Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ereneren

Kaplamalar yine Ps2 kalitesinde...Nostalji olsun diyemi yapılmış bilmiyorum ama bu oyun hiçbir zaman hakettiği ilgiyi göremeyecek Ps3 platformunda olduğu sürece...Güzelim oyunu AA sız kaplamasız sunuyorlar bize

Mars'taki ereneren'den dünyalılara bir mesaj daha bu kadar uçma yaw

• Uncharted 2, E3 2009 Türkçe Altyazılı Trailer'ı izlemek için;

http://forum.donanimhaber.com/m_32160710/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Uncharted 2 , E3'ün Oyunu Seçildi!

Uncharted 2: Among Thieves™

http://www.tqcast.com/2009/06/06/uncharted-2-among-thieves-2009-game-of-e3/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ya GoW3 ya Uncharted secilecekti zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Uncharted 2 , E3'ün Oyunu Seçildi!

[html]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QmvroVs6V3M&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QmvroVs6V3M&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/html]

Tek kişilikl gameplay videoda uncharted çıkınca sahneden biri çığlık atıyor...

• Arkadaşlar u2 betayı sonunda ben de oynadım (Qore'dan kod geldi)...Oyun grafik olarak gerçekten piyasanın en iyisi.Texture'lar süper, ilk oyundaki basit ışıklandırma bunda iyice aşmış artık ateş ederken çevre falan çok daha gerçekçi aydınlanıyor ve ışığın vurması vb. çok daha gerçekçi. Oyun animasyon olarak cidden çok yumuşamış, animasyonların birbirine bağlanması vb. de süper. Ama beni en çok etkileyenlerden biri de oynanabilirlik oldu...Oyun oynanabilirlik olarak çok kolay...Zıplarken bomba atabiliyorsunuz ve de neredeyse gördüğünüz her yere tırmanabiliyorsunuz...Ayrıca siper alma olayı da çok basitleşmiş...Her yere siper alabildiğiniz gibi çok da hızlı yapabiliyorsunuz...Arkanızdan biri tararken açıkta olsanız bile hemen kaçacak yerler var...Silahların tepmesi de ilk oyuna göre inanılmaz değişmiş.Vuruş hissi çok artmış, ilk oyundaki gibi kafa hariç nereden vurursan vur 3 vuruşta ölmesi gibi bir durum yok ...Ayrıca @keyn ' in dediği gibi bende 15 dk. falan sürmüyor oyun bulması, 1-2 dk. içinde başlamış oluyorum bazen 20-30 sn 'de bile bulabiliyor...Ama kötü yan olarak oyun her çıkışta makineyi kitliyor ve betadan olsa gerek, bazı grafik problemleri, buglar falan var.

• quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Arkadaşlar u2 betayı sonunda ben de oynadım (Qore'dan kod geldi)...Oyun grafik olarak gerçekten piyasanın en iyisi.Texture'lar süper, ilk oyundaki basit ışıklandırma bunda iyice aşmış artık ateş ederken çevre falan çok daha gerçekçi aydınlanıyor ve ışığın vurması vb. çok daha gerçekçi. Oyun animasyon olarak cidden çok yumuşamış, animasyonların birbirine bağlanması vb. de süper. Ama beni en çok etkileyenlerden biri de oynanabilirlik oldu...Oyun oynanabilirlik olarak çok kolay...Zıplarken bomba atabiliyorsunuz ve de neredeyse gördüğünüz her yere tırmanabiliyorsunuz...Ayrıca siper alma olayı da çok basitleşmiş...Her yere siper alabildiğiniz gibi çok da hızlı yapabiliyorsunuz...Arkanızdan biri tararken açıkta olsanız bile hemen kaçacak yerler var...Silahların tepmesi de ilk oyuna göre inanılmaz değişmiş.Vuruş hissi çok artmış, ilk oyundaki gibi kafa hariç nereden vurursan vur 3 vuruşta ölmesi gibi bir durum yok ...Ayrıca @keyn ' in dediği gibi bende 15 dk. falan sürmüyor oyun bulması, 1-2 dk. içinde başlamış oluyorum bazen 20-30 sn 'de bile bulabiliyor...Ama kötü yan olarak oyun her çıkışta makineyi kitliyor ve betadan olsa gerek, bazı grafik problemleri, buglar falan var.

Adi üstünde beta.

• quote:

Arkadaşlar u2 betayı sonunda ben de oynadım (Qore'dan kod geldi)...Oyun grafik olarak Ama kötü yan olarak oyun her çıkışta makineyi kitliyor ve betadan olsa gerek, bazı grafik problemleri, buglar falan var.

+1 aga aynen şimdi bunu yazıcaktım bu ne ya,kaç kere kilitlendi sayamadım valla...

Bide fanlar son sürat çalışıyor oyunda,çok deli grafik var ondan olsa gerek...
  • Multiplayer Beta oynanış videosu

• quote:

Uncharted 2 , E3'ün Oyunu Seçildi!

[html]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QmvroVs6V3M&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QmvroVs6V3M&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/html]

Yavaş seçilsin kim seçmiş bunu E3'ün oyunu diye çok sinirlendim şimdi Gow3 var orada Gow3 varken bu neymiş asrın oyunu olacak Gow3 . Acayip sinirlendim . Allaaaaaaaaaahhh !

• @.DragonFly. ,sakin abi;sakin
  • Deatmatch yaptım biraz betayla,yine kilitlendi çıkarken

Neyse o değilde,şey dicem,yahu oyun hem beta+bide multi ama grafikler çok çok iyi yaw,yani full+single playerda nasıl bişeyle karşılaşacağız korktum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Deatmatch yaptım biraz betayla,yine kilitlendi çıkarken

Neyse o değilde,şey dicem,yahu oyun hem beta+bide multi ama grafikler çok çok iyi yaw,yani full+single playerda nasıl bişeyle karşılaşacağız korktum valla

Heyecanlandırıyorsunuz

Kaplamalar filan nasıl grafikleri hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin?
  • quote:

quote:

Heyecanlandırıyorsunuz

Kaplamalar 1. oyundan da iyi ve çok keskin...Ama yine geç yuklenme problemi var...Onu da biraz yumusatmıslar birden yuklenmiyor hafif hafif açılıyor o yüzden göze falan batmıyor açılırken

• quote:

quote:

quote:

Heyecanlandırıyorsunuz

Kaplamalar 1. oyundan da iyi ve çok keskin...Ama yine geç yuklenme problemi var...Onu da biraz yumusatmıslar birden yuklenmiyor hafif hafif açılıyor o yüzden göze falan batmıyor açılırken

GEOWda o problemin babası var dostum,kesinlikle göze batmıyor dediğin gibi

Onun dışında

Kaplamalar 10 numara zaten daha önce söylemiştim etrafta bir tane sırıtan texture yok,hepsi 10 numara kalitde,onun dışında gölgeler çok kaliteli özellikle co-op haritasında müthiş görünüyorlar,su desen zaten benim oyun camiasında şu ana kadar gördüğüm en iyi su detayı UNC. da idi,2 oyunda da aynı şekilde,insanın avucunu açıp içesi geliyor.Ha bide deatmatch haritasında gece bölümü var,ışıklandırması çok iyi....

Beni asıl hayran bırakansa karakter animasyonları oldu,çok çok iyiler,düşmanların yüksek yerden atladıklarında hafif böyle sendelemelerinden tutun,yöettiğimiz karakterin ateş açıldığında ya da bi yer patladığında elini yüzünü falan kapatması,eğilmesi,dövüşürken adamın sırtına atlayıp boynunu kırmak,hepsi süper doğal görünüyor ...................

Bu oyun,tamamen kendi görüşüm,PS3ün bu sene çıkmış en iyi oyunu olacak ki bana göre Uncharted 1 ps3ün şimdiye kadar ki en iyi oyunuydu,dediğm gibi tamamen şahsi düşüncem..

Bu naughyt dog un ps3e daha fazla oyun yapması lazım,ps3ü çözmeyi bırak 7 sülalesiyle kanka olmuşlar...

• Yalnız oyundan ufak bi şikayetim var onuda yazıyım el bombaları tek tuşla adrese teslim gidiyor bunun düzeltilmesi lazım.....
  • Şimdi hatırladığım kadarıyla co-op olmiycaktı ilk başta yani aynı konsoldan co-op oynamak olmiycaktı sebebi de bu kadar güzel ve güçlü grafikleri ekranı ikiye bölüp göstermek oyunu kastığındamış olmayışı ama şimdi gördüğüm kadarıyla dahada süper bişey yapmış n.dog yani gitmişler online co-op yapmışlar re5 dede vardı single daki hikayeleri 3 kişi bitircez online dan gerçekten çok harika bişey bu yani grafikler de kasmasın diye haritayı 3 parçaya bölüpceklerine tek haritaya 3 karakteri sokmuş n.dog bu şekilde herkes kendi konsolundan cam gibi takılmadan oyniycak yani buda eşittir inanılmaz bir oyun keyfi..

Çakalsın N.Dog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 11 Haziran 2009; 4:22:51 >

• quote:

Yalnız oyundan ufak bi şikayetim var onuda yazıyım el bombaları tek tuşla adrese teslim gidiyor bunun düzeltilmesi lazım.....

Ben hala çözemedim valla bomba fiziğini, tutturamıyorum bir türlü
  • quote:

Yalnız oyundan ufak bi şikayetim var onuda yazıyım el bombaları tek tuşla adrese teslim gidiyor bunun düzeltilmesi lazım.....

aynen katılıyorum.. fakat beta normal bir betadan daha geride gibi geldi bana, çok şey düzeltilecektir...
  • quote:

Hey all,

The patch is up! To properly apply this patch, it requires some careful attention on your end. You must watch the screen closely while booting into the beta. As soon as you see the patch message come up in the XMB overlay, you should hit X to accept as quickly as possible.

If you miss the window your PS3 will reset but NOT patch. Simply launch the game and you can try again.

Note: ALL RANKS WILL BE RESET WITH THE PATCH

Patch Notes

General

* Grenade explosions now apply damage properly

Matchmaking

* Players should no longer get hung up in matchmaking for long periods of time

Bug Fixes

* Ranks should no longer reset randomly
    * Quitting the game will no longer reset the PS3
    * Player collision – players should no longer get hung up on each other when moving through the environment
    * Player will now be killed if stuck in falling animation for too long
    * In Plunder mode, treasures will no longer disappear during matches

Betaya update gelmiş.. Galiba şikayetlerinizin çoğu giderilmiş..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.