Aysal seçilmesi büyük ihtimal , Fatih hocayı getirceğide kesin gibi fakat son konuşmasında ne teknik heyet , ne futbolcu somut bişeye bişeye değinmedi yani bu işlerde artık bekleyecek durumu yok gs nin ama ben bir uyuşukluk seziyorum
adam boşa sallamıyor terimi getiricem diyip derim son anda bi şey yaparsa adam mağdur kalıcak en doğrusunu yapıyor.
En güzelini yapıyor. Boş vaadlerde bulunmuyor en azından. Neler yapabileceğini bekleyip görücez artık.
Canaydin aday oldugu dönemde üstelikde son derece basarili bir yönetime karsi yok sunu ben aldim sunu yapicam vs vs dedi sonrasini gördük. Palavra atmak kolay yapmasi ayri olay birakin az konussun ne farkeder yani gercekten hizmetse amaci zaten konusmasina gerek yok zaman icinde görürüz yaptiklarini yoksa Canaydin ve Polat gibi atmayla sonrasinida bildigimiz icin az konusmasi daha iyidir.
yalan atsın demiyorum tabi ama böyle kapalı konuşunca kısa vadede atacağı somut adımlar yok gibi geliyor bana malesef
Helvacı gibi 5 türk 6 yabancı ile anlaştıkmı desin
Rahmetli Canaydın CL şampiyonluğu hedefi koydu da ne oldu ?
aha işte şimdide "görüştüğüm kimse yok" dedi , e arkadaş ilk konuşmalarında "daha önce takıma hizmet vermiş , zor dönemlerde neyapılmasını bilen birini getircez" diyordun görüşmeden mi diyordun bunları
Ya daha başkan mı oldu adam bi sabredin. Adam kendine yakıştıramıyor belli ki başkan olmadan önce sanki kazanması kesinmiş gibi davranıp atıp tutmayı. Mutlaka hazırlığı vardır eminim. Sadece bunu dile getirmemeyi prensip edinmiş gibi kendine. Bence çok etik ve örnek bir davranış yaptığı
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
Rahmetli Canaydın CL şampiyonluğu hedefi koydu da ne oldu ?
Rahmetli Canaydın Terim'i getirdiği için bin pişmandı.Terime verilen imkanları Rahmetli Canaydın Lucescu'ya verseydi ,Şampiyonlar liginde başarıyı rahat yakalırdık.
Yetkisi olmayan adam neden sallasın en doğru davranış bu değil mi sence yetkisi olmayan başkan adayları kafadan sallıyor aysal sallamıyor en azından dürüstçe konuşuyor bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme