdim bedavaydı şuan fakat türkçe dilyok nasıl yapabiliriz gerçekten oyunda geçemiyom başı daha yardım edebilcek var mı ?nereden tr dil dosyasını bulabilirim
Benim bildigim kadarıyla psn den oyunu indirilen sürüm seçmeni istiyor ve orda dil secebiliyorsun. Otdan tr yi seçip tekrar indirilen sorun duzelicektir büyük ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amd FX 8320 - 4.1 Ghz, Msi 970 Gaming, 8gb Crucial 1600 Cl8, Msi R9 280 Gaming 3g, Zalman z3plus, Corsair cx600, Aoc i2369v, Logitech g402, Logitech g105, Logitech Extreme 3d Pro -
quote:
Orijinalden alıntı: danger_snake
quote:
uncharted 3 plustan indirdim bedavaydı şuan fakat türkçe dilyok nasıl yapabiliriz gerçekten oyunda geçemiyom başı daha yardım edebilcek var mı ?nereden tr dil dosyasını bulabilirim
Benim bildigim kadarıyla psn den oyunu indirilen sürüm seçmeni istiyor ve orda dil secebiliyorsun. Otdan tr yi seçip tekrar indirilen sorun duzelicektir büyük ihtimal
38 gb komplemi peki dili nereden seççem_____________________________ -
Surum seç secekgi cikmiyormu indirmek isterken iste orda seccen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amd FX 8320 - 4.1 Ghz, Msi 970 Gaming, 8gb Crucial 1600 Cl8, Msi R9 280 Gaming 3g, Zalman z3plus, Corsair cx600, Aoc i2369v, Logitech g402, Logitech g105, Logitech Extreme 3d Pro -
quote:
Surum seç secekgi cikmiyormu indirmek isterken iste orda seccen
no dowload basıyorum direk inmeye başlıyor :(_____________________________ -
hocam son olarak bu link sana kesin olarak yardımcı olacaktır.
umarım yeterince yardımcı olmuşumdur.
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Oyunlar%C4%B1/Uncharted-3-Ps-Plus-%C5%9Eikayet/td-p/19274158/page/2_____________________________ Amd FX 8320 - 4.1 Ghz, Msi 970 Gaming, 8gb Crucial 1600 Cl8, Msi R9 280 Gaming 3g, Zalman z3plus, Corsair cx600, Aoc i2369v, Logitech g402, Logitech g105, Logitech Extreme 3d Pro -
quote:
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Oyunlar%C4%B1/Uncharted-3-Ps-Plus-%C5%9Eikayet/td-p/19274158/page/2
hocam burda attığım link dedi link yok ?
Kurulum şekli şu şekilde arkadaşlar ben ve daha fazla kişi bu şekilde oyunu kurup bitirdi
1.Önce yukarıda attığım linkten f2p olanı indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz,kurduktan sonra menüde oyunu görebilirsiniz.
2.Store'da bulunan single player versiyonunu indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz ama menüye gelmiyor,game data bölümüne kuruluyor.
3.Tv'niz 3d destekliyorsa 3D MOVIE PACK desteklemiyorsa 2D MOVIE PACK dosyasını indirip kuruyorsunuz.
4.Herşey tamamlandıktan sonra,menünüzde bulunan,adım 1 de kurduğunuz,UNCHARTED 3 Free to play simgesinden oyunu açıyorsunuz.
5.Ana menüden Campaing sekmesini seçerek oyuna Sİngle Player moduna giriş yapıyorsunuz.
5.Opsiyonel olarak isterseniz Turkish Language Pack dosyasını indirip TAMAMEN TÜRKÇE olarak oynayabilirsiniz.
Umarım anlatabilimişimdir .İyi oyunlar_____________________________
-
quote:
quote:
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Oyunlar%C4%B1/Uncharted-3-Ps-Plus-%C5%9Eikayet/td-p/19274158/page/2
Kurulum şekli şu şekilde arkadaşlar ben ve daha fazla kişi bu şekilde oyunu kurup bitirdi
1.Önce yukarıda attığım linkten f2p olanı indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz,kurduktan sonra menüde oyunu görebilirsiniz.
2.Store'da bulunan single player versiyonunu indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz ama menüye gelmiyor,game data bölümüne kuruluyor.
3.Tv'niz 3d destekliyorsa 3D MOVIE PACK desteklemiyorsa 2D MOVIE PACK dosyasını indirip kuruyorsunuz.
4.Herşey tamamlandıktan sonra,menünüzde bulunan,adım 1 de kurduğunuz,UNCHARTED 3 Free to play simgesinden oyunu açıyorsunuz.
5.Ana menüden Campaing sekmesini seçerek oyuna Sİngle Player moduna giriş yapıyorsunuz.
5.Opsiyonel olarak isterseniz Turkish Language Pack dosyasını indirip TAMAMEN TÜRKÇE olarak oynayabilirsiniz.
Umarım anlatabilimişimdir .İyi oyunlar
konuyu sonuna kadar okusan görürsün linki orada :D_____________________________ Amd FX 8320 - 4.1 Ghz, Msi 970 Gaming, 8gb Crucial 1600 Cl8, Msi R9 280 Gaming 3g, Zalman z3plus, Corsair cx600, Aoc i2369v, Logitech g402, Logitech g105, Logitech Extreme 3d Pro
-
quote:
quote:
quote:
Umarım anlatabilimişimdir .İyi oyunlar
konuyu sonuna kadar okusan görürsün linki orada :D
tamam gördüm hocam ozaman ben bütün oyunu silip tekrar mı kurcam anlamadımda kusura bakma çok rahatsız ediyorum tr dil paketini seçti 0.00 tl purchase tıkladım succesfull go shopping dedi bi fark olmadı ?_____________________________
-
sepetindeki ürünü tamemen satın aldıysa. ps3 sisteminden hesap yönetiminde indirme yönetimi açıp dil paketini indirebilirsin. orda görünecektir. orda anlatılanları sırasıyla yaparsan bütün sorunların düzelecektir. _____________________________ Amd FX 8320 - 4.1 Ghz, Msi 970 Gaming, 8gb Crucial 1600 Cl8, Msi R9 280 Gaming 3g, Zalman z3plus, Corsair cx600, Aoc i2369v, Logitech g402, Logitech g105, Logitech Extreme 3d Pro -
quote:
sepetindeki ürünü tamemen satın aldıysa. ps3 sisteminden hesap yönetiminde indirme yönetimi açıp dil paketini indirebilirsin. orda görünecektir. orda anlatılanları sırasıyla yaparsan bütün sorunların düzelecektir.
tamam indirmeye başladı kurulumda adamın yazdıkları galiba uygulıcam çok sağol_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler