Şimdi Ara

UNCHARTED 2 TROPHY SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu 2. kez oynamaya başladıgımda treasureları aramaya başladım ve 65 e kadar geldim fakat trophy kısmına bir baktım hala 50. treasure da kalmıs ve oyunda normalde her 5 treasure da bir para verirken onuda vermez oldu sorun nedir arkadaslar bu sorunu yaşayan oldumu aranızda hic

• quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

oyunu 2. kez oynamaya başladıgımda treasureları aramaya başladım ve 65 e kadar geldim fakat trophy kısmına bir baktım hala 50. treasure da kalmıs ve oyunda normalde her 5 treasure da bir para verirken onuda vermez oldu sorun nedir arkadaslar bu sorunu yaşayan oldumu aranızda hic

İlk oyunda her 5 hazinede trophy veriyordu, 2. oyunda her 10 hazinede bir trophy veriyor. Verdiğin rakamlar doğruysa bir sorun olmuş olabilir, PS3 açılmıyorken trophy'ler kaybetmiş olabilir misin? Daha sonrasında sync ederek geri kazanabiliyordun?
  • bu olayı 10 gün önce yaşadım sinirim bozulmustu ozamandır ps3 ü bile açmadım okadar ugrasmıstım halbuki... ilk tamamladıgımda 20kusur tane vardı 2. oynayısımda 30 .40. 50 .de gayet güzel verdi trophyleri ama sonradan nolduysa anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.