Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
61.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: reddfan

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Uncharted 3'ün detayları yarın video games awards da açıklanacakmış.Oyunun single playerı 2011 yılın oyunu olur ama inşallah şu multiplayer a bi çeki düzen vermişlerdir.

Umarım yoksa malum hepimiz de glitch olayından bıkmış durumdayız. Ben bile chain reaction oynarken the lost city de 3. bölgede kenarlardaki korunma bölgesine çöktiğüm zaman ortam birden saydamlaşıyor ve hem yukarıdaki hemde basamaklardan inerek yanımıza gelen birisini görebiliyordum, sizinde başınıza gelmiştir sanırım çünkü bende ekstra bir şey yapmadan oluyordu. Multiye bir düzen vermeleri gerekiyor.

UC2 nin multisini gayri ciddi yapmışlardı zaten.Oyun çıkalı 1 yıldan fazla oldu glitch sorununu halen çözemediler ya da bilerek çözmüyorlar.UC3den umutluyum ama.Oyun 4 milyona yakın sattı ama günde ortalama 40 bin kişi oyunu multiplayer oynuyor.Bazen oynayacak adam bulamıyorsun yemin ederim..dün sen yoktun galiba clan olarak girdik abartısız 15 dakika filan oynayacak adam bulamadık.
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.

• quote:

Orijinalden alıntı: Catwalk12345

Heyyooo, kahinim ben, ne demiştim, Uncharted 3D . Üç boyutlu geliyoorrr.... Acaba digital mi? Bu durumda Tvyi değiştirmek gerekir ki, oyun 179tl, TV 5.000 TL off anamm, 2011 pahallı bir yıl olacak:))

HD Tv'mi yeni almıştım zaten.Zannetmiyorum sırf UC3 için 3D tv almak zorunda bırakmazlar herhalde insanları..En kötü gider bir 3D gözlük alırım bakarım keyfime
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reddfan

quote:

Uncharted 3'ün detayları yarın video games awards da açıklanacakmış.Oyunun single playerı 2011 yılın oyunu olur ama inşallah şu multiplayer a bi çeki düzen vermişlerdir.

Umarım yoksa malum hepimiz de glitch olayından bıkmış durumdayız. Ben bile chain reaction oynarken the lost city de 3. bölgede kenarlardaki korunma bölgesine çöktiğüm zaman ortam birden saydamlaşıyor ve hem yukarıdaki hemde basamaklardan inerek yanımıza gelen birisini görebiliyordum, sizinde başınıza gelmiştir sanırım çünkü bende ekstra bir şey yapmadan oluyordu. Multiye bir düzen vermeleri gerekiyor.

UC2 nin multisini gayri ciddi yapmışlardı zaten.Oyun çıkalı 1 yıldan fazla oldu glitch sorununu halen çözemediler ya da bilerek çözmüyorlar.UC3den umutluyum ama.Oyun 4 milyona yakın sattı ama günde ortalama 40 bin kişi oyunu multiplayer oynuyor.Bazen oynayacak adam bulamıyorsun yemin ederim..dün sen yoktun galiba clan olarak girdik abartısız 15 dakika filan oynayacak adam bulamadık.

Virgil, dün akşam seni havaya uçurduğum için çok özür dilerim. Bu RPGlerin sağı solu belli olmuyor:))
    Dün akşam neydi o ya, No kill diye diye giriştik birbirimize. İnsanlar çok sıkılmış heralde, ateş etmeden duramıyor:))

• Dün biraz geçiktim ama biraz takıldım multide, bizde kuzenle clan yaptık rakip bulmakta pek zorlanmadık ama nedense oyun başladığında bir bakıyorum kuzen oyunda yok mesaj atıyorum neredesin diye rakip arıyor diyor. Yani ben oyuna girdim plunder oynuyorum kuzende ise "finding player" gösteriyor diyor yada beni geri attı diyor ki bunu iki veya üç kere yaşadık.
    Mavi+kırmızı gözlükle olan 3D. Digital değil. Zevkli de değil. Keşke adam gibi yapsalarmış. Bunu gözlükle oynamak anlamsız olur. Batmande vardı bu iş, kullanıcılar isyan etmişti, çok kalitesiz bir 3D diye..

8 VS 8 ONLİNE MAÇLAR İSTERİM BEN AYRICA SENARYO COOP

Heyyooo, kahinim ben, ne demiştim, Uncharted 3D . Üç boyutlu geliyoorrr.... Acaba digital mi? Bu durumda Tvyi değiştirmek gerekir ki, oyun 179tl, TV 5.000 TL off anamm, 2011 pahallı bir yıl olacak:))

Anlaşılan Önümüzdeki yıl bütçelerinde revizyon şart oldu, 3D keyfi süper olacak umarım :))
  • http://popwatch.ew.com/2010/12/09/uncharted-3-first-look/

Hadi bakalım izleyin ve fikir edinin..UC3 trailler.......
    PSN : MustafaTR (Ps3 & Ps Vita) / 31
  • Çoklu dövüş geliyormuş. Bire-bir yerine 3 kişiyi devirebileceksin. Ama multıde bu zorlar bizi. Düşünsene tek kişi üçümüzü indirmiş:)) Üstelik sadece yumrukla:))

Çoklu dövüş geliyormuş. Bire-bir yerine 3 kişiyi devirebileceksin. Ama multıde bu zorlar bizi. Düşünsene tek kişi üçümüzü indirmiş:)) Üstelik sadece yumrukla:))

Bak multide create class olsa süper olur hani şu sıkışık arcade havasını dağıtır denge gelir oyuna biraz

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Çoklu dövüş geliyormuş. Bire-bir yerine 3 kişiyi devirebileceksin. Ama multıde bu zorlar bizi. Düşünsene tek kişi üçümüzü indirmiş:)) Üstelik sadece yumrukla:))

Bak multide create class olsa süper olur hani şu sıkışık arcade havasını dağıtır denge gelir oyuna biraz

Create class ne ? Bazı oyunlarda vardır hani, hangi özelliğini çok kullanırsan gelişiyor ve daha iyi oluyorsun ya, öyle bir şey mi?
  • Aynen öyle silahını falan ayarlıyorsun falan. Ben multiden glichler hariç memnunum birazcık daha çeşitlilik getirilirsin silah olayı aynı herkes çok az fark etsin leveller arasında. honor boosterlardan sonra adama "+" özellikler kazandıran boosterlar çıksın yeter. Ayrıca 3d tv yoksa oynayamazsın diye birşey deme gibi bi lüksleri yok imkansız yani o olay 32 ekran tüplü tv'de oynayacağım oyunu

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Mustafa abi 8 vs 8 olmayacakmış ama 6 vs 6 olacakmış yükselme var :)) amazondan baktım

sanırım map lerde küçük kalacak ve lag olmaması için 6 v 6 seçtiler. Bu da bir gelişme =) Create class ta olsun herkes deli gibi oyun başlangıcında roket ve hammer e koşmasın az strateji yapalım =) arcade havasından çıksın biraz oyun

Class olayi guzel olur ama cok dengeli olmasi lazim ayrica SA kalkmali,el bombasi disinda farkli turde mesala zaman ayarli,harekete duyarli bombalar filan gelmeli hatta sis bombasi(özellikle campercilari dagitmak icin) filan guzel olur diye dusunuyorum.

DM larda 50 kill siniri cok az bence tam oyuna isiniyorsun pat bitiyor buda arttirilmali.

En onemlisi serverlar ayrilmali ben kalkip buradan elin brezilyalisi,çinlisi ile oynamamaliyim,bu kisilerle oynayinca oyun lagdan gecilmiyor.

Cogu bosster i kimse kullanmiyor bunlar kesinlikle daha az ama kullanisli olmali,laf olsun diye bosster koymasinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 11 Aralık 2010; 14:06:07 >
  • bende geliyorum klana =) psn: hazar13 (ekleyin lütfen)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.