Şimdi Ara

'Uncharted (2) YENİ SS'LER Eklendi (PS3-EX)' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TacTical_TR

Dehşet bişe geliyo mekanlar çok iyi seçilmiş grafik muhteşem
    SS ler için teşekkürler

birşey değil
  • Muhteşem...!
  • http://s443.photobucket.com/albums/qq155/McWiiWii/Uncharted%202/

Burada da yüksek kalitede çıktılar var.

Ayrıca demoyu oynayan editör oyun içi olduğunu doğrulamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Ppu_9Spu

quote:

Orjinalden alıntı: zart

ps3 oyunlarini inceleyen bildiginiz iyi bir dergi var mi fotodaki dergi nedir ? turkiyede pazara sunulmus durumdami ?

Dergi GAMEINFORMER ama türkiye de yok sanırım belki getiren bazı yerler vardır

'Uncharted (2) YENİ SS'LER Eklendi (PS3-EX)'

Tesekkurler.Istanbulda oturuyorum.Oyunu garanti alicam.sizce en ucuz kaca nereden bulabilirim ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1Ppu_9Spu

quote:

ps3 oyunlarini inceleyen bildiginiz iyi bir dergi var mi fotodaki dergi nedir ? turkiyede pazara sunulmus durumdami ?

Dergi GAMEINFORMER ama türkiye de yok sanırım belki getiren bazı yerler vardır

Tesekkurler.Istanbulda oturuyorum.Oyunu garanti alicam.sizce en ucuz kaca nereden bulabilirim ?

Oyun çıkmadı henüz ama en ucuz eminönü tahtakale de bulabilirsin

• ya herkes şu naugty dog gibi oyun yapsa nolurki adamlar resmen CGI kasıyolar, dikkat ettiyseniz eskisi gibi birileri çıkıpta bunlar oyun içi görüntüler olamaz diyemiyor
  • Tabikide oyun içi görüntülere.Saçmalamayın lütfen.Uncharted ın grafiklerini gördünüz.Bu görüntülerdede grafiklerin daha iyi olduğu anlaşılıyor.Yine CGI kalitede olacaktır.Daha kötü grafikli bir 2.oyun olmaz herhalde değilmi?
  • aynı grafiklerle gelse nolur arkadaşlar .ilk oyundaki grafik başka herhangi bir oyunda varmı?
    ilk oyundaki gibi gelsin yeterki gelsin,öpüp başıma koyarım
  • Grafikler ilk oyundan farklı durmuyor. Sadece mekan farklı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Grafikler ilk oyundan farklı durmuyor. Sadece mekan farklı :)

Daha ne kadar geliştirsinler ki zaten öyle bir teknoloji yok.
  • bu oyunun grafikleri daha da gelişirse piyasada kilzon-milzon bişey bırakmaz, benden söylemesi
  • Grafikler yeterli ama AA olsun AA bide biraz AF olsun daha net olsun ... Amin
  • Yaw oyun iyiydi güzeldi ama o ormanın havasındanmıdır nedir biraz parlaktı bazen önümdeki adamı göremiyordum ve de UPUZUN olsun! :D birde küçük fizik hataları olmasın duvarın içine girme falan 100/100 alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Grafikler yeterli ama AA olsun AA bide biraz AF olsun daha net olsun ... Amin

AA'yı boşver, ilk oyunda sorun yoktu.

AF yapsınlar çevreye bakası geliyor insanın o kadar güzelki grafikler, iyice göze hoş gelsin yani bulanık görmeyelim yandan duvarları, yerleri falan.
  • Büyük ekranlı TV lerde AA eksikliği çok göze çarpıyordu.O yüzden AA istedim.Bide şunu 1080p yaparlarsa hikayedir,oynanıştır,grafiktir dinlemem Türkiyede ilk ben alırım
  • Online modu yapsınlar , co-op hariç.
  • Bu arada yazın bu resmi bulmuştum paylaşayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 14 Aralık 2008; 17:27:30 >
  • Yeni ekran görüntüleri yayınlandı

Ekran Görüntüleri için TIKLAYIN!!!
  • Şu aralar ilk oyunu oynuyorum.
    COD4'ten sonra başka bir oyunun single moduyla beni bu kadar oyalayacağını hiç düşünmezdim.

Oynanabilirlik, grafikler falan süper.

2'yi de illa ki alacağım o kesin. Ama bu çıkana kadar Uncharted benzeri sixaxis ileoynanabilirliği yüksek başka hangi adventure oyunları var?
    Tavsiyeleriniz var mı? Heavenly Sword için de iyi diyorlar ama bu oyunlar kadar (COD4-Uncharted) içine çeker mi oyun acaba beni?
  • ee bunun üstüne artık oynamadığımız ilk oyun oynanılınır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.