Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
61.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • konuşmak amaçlı gerekli donanım ve her akşam katılırım dersen gel bekleriz. Mustafaya ulaşabilirsem onada söylicem o zaten gelir. zaten bize 3 kişi lazım

Orijinalden alıntı: xleonhart

quote:

Orijinalden alıntı: V

quote:

Arkadaşlar ben ve Yusuf bir kaç gündür team objective oynamak için baya cebelleştik fakat karşımıza gelen takımlar oldukça iyi ve takım oyununu benimsedikleri için fail üstüne fail oldu.. Fakat dün gece itibariyle PSN'imizde online ve iyi oynadıklarını düşündügümüz arkadaşlarımızı davet edip (oyun beta oldugu içinmidir bilinmez 5 kişi olunca oyun bulmak çok çok zor oluyor bazen.. neyse..) team objective oynamaya başladık. Nasıl olduysa 1 maçı kazandık :) ben dedim tamam oldu bu iş fakat daha sonra şunu anladım ki kimse team objective ne oldugunu görevlerin nasıl yapıldıgını bilmedigi için kalabalık nerde orayada dalın şeklinde maçları kazanmışız... Ben ve Yusuf skypeden konuştuumuz için görevleri takip edip bak bu round şu diger round bu gibi oyunu çevirmeye çalıştık... 2 kişinin irtibatta olması maçları kazandırmaya yetmiyor. Bu yüzden bize 2 ya da 3 kişi kendinden emin haritaları az çok bilen her akşam 20.00 sularında online olan oyunda konuşabilmek adına mikrofonu olan herşeyden önemlisi takım oyununu bilen birde en az 15 lvldan yüksek takım arkadaşı lazım.. Lütfen bu saymış oldugum niteliklere ve donanıma sahip degilseniz ben katılabilirim demeyin çünkü hatırlarsanız eventlar düzenledigimiz zamanlarda aynı sorunu yaşamıştık. Okudugunuz ve katılımınız için şimdiden teşekkürler...

Adamlar goz actirmiyor,grup halindeler,K/D 2 den asagi degil hepsi pro zaten,bende cok ugrastim ama mumkunu yok alimiyorsun maci,cok iyi takim oyunu oynamak lazim.

işte o yüzden kendine güvenen iyi oynayan adam arıyoruz

Benim gibi objective kasan 3 adam daha olsa sırtım yere gelmez oyunlarda, Yusuf Objective adamı değil TDM cidir. Çağlar ile çok oynardık Plunder ve objective çok iyi ekip kurmuştuk fakat 3. oyunda objective hantal yapı ile çok zorlaşmış durumda ve acaip sıkıcı TDM en güzeli yada Free for all

• quote:

Ben gelirdim ama aksamlari Mustafa,Virgil ile filan oynuyorum ben,onlarlarda katilirsa gelirim

Pro mro diyorsunda dün sağlam katliam yaptık genelde yendik :)

Volkan, akşam oynarız objective ama sıkıcı olabiliyor.

Negatif booster yok bu oyunda dimi ? Nasıl ekstra puan alma olayı olacak acaba merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 6 Ekim 2011; 13:07:10 >

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben ve Yusuf bir kaç gündür team objective oynamak için baya cebelleştik fakat karşımıza gelen takımlar oldukça iyi ve takım oyununu benimsedikleri için fail üstüne fail oldu.. Fakat dün gece itibariyle PSN'imizde online ve iyi oynadıklarını düşündügümüz arkadaşlarımızı davet edip (oyun beta oldugu içinmidir bilinmez 5 kişi olunca oyun bulmak çok çok zor oluyor bazen.. neyse..) team objective oynamaya başladık. Nasıl olduysa 1 maçı kazandık :) ben dedim tamam oldu bu iş fakat daha sonra şunu anladım ki kimse team objective ne oldugunu görevlerin nasıl yapıldıgını bilmedigi için kalabalık nerde orayada dalın şeklinde maçları kazanmışız... Ben ve Yusuf skypeden konuştuumuz için görevleri takip edip bak bu round şu diger round bu gibi oyunu çevirmeye çalıştık... 2 kişinin irtibatta olması maçları kazandırmaya yetmiyor. Bu yüzden bize 2 ya da 3 kişi kendinden emin haritaları az çok bilen her akşam 20.00 sularında online olan oyunda konuşabilmek adına mikrofonu olan herşeyden önemlisi takım oyununu bilen birde en az 15 lvldan yüksek takım arkadaşı lazım.. Lütfen bu saymış oldugum niteliklere ve donanıma sahip degilseniz ben katılabilirim demeyin çünkü hatırlarsanız eventlar düzenledigimiz zamanlarda aynı sorunu yaşamıştık. Okudugunuz ve katılımınız için şimdiden teşekkürler...

Adamlar goz actirmiyor,grup halindeler,K/D 2 den asagi degil hepsi pro zaten,bende cok ugrastim ama mumkunu yok alimiyorsun maci,cok iyi takim oyunu oynamak lazim.

işte o yüzden kendine güvenen iyi oynayan adam arıyoruz

Benim gibi objective kasan 3 adam daha olsa sırtım yere gelmez oyunlarda, Yusuf Objective adamı değil TDM cidir. Çağlar ile çok oynardık Plunder ve objective çok iyi ekip kurmuştuk fakat 3. oyunda objective hantal yapı ile çok zorlaşmış durumda ve acaip sıkıcı TDM en güzeli yada Free for all

Yusuf TDM oynuyor(du) ben ona alıştıdım TO'yu.. Geçen oynadım yusuf 1 maçta toplam 220 score yapmıştı sen artık düşün ne derece bir degişiklik var Yusuf'da. Ama ona görevleri ilk etapda anlatmak gerekiyor. Çünkü bazı görevleri karıştıyor.. Hoş beden arada sırada karşıtıyorum. Sürekli olarak irtibat kurdugumuz sürece daha akıcı oluyor.. Oynamak istersen biz şu sıralar adam bakınıyoruz birlikte oynarız..

• Zorla oynattırıyorsun yani :) iyi puan veriyorsa iyi olur.

ben 1 el attım plunder geçen ama maalesef ki gerek camping e yatkın ve hantal olması nedeniyle acaip sıkıldım oyundan
    ama değişiklik olur akşam 21 de oyunda olacağım ben 5 li bir ekip çıkartırız

Ak47 de Accucary ve M9 da rapid fire ı çok merak ediyorum umarım güç veriyordur silahlara o eklentiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 6 Ekim 2011; 13:23:10 >

Zorla oynattırıyorsun yani :) iyi puan veriyorsa iyi olur.

ben 1 el attım plunder geçen ama maalesef ki gerek camping e yatkın ve hantal olması nedeniyle acaip sıkıldım oyundan

Ak47 de Accucary ve M9 da rapid fire ı çok merak ediyorum umarım güç veriyordur silahlara o eklentiler.

ak 47 bir önce betaya göre cok cok güçlü. ben G-MAL kullandıgım için diger silahları pek kullanmıyorum.. Ha birde pistol var.

quote:

Zorla oynattırıyorsun yani :) iyi puan veriyorsa iyi olur.

ak 47 bir önce betaya göre cok cok güçlü. ben G-MAL kullandıgım için diger silahları pek kullanmıyorum.. Ha birde pistol var.

Fal kadar seri atmıyor mu G Mal bende dün denedim ama çok boşluk var ateş aralıklarında

• g-mal fal gibi iste pek farki yok

quote:

Ben gelirdim ama aksamlari Mustafa,Virgil ile filan oynuyorum ben,onlarlarda katilirsa gelirim

Pro mro diyorsunda dün sağlam katliam yaptık genelde yendik :)

Volkan, akşam oynarız objective ama sıkıcı olabiliyor.

Negatif booster yok bu oyunda dimi ? Nasıl ekstra puan alma olayı olacak acaba merak ediyorum.

Bizim ekip iyiydi tabi,bide M9 a call out takiyorsun,mesala ben dusmana ates ettigim zaman bizim takimdan herkes goruyor onu,cok iyi bir ozellik,ozel silahlari acmak lazim,bunun icinde treause hunter booster ini almak lazim,hazine bol cikiyor o zaman.

Dun sizden sonra plunder oynadik,iyi ekibe denk geldim 5-0 aldik,vere vere 8.500 dolar para verdi,plunder da para etmiyor artik,U2 olsaydi en az 40 bin dolar vermisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 6 Ekim 2011; 13:54:55 >

• eee nasıl level alacağız :) plunder ın albenisi olması lazım bir şekilde yoksa pek tutmaz yine TDM kasar herkes, bir şekil yapacak bence NDGames
  • quote:

ND bayramlarda gorur bizi artik 3x-5x

Afilli leveller istiyorum ben, çok sıradan rakamlar :) umarım Roma rakamları yine vardır.
    Bu oyunda son levele çıkmadan bırakmayacağım ben , eventler de kaçırmak olmaz tabi
  • sıfırlanmasında :) bence yükselir

Orijinalden alıntı: CiHKLeT

Oyunu almayi dusunuyorum ama pek bilgim yok ondan soruyorum;
    Oto aim varmi oyunda ?

Auto aim e çok soğuk bakmış yapımcı firma, kesinlikle yok blindfire da bile auto aim yok kaldırmışlar.
    İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
    Yapma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiHKLeT

Butun Uncharted serilerindemi ?

Uncharted 2 de rakibin yakınında blindfire de AA var. Ayrıca uzak mesafede isabet oranı yüksektir. Down the irons booster i aldığında ise AA ya yakın vuruş imkanı tanıyor.
  • oyun türkçe olarak sadece storelarda satılıcak diye tahmin ediyorum. Zira ben storedan almayı planlıyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.