Şimdi Ara

Uncharted 3 Drake's Deception YARDIM VE SPOILER BAŞLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda inanilmaz troll kayniyor ve bu yüzden böyle bir başlik açma gereksinimi duydum. Oyunla ilgili takildiğiniz bulmacalar, geçemediğin bölümler, konu ile ilgili akliniza takilanlar varsa; cevaplarini buradan öğrenebilirsiniz. Ayrica cevap verirken spoilee butonu kullaniniz aksi halde şikayet edilecektir.

• hocam forumda bir gerizekalı var dünden beri konu açıp duruyor farketmişşindir onun yazdıklarına dikkat ette burayada dadanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

hocam forumda bir gerizekalı var dünden beri konu açıp duruyor farketmişşindir onun yazdıklarına dikkat ette burayada dadanmasın
    UC 3 konusunu kilitlemişler:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernatural7

UC 3 konusunu kilitlemişler:(

Alıntıları Göster
    ana konusu kilitli değil ya öteki konuları sildiler gerizekalının biri yüzünden
    evet kilitlemişler ana konuyu yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 30 Ekim 2011; 13:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

ana konusu kilitli değil ya öteki konuları sildiler gerizekalının biri yüzünden
    evet kilitlemişler ana konuyu yeni gördüm

Alıntıları Göster
    Yok hocam ana konu kilitli gözüküyor bende.
    Tamam açtılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernatural7 -- 30 Ekim 2011; 13:05:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernatural7

Yok hocam ana konu kilitli gözüküyor bende.
    Tamam açtılar

Alıntıları Göster
    Haklısın Troll kaynıyor ama bence o TROLLler buraya yazmaz yine saçma saçma başlıklar açarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

Haklısın Troll kaynıyor ama bence o TROLLler buraya yazmaz yine saçma saçma başlıklar açarlar

Alıntıları Göster
    Merak etmeyin arkadaşlar anında şikayet edilecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Merak etmeyin arkadaşlar anında şikayet edilecektir.

Alıntıları Göster
    evet konunun ilk sorusu benden gelsin..

Oyunu cuma günü ( ) sony center'dan temin ettim..

iki gündür story modunda takılıyordum.. bugün online moda girim dedim kod istedi.. kitapçıktaki kodu girdim fakat kod hatalı diyor..?

acaba oyun tr olduğu için türkçe psn'den mi girmem lazim? yoksa daha serverlar açılmadığı için mi böyle bir hata mesajı alıyorum.. ???

bilen & deneyen varsa bilgi verirse sevinirim.. sonuçta ps3 jiletinli sıfır bir oyun, kodun kullanılmış olma ihtimali olamaz herhalde dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umi_TR

evet konunun ilk sorusu benden gelsin..

Oyunu cuma günü ( ) sony center'dan temin ettim..

iki gündür story modunda takılıyordum.. bugün online moda girim dedim kod istedi.. kitapçıktaki kodu girdim fakat kod hatalı diyor..?

acaba oyun tr olduğu için türkçe psn'den mi girmem lazim? yoksa daha serverlar açılmadığı için mi böyle bir hata mesajı alıyorum.. ???

bilen & deneyen varsa bilgi verirse sevinirim.. sonuçta ps3 jiletinli sıfır bir oyun, kodun kullanılmış olma ihtimali olamaz herhalde dimi?

Alıntıları Göster
    neyse gerek kalmadı.. yabancı forumlarda 1 kasım itibari ile bir update yayınlanacağı ve kod ların bu tarihden sonra active olacağı yazılmış.. iyi oyunlar..!

alanlar psn'den eklesin, tadına varalım..

psn: umutheyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umi_TR -- 30 Ekim 2011; 16:54:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umi_TR

neyse gerek kalmadı.. yabancı forumlarda 1 kasım itibari ile bir update yayınlanacağı ve kod ların bu tarihden sonra active olacağı yazılmış.. iyi oyunlar..!

alanlar psn'den eklesin, tadına varalım..

psn: umutheyo

Alıntıları Göster
    @umutheyo

Arkadaşim yeni gördüm mesajini. Kodlarin kullanimi şuan kapali. 1 Kasim'da kullanabileceksin sikinti yok yani :)

• Bu arada belirtmekte fayda var. Spoiler konusu olsa dahi ciddi anlamda oyunun akışını değiştirecek spoilerları yine de spoiler butonu ile belirtin. Oyunu tam bitirmemiş olanlar oyunun sonunu öğrenmek istemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu arada belirtmekte fayda var. Spoiler konusu olsa dahi ciddi anlamda oyunun akışını değiştirecek spoilerları yine de spoiler butonu ile belirtin. Oyunu tam bitirmemiş olanlar oyunun sonunu öğrenmek istemezler.
    oyun kaç bölümden oluşuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selimovskii

Alıntıları Göster
    Benim bi sorunum var oyunda. Türkçe dil ayarında oynarken oyun içi dialoglarda şans eseri kamerayı çevirdiğimde karakterler kendi aralarında konuşmaya başlarken ağzılarının oynamadığını fark ettim. Diğer yabancı dillerde bu sorun yokken nedense sadece türkçe dil seçtiğimde böyle oluyor ve canımı sıktı bu iş. Adamlar moloz gibi sanki içindenkonuşuyorlar gibi dururken bir yandan kendi aralarında konuşma sesi var garip. Sizde bir deneyin bunu acaba bu sorun benim oyunda mı ki. Şunu bi deneyin Allah rızası için.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

alın oynayın oyun twenty bölümden oluşuyor ubar şehrine girdim bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birman

quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

alın oynayın oyun twenty bölümden oluşuyor ubar şehrine girdim bakalım ne olacak.

Alıntıları Göster
    bulmacalarda çıldırabiliyor insan

senaryo uzun mu sürüyor kısamı oyun bitmesin devamlı devam etsin

sizce uc2 ye göre güzel olmuş mu senaryo

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

bulmacalarda çıldırabiliyor insan

senaryo uzun mu sürüyor kısamı oyun bitmesin devamlı devam etsin

sizce uc2 ye göre güzel olmuş mu senaryo

Alıntıları Göster
    Bulmacalar zor görünsede aslında çok kolaylar,ufak bir detay var yakalayınca hemen çözüyorsunuz.
    Hikaye sonda beni biraz şaşırttı onun haricinde hep beklediğim şekilde ilerledi. Oyunun en güzel tarafı ilerledikçe daha güzelleşmesi,oyunun aksiyon dozajını çok dengeli vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Bulmacalar zor görünsede aslında çok kolaylar,ufak bir detay var yakalayınca hemen çözüyorsunuz.
    Hikaye sonda beni biraz şaşırttı onun haricinde hep beklediğim şekilde ilerledi. Oyunun en güzel tarafı ilerledikçe daha güzelleşmesi,oyunun aksiyon dozajını çok dengeli vermişler.

Alıntıları Göster
    bu oyundaki bulmacaları çözemeyen gitsin kendini köprüden atsın.çok basit bence.bir tek duvara yansıtılan heykel bulmacası zordu gerisi kolay...
  • quote:

bu oyundaki bulmacaları çözemeyen gitsin kendini köprüden atsın.çok basit bence.bir tek duvara yansıtılan heykel bulmacası zordu gerisi kolay...

Şansım iyi haber gitti belki ,en rahat onu çözdüm,hemde tek seferde
  • quote:

quote:

ben o bölüme yarım saat harcadım.galiba bende bir salaklık var.gerçi alkol alıp çözmeye çalışmıştım

vallahi tek seferde yaptıysan bravo

bu oyunda çöle düşmeden önce uçakta verdiğim mücadelenin hazzını hiçbirşey veremez lezizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birman -- 4 Kasım 2011; 22:45:07 >

• quote:

quote:

quote:

ben o bölüme yarım saat harcadım.galiba bende bir salaklık var.gerçi alkol alıp çözmeye çalışmıştım

vallahi tek seferde yaptıysan bravo

bu oyunda çöle düşmeden önce uçakta verdiğim mücadelenin hazzını hiçbirşey veremez lezizdi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu an chapter 8 deyim.Oyun ne zaman aydınlık havada geçecek?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.