Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
61.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

Orijinalden alıntı: Catwalk12345

Heyyooo, kahinim ben, ne demiştim, Uncharted 3D . Üç boyutlu geliyoorrr.... Acaba digital mi? Bu durumda Tvyi değiştirmek gerekir ki, oyun 179tl, TV 5.000 TL off anamm, 2011 pahallı bir yıl olacak:))

HD Tv'mi yeni almıştım zaten.Zannetmiyorum sırf UC3 için 3D tv almak zorunda bırakmazlar herhalde insanları..En kötü gider bir 3D gözlük alırım bakarım keyfime

Virgil,
    Hemen imzana katmışsın UC3'ü. Farketmedim zannetme...:))

• UC3 duyulunca UC2nin pabucu dama mı atıldı? Kimse yok forumda, online da.
  • Eventden sonra alışmak zor oluyor aslında. 7-8 kill yapıyorsun aldığın puan 7-8bin. Level için hergün 5-6 saat oynamak lazım ki böyle bir zaman ayırmak mümkün değil veya gerekisiz bana göre. Dolayısıyla artık zevkine oynamak lazım. O zamanda bir şarjör attığın adam seni iki kurşunda vuruyor sinir oluyorsun. Bağlantıdanmıdır nedir anlayamıyorum?

quote:

quote:

Heyyooo, kahinim ben, ne demiştim, Uncharted 3D . Üç boyutlu geliyoorrr.... Acaba digital mi? Bu durumda Tvyi değiştirmek gerekir ki, oyun 179tl, TV 5.000 TL off anamm, 2011 pahallı bir yıl olacak:))

HD Tv'mi yeni almıştım zaten.Zannetmiyorum sırf UC3 için 3D tv almak zorunda bırakmazlar herhalde insanları..En kötü gider bir 3D gözlük alırım bakarım keyfime

Virgil,
    Hemen imzana katmışsın UC3'ü. Farketmedim zannetme...:))

Acayip gaza geldim bildigin gibi degil ..Store da UC3 le ilgili video,tema,avatar ne varsa indirdim..Collectors edition amazon veya ebay de pre-order olur olmaz satın alıcam..

Ama işin kötü tarafı 1 yıl beklemek işte..nasıl gececek bilmem valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Aralık 2010; 13:14:23 >
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.

• Level atlamak zor artık.

Negatif boosterları da kullanmıyorum,oyun başına 4,5 k filan geliyor.14 milyon dolar yapmam lazım ki 71 level olayım..açıkçası pembe level olmak da istemiyorum..o yüzden en mantıklısı artık forumdan,clandan arkadaşlarla zevkine oynamak.Ha eğer arada event olursa iş değişir tabi..Dur bakalım Christmas eventi yakındır.Benim tahminin UC3 çıkmadan önce herkesin 60,70,80 level olmasını sağlayacaklar..

Şöyle güzel bir x10 cash christmas eventi olup 1 hafta sürse fena mı olur ?
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Benim gibi yarım can ile başlarsanız 10 adamda 80 bin veriyo diğer türlü 20 adam vursan 14bin veriyo o şekilde de oyun çekilmiyor ben her akşam online deyim ama artık Miladı dolmuş gibi kimseye raslanmıyor. Bende red dead redeptiona akarım artık veya god of war 3 ü bitirirm.

Yakında yeni bir event çıkarırlar kesin.

Level atlamak zor artık.

Negatif boosterları da kullanmıyorum,oyun başına 4,5 k filan geliyor.14 milyon dolar yapmam lazım ki 71 level olayım..açıkçası pembe level olmak da istemiyorum..o yüzden en mantıklısı artık forumdan,clandan arkadaşlarla zevkine oynamak.Ha eğer arada event olursa iş değişir tabi..Dur bakalım Christmas eventi yakındır.Benim tahminin UC3 çıkmadan önce herkesin 60,70,80 level olmasını sağlayacaklar..

Şöyle güzel bir x10 cash christmas eventi olup 1 hafta sürse fena mı olur ?

ben bu yolu çok öncede görmüştüm :) dediğime gelmişsin sende

• Amazonda pre-order başlamış UC3 için. Ama daha çooooooooook var. Black Ops dün geldi Mustafa. Bugün arabanın satış işi için çıktım, alamadım oyunları, yarına bakıcam. En yakın zamanda elinde olur.

Akşama Fringe'den sonra klan acaba onlin olur mu???

Amazonda pre-order başlamış UC3 için. Ama daha çooooooooook var. Black Ops dün geldi Mustafa. Bugün arabanın satış işi için çıktım, alamadım oyunları, yarına bakıcam. En yakın zamanda elinde olur.

Akşama Fringe'den sonra klan acaba onlin olur mu???

COD güzel oyun şuan oynuyorum ama henüz zombie yapmadım =) işlerini hallet de alırım senden
  • Ben şimdi DLC aldım Uncharted 2 için. Gold weapons pack diye silahları altın yapan DLC olsa gerek. DLC'i indirdi ve install yaptı otomatik olarak. Sonra oyuna girdim ama altın silahlar yok. Sanırım BCES 00727 olduğundan CD'im, TR PSN'de de BCES 00509 olduğundan kodlar karıştı. Boşa mı para gitti şimdi o DLC için? Yapacak bir şeyim var mı, varsa Drake's Fortune mı yoksa Siege DLC'si mi daha iyi hangisini alayım ek olaraktan?

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Ben şimdi DLC aldım Uncharted 2 için. Gold weapons pack diye silahları altın yapan DLC olsa gerek. DLC'i indirdi ve install yaptı otomatik olarak. Sonra oyuna girdim ama altın silahlar yok. Sanırım BCES 00727 olduğundan CD'im, TR PSN'de de BCES 00509 olduğundan kodlar karıştı. Boşa mı para gitti şimdi o DLC için? Yapacak bir şeyim var mı, varsa Drake's Fortune mı yoksa Siege DLC'si mi daha iyi hangisini alayım ek olaraktan?

Alma, paran yandı. Bende de aynısı oldu. 727 yazıyor oyunumun üstünde, indirdiğimiz pack ise 509 uyumlu. İki kere denedim install etmedi.Yandı gülüm keten helva:))
  • hocam benimle paylaşmak istermisin hocam hem hayır duamı alırsın :)) ilk dlc senden gelir bana 3 dkda indiririm değiştirirsin şifreyi baktımda şimdi bces 509'du benimki. Yapacak bişeyden kasıt bces 509 olan oyunla takaslamaktan başka bir şey yok sanırım

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

hocam benimle paylaşmak istermisin hocam hem hayır duamı alırsın :)) ilk dlc senden gelir bana 3 dkda indiririm değiştirirsin şifreyi baktımda şimdi bces 509'du benimki. Yapacak bişeyden kasıt bces 509 olan oyunla takaslamaktan başka bir şey yok sanırım

Çabalarını takdirle karşılıyorum Yoğurtlucum:)) Senin de olacak bir gün DLC mapin....
  • quote:

napalım kredi kartı imkanı yok psn card desen adamı kazıklıyolar bizde dilenci gibi dlc dileniyoruz :)

İşte yoğurtlucum, büyümek o yüzden çok güzel:)) Kredi kartların, sanal kartların, gece sabaha kadar oturma hakkın. Yaw, iyiki büyümüşüm be, neydi o lise, Allah kurtarsın yavrum seni:))

quote:

napalım kredi kartı imkanı yok psn card desen adamı kazıklıyolar bizde dilenci gibi dlc dileniyoruz :)

İşte yoğurtlucum, büyümek o yüzden çok güzel:)) Kredi kartların, sanal kartların, gece sabaha kadar oturma hakkın. Yaw, iyiki büyümüşüm be, neydi o lise, Allah kurtarsın yavrum seni:))

bu var zaten diğerleri önemli :))
  • çok pahalıya satıyorlar ya bizim gibi başka çaresi olmayanları soyuyorlar :))
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.