Şimdi Ara

Ünal AYSAL'ın GS ye Başkan Olmasını İsteyenler Klubü...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
8.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f_the_answer

bence Mikrosoftun kurucusu bily geyts yada epılın kurucusu stiv copsu getirelim bu böyle olmıcak her baskan adayının bı nanesi çıkıyor ordan burdan biyerden bosuna cok laf yalansız cok mal haramsız olmaz dememısler yada bır arap seyhının aklını celek bize paşkan olsun el abdul bın mubarak cafer abdül halim gibi bir adam bızı ucurur bı petrol kuyusuyla dunya klubu oluruz

bunları begenmıyorsanız ben aday olam forumdonanıma gore transfer yaparım BAM dan ve hakan aykut gıbı ısımlerden kurtulurum takıma rosicky ledesma hamit kallström alırım bide sag kanata adam alır lyondan gomiside aldımmı transferı tamamlarım ne dıyonuz aday olcam bak ona gore yarı yolda bırakırsanız kuserım ?

Transferlerin yaramaz başkan adayı

Nuri Şahin,Sweinsteiger,Roman Weidenfeller, Theo Walcott, Rossi den aşağısı kurtarmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

bence Mikrosoftun kurucusu bily geyts yada epılın kurucusu stiv copsu getirelim bu böyle olmıcak her baskan adayının bı nanesi çıkıyor ordan burdan biyerden bosuna cok laf yalansız cok mal haramsız olmaz dememısler yada bır arap seyhının aklını celek bize paşkan olsun el abdul bın mubarak cafer abdül halim gibi bir adam bızı ucurur bı petrol kuyusuyla dunya klubu oluruz

bunları begenmıyorsanız ben aday olam forumdonanıma gore transfer yaparım BAM dan ve hakan aykut gıbı ısımlerden kurtulurum takıma rosicky ledesma hamit kallström alırım bide sag kanata adam alır lyondan gomiside aldımmı transferı tamamlarım ne dıyonuz aday olcam bak ona gore yarı yolda bırakırsanız kuserım ?

Transferlerin yaramaz başkan adayı

Nuri Şahin,Sweinsteiger,Roman Weidenfeller, Theo Walcott, Rossi den aşağısı kurtarmaz

bily geyts aile dostum olur telden konustuk gelirsem neymar wilshere aguero micah richards serdar tasci hamit altintop ömer toprak ceyhun gülselam ı kesin alırım dahada takviye yapıcam takıma dedi.saRBi ne olacak dedim telefon kapandı.Arıyorum meşgül çalıyo

• Adnan haricinde kim başkan olursa olsun, yeterki başkası olsun.
  • Sağda ki karısıysa o olsun başkan rüyama girer gece
  • quote:

Bakalım Kaç Kişiyiz.

Ünal AYSAL'ın GS ye Başkan Olmasını İsteyenler Klubü......

Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu
    başkanın kim olduğu önemli değil.Yönetimde kimler olacak ona bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Sağda ki karısıysa o olsun başkan rüyama girer gece

O eski eşi boşadı onu şimdi aşağıdaki yunanlı fani hanımla

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Bakalım Kaç Kişiyiz.

Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu
    başkanın kim olduğu önemli değil.Yönetimde kimler olacak ona bakalım

bu arada bu resimdekiler eski eşi ve kızları, beline sarıldığı sarışın kız ise kızı Ceyla AYSAL

• Adamın 50 milyar doları varsa sanırım Galatasaray'ımıza vereceği 100 milyoncuğun hesabını olmaz
  • Hidalgo,

Turquia

Seka_1905

Juvixted

Seyr-i Além

CoMMaNDeRCX

mumble1905

BéTo_GS

necokyar86

-Username-

pwnzs

rommelgs

Roman_Gladius
  • Cebinden para vermeyecekse gelsin.
  • herşeye rağmen adnan polat kalmalı istikrarın olmadığı yerde kalıcı hiçbir başarı elde edilemez...
  • Bu adam nedir ? Kimin nesidir ? Ne yapacakmış ?(100m verdikten sonra)

Futboldan anlamayan birine benziyor.
  • 5milyar dolar serveti varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

Bu adam nedir ? Kimin nesidir ? Ne yapacakmış ?(100m verdikten sonra)

Futboldan anlamayan birine benziyor.

başkanın futboldan anlamasına gerek yok. Başkan, yönetiminin kalitesi kadar güçlüdür. Başkan yönetimin futboldan anladığı kadar iyi başkandır.
    Ünal Aysal için şu an olumlu yada olumsuz bir görüşüm yok. kuracağı yönetime göre değerlendirmek lazım.
    şimdilerde parası var diye akılalmaz bir yıpratma kampanyası yapılıyor. Bir başkan adayının mal varlığı ne olumlu ne de olumsuz anlamda bir kriter olmamalı...
  • @CoMMaNDeRCX üstadım konuya mesaj atmadım ama ilk sıraya yazmışın ismimi teşekkür ederim

adnan efendi gitsinde kim başkan olursa olsun

durumu başka türlü anlatacak hal kalmadı çünki
  • ÜNAL AYSAL gelse ne olacak ???

Mourinho Messi'yi getirip ergen Galatasaraylıları tatminmi edecek ???

Ali Dürüst döneminde yapılan fos transferleri ve transfer cimriliğine rağmen harcanan milyon $ hepimiz biliyoruz.

bknz: Aziz Yıldırım 13 yıldır Fenerbahçe'nin başında iyi kötü götürüyor başkanlığı 2 tane skandal şampiyonluk kaybetmesine rağmen Fenerbahçe'nin başında yanlışlardan ders alarak büyük bir destek ile götürüyor zaten Aziz Yıldırım destek görmese sandık başında ipini çekerler demek ki camia güveniyor.

çok kötü bir sezon geçirdiğimiz için başkanın arkasında olması gerekenler arkasından kuyusunu kazmaya çalışıyorlar Galatasaray'ın aldığı mağlubiyetlerden sevinç duyuyorlar. son Fenerbahçe mağlubiyetine bile sevinen liseliler var !!! lan madem Adnan Polat Galatasaray başkanlığına yakışmıyor diyorsunuz Galatasaray gelenek ve göreneklerini bilmez diyorsunuz sizin yaptığınız nedir ??? destek olmaları gerekirken sadece koltuk sevdasından TT ARENA'da şeref tribününde başkan sıfatı ile oturmak için kuyu kazmak!

Arkadaş madem bu ADNAN POLAT bu kadar başarısız madem Galatasaray'a yakışmıyor ,Galatasaray gelenek ve göreneklerini bilmiyor sandık başında cevabınızı verir şuan ÜNAL AYSAL'mı ALİ DÜRÜST'mü ÖZGERKEY'mi hangisini başkan olarak istiyorsanız onu seçerdiniz.

bu lise tayfasının şuan yaptıkları GALATASARAY GELENEK VE GÖRENEKLERİNE tamamen ters hareketlerdir. GALATASARAY değerlerine ZARAR veren birirleri varsa onlarda liseli muhalefet ve yandaşlarıdır!!!

• +Ekleme :

ÖZHAN CANAYDIN giderken !!!

neredeydi bu muhalefet diye sorarlar... Gazetelerde, TV'lerde KOSKOCA GALATASARAY BAŞKAN ADAYI çıkaramıyor diye yazarken neredeydi bunlar ????

o zaman elini taşın altına sokmayanlar bugün işler yoluna girdi artık işin kaymağını biz yiyelim düşüncesi ile mi GALATASARAY'ı temsil ediyorlar bumudur GALATASARAYLILIK ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

ÜNAL AYSAL gelse ne olacak ???

Mourinho Messi'yi getirip ergen Galatasaraylıları tatminmi edecek ???

Ali Dürüst döneminde yapılan fos transferleri ve transfer cimriliğine rağmen harcanan milyon $ hepimiz biliyoruz.

bknz: Aziz Yıldırım 13 yıldır Fenerbahçe'nin başında iyi kötü götürüyor başkanlığı 2 tane skandal şampiyonluk kaybetmesine rağmen Fenerbahçe'nin başında yanlışlardan ders alarak büyük bir destek ile götürüyor zaten Aziz Yıldırım destek görmese sandık başında ipini çekerler demek ki camia güveniyor.

çok kötü bir sezon geçirdiğimiz için başkanın arkasında olması gerekenler arkasından kuyusunu kazmaya çalışıyorlar Galatasaray'ın aldığı mağlubiyetlerden sevinç duyuyorlar. son Fenerbahçe mağlubiyetine bile sevinen liseliler var !!! lan madem Adnan Polat Galatasaray başkanlığına yakışmıyor diyorsunuz Galatasaray gelenek ve göreneklerini bilmez diyorsunuz sizin yaptığınız nedir ??? destek olmaları gerekirken sadece koltuk sevdasından TT ARENA'da şeref tribününde başkan sıfatı ile oturmak için kuyu kazmak!

Arkadaş madem bu ADNAN POLAT bu kadar başarısız madem Galatasaray'a yakışmıyor ,Galatasaray gelenek ve göreneklerini bilmiyor sandık başında cevabınızı verir şuan ÜNAL AYSAL'mı ALİ DÜRÜST'mü ÖZGERKEY'mi hangisini başkan olarak istiyorsanız onu seçerdiniz.

bu lise tayfasının şuan yaptıkları GALATASARAY GELENEK VE GÖRENEKLERİNE tamamen ters hareketlerdir. GALATASARAY değerlerine ZARAR veren birirleri varsa onlarda liseli muhalefet ve yandaşlarıdır!!!

+1905

• quote:

@greyhound
    seni bir an Yalçın Dümer zannettim. Yukarıdaki vecizeni bir de son 3 yıl için düşünmeni tavsiye ediyorum.
  • en büyük transfer HALDUN ÜSTÜNEL diye bağırdın mı hiç ???

delikanlı gibi doğruyu söyle ama !
    quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

@greyhound
    seni bir an Yalçın Dümer zannettim. Yukarıdaki vecizeni bir de son 3 yıl için düşünmeni tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.