Şimdi Ara

Ünal Aysal’dan Deklarasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Nisan akşamı oynanan Galatasaray-Mersin İdman Yurdu Süper Lig 28. Hafta karşılaşmasında, eğer takımımızın ve taraftarlarımızın gösterdiği olağanüstü direnç olmasaydı bu provokasyon çoktan hedefine ulaşmış olacaktı.

Bu gayretlerin, ligin bitmesine artık sayılı ve kritik haftalar kala, belli odakların tasarladığı planlı ve organize bir hareketin mahsulü olduğunu düşünmemiz için maalesef ciddi emareler bulunmaktadır.

Tüm spor kamuoyu hissetmekte ve bilmektedir ki, artık unutmak istediğimiz çok yakın bir geçmişte kapalı kapılar ardında ve masa başında bugüne kadar birçok organizasyon yapılmış, bunu uygulamak üzere belli isimler görevlendirilmiş ve bu gayretler birçok kez de maalesef başarıya ulaşmıştır.

Eşit rekabet ve adaletli yönetimler üzerine kurulmuş bir lige milyarlarca liralık yatırım yapan kulüpler, sponsorlar ve her şeyden önemlisi hayatının önemli bir bölümünü bu spora adamış futbolseverler için, OYUNUN ADALETSİZ OLDUĞU endişesinin ortaya çıkması, gerekli tedbirler derhal ve gecikmeden alınmaz ise, bütün spor sektörünü tehdit eder boyuta ulaşmak riski ile karşı karşıyadır.

Ayrıca, bu gidişatın, zaten son yıllarda büyük yara aldığı bilinen ve çok önem verildiği her fırsatta altı çizilerek ifade edilen ligimizin MARKA DEĞERİni tamamen sıfırlayacağı da ortadadır.

Galatasaray Spor Kulübü, futbolu anlamsızlaştıran bu oyunun bir seyircisi olmayacaktır.
    Taraftarımızın bundan emin olarak tahriklere kapılmamalarını, saygın ve sağduyulu duruşlarını devam ettirmelerini önemle rica ediyorum.

Ünal Aysal
    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16594.php

• - Hangi provakosyon?

-Belli odakların tasarladığı planlı organizasyondan bahsetmişsin başkanım da madem belli neden çıkıp söylemiyorsun?

- Kapalı kapılar ardında masa başı oyunları maalesef bazen de amacına ulaşmıştır derken açıkla başkanım kim onlar?

Zamanın da Denizli Klubu başkanı çıkıp "eğer denizlispor klübü küme düşerse çantamı açıcam artık siz düşünün" diye tehdit savurmuş, denizli-fener maçından sonra kümede kalınca o çantanın içindekileri açıklamamıştır.

Eğer bilip de susuyorsan ya sende aynı yöntemi kullanıyorsun başkan ya da bu ülke futbolunun gelişmesi sadece bizim çıkarlarımıza hizmet ediyorsa susuyorsun...
  • Belçika'da tabi tv'de yok, normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

- Hangi provakosyon?

-Belli odakların tasarladığı planlı organizasyondan bahsetmişsin başkanım da madem belli neden çıkıp söylemiyorsun?

- Kapalı kapılar ardında masa başı oyunları maalesef bazen de amacına ulaşmıştır derken açıkla başkanım kim onlar?

Zamanın da Denizli Klubu başkanı çıkıp "eğer denizlispor klübü küme düşerse çantamı açıcam artık siz düşünün" diye tehdit savurmuş, denizli-fener maçından sonra kümede kalınca o çantanın içindekileri açıklamamıştır.

Eğer bilip de susuyorsan ya sende aynı yöntemi kullanıyorsun başkan ya da bu ülke futbolunun gelişmesi sadece bizim çıkarlarımıza hizmet ediyorsa susuyorsun...

bkz: şeytanın avukatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

quote:

- Hangi provakosyon?

Öyle bu ülke futbolu temizlenmeli deyip deklarasyon yayınlayıp aba altından sopa gösterirse kendi başkanım da olsa eleştiririm, herkes aynı şeyleri yapsa her galibiyet ya da mağlubiyet sonrası sağduyulu olmayı becerebilse bugun bunlar konuşulmazdı.

• quote:

quote:

quote:

- Hangi provakosyon?

Öyle bu ülke futbolu temizlenmeli deyip deklarasyon yayınlayıp aba altından sopa gösterirse kendi başkanım da olsa eleştiririm, herkes aynı şeyleri yapsa her galibiyet ya da mağlubiyet sonrası sağduyulu olmayı becerebilse bugun bunlar konuşulmazdı.

Forumda böyle mantıklı adamlar görmeyi seviyorum ya. Şimdi gelip burada şakşakçılık yapanlar olacak ama kendi kulübün de olsa susmayacaksın. Kendi takımına yapılınca hemen savunmaya geçenler, rakip takım olunca demediklerini bırakmıyorlar. Empati denen şeyi beceremiyoruz. Bugün Fatih Terim yerinde Aykut Kocaman olsa muhtemelen bu yazıyı Aziz Yıldırım yazardı; Galatasaraylılar demediklerini bırakmaz iken Fenerbahçeliler savunurdu; cezanın durumuna göre TFF, Fenerbahçe yandaşı ilan edilirdi. Bunların hepsi aynı, taraftarı gaza getirerek kamuoyu baskısıyla alacakları cezaları düşürmeye ve kendi hatalarını örtbas etmeye çalışıyorlar; kendisine haksızlık edildiğine inanmaya meyilli büyük bir taraftar grubu var çünkü (her takımda). Ünal Aysal koskoca şirket yöneticisi falan diyorduk, o da aynı işte; hepsi birbirinin kopyası.

Bu açıklamadan ötürü kendisi de ceza alabilir şimdi. Taraftar sahaya indiğinden saha kapatması alınabilir, Dany kırmızı kart zaten, Fatih Terim maç cezası alacak; üstüne bir de başkan ceza alırsa ortalık iyice gerginleşir.

• Yahu belki adam sadece sahada gördüklerine bakarak yorum yapıyor. Bu kadar fazla hakem hatasının bize denk gelmesi sana doğal geliyor mu? İçerdeki her maçın sinir harbine dönmesi doğal geliyor mu? Adam belirli odaklar demiş, kim olduğunu açıklamak zorunda değil, bizi engelliyorlar ve farkindayiz diyor işte. Ben de engellendigimizi düşünüyorum ama isim veremiyorum. Şimdi ben de mi boş konuşuyorum?

Olayı farklı bi boyuta çekip de adamı içi boş konuşuyor durumuna sokuyorsun. Verdiğin cevap tam bir GS düşmanı yazar ağzı. Ömer üründülcüklere ihtiyacımız yok. Gs adını ve avatarini taşıyan bi trollsün işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yahu belki adam sadece sahada gördüklerine bakarak yorum yapıyor. Bu kadar fazla hakem hatasının bize denk gelmesi sana doğal geliyor mu? İçerdeki her maçın sinir harbine dönmesi doğal geliyor mu? Adam belirli odaklar demiş, kim olduğunu açıklamak zorunda değil, bizi engelliyorlar ve farkindayiz diyor işte. Ben de engellendigimizi düşünüyorum ama isim veremiyorum. Şimdi ben de mi boş konuşuyorum?

Olayı farklı bi boyuta çekip de adamı içi boş konuşuyor durumuna sokuyorsun. Verdiğin cevap tam bir GS düşmanı yazar ağzı. Ömer üründülcüklere ihtiyacımız yok. Gs adını ve avatarini taşıyan bi trollsün işte.

GS başkanı objektif olmak zorunda. Maçtan hemen sonra sıcağısıcağına deklarasyon yayınlamasını çok yanlış buluyorum.

MİY maçında Dany e gösterilen kart doğru olduğu gibi hamiti de oyundan atması gerekiyordu. Hangi hakem hatası ile GS zor duruma düştü MİY maçında ?? Sen bana söyle hakemin GS alehine verdiği karaları da ona göre tartışalım? Ezbere konuşma!

İçerdeki maçın sinir harbine dönmesinin tek sorumlusu Fatih Terim dir. Topu yere vuruyorsan trubune gönderilirsin, TFF nun atadığı hakeme saldıramazsın.Böyle bi hakkın yok. Eğer hatalı karar olduğunu düşünüyorsan hakkını başka yollardan ararsın hakeme saldırarak değil, şimdi o çok eleştirdiğimiz engin baytardan ne farkı kaldı F.Terim in?

Son olarak sağduyudan uzak, objektif olamayan birinin beni trollükle suçlaması kadar komik bi şey de olamaz.

• quote:

quote:

Yahu belki adam sadece sahada gördüklerine bakarak yorum yapıyor. Bu kadar fazla hakem hatasının bize denk gelmesi sana doğal geliyor mu? İçerdeki her maçın sinir harbine dönmesi doğal geliyor mu? Adam belirli odaklar demiş, kim olduğunu açıklamak zorunda değil, bizi engelliyorlar ve farkindayiz diyor işte. Ben de engellendigimizi düşünüyorum ama isim veremiyorum. Şimdi ben de mi boş konuşuyorum?

GS başkanı objektif olmak zorunda. Maçtan hemen sonra sıcağısıcağına deklarasyon yayınlamasını çok yanlış buluyorum.

MİY maçında Dany e gösterilen kart doğru olduğu gibi hamiti de oyundan atması gerekiyordu. Hangi hakem hatası ile GS zor duruma düştü MİY maçında ?? Sen bana söyle hakemin GS alehine verdiği karaları da ona göre tartışalım? Ezbere konuşma!

İçerdeki maçın sinir harbine dönmesinin tek sorumlusu Fatih Terim dir. Topu yere vuruyorsan trubune gönderilirsin, TFF nun atadığı hakeme saldıramazsın.Böyle bi hakkın yok. Eğer hatalı karar olduğunu düşünüyorsan hakkını başka yollardan ararsın hakeme saldırarak değil, şimdi o çok eleştirdiğimiz engin baytardan ne farkı kaldı F.Terim in?

Son olarak sağduyudan uzak, objektif olamayan birinin beni trollükle suçlaması kadar komik bi şey de olamaz.

Yine mi sen ya. Nicki GS ama işi GS'yi kötülemek. Ayrıl artık Gs sayfasından. Git başka yerde yaz. Yeter artık...

• @braveheartgs43

Arkadaşım eğer bu konu üzerine söyleyeceğin bi şey varsa buyur tartışalım eğer yoksa gölge etme.
  • @ǤЅ

isim verse ispatlamak zorunda kalır.
    ee bizde de telefon dinleme, yazışmaları takip etme gibi bir imkan olmadığına göre isim verse iftira boyutunda kalır öyle, hatta dava açarlar sen ispatlayamazsan da sen suçlu olursun.

tamam mantıklı soruları sormuşsun ama isim veremez şu durumda. ben de isterim isim versin ama nasıl ispatlayacan?
    2011 de de burada bin bir türlü muhabbet dönmedi mi fenerin maçları ile ilgili (buca maçı a.gücü maçı vs.)
    hepimizin içinde bir bit yeniği vardı fakat kimsenin elinde delil yoktu.
    fakat içinde bit yeniği olan başkaları çoktan soruşturmaları başlatmış tapeleri çıkartmış temmuzun 3'ü ne hazır etmişti.

şimdi de içimizde aynı o seneki gibi bir bit yeniği var ama du bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

@ǤЅ

ee bizde de telefon dinleme, yazışmaları takip etme gibi bir imkan olmadığına göre isim verse iftira boyutunda kalır öyle, hatta dava açarlar sen ispatlayamazsan da sen suçlu olursun.

tamam mantıklı soruları sormuşsun ama isim veremez şu durumda. ben de isterim isim versin ama nasıl ispatlayacan?
    2011 de de burada bin bir türlü muhabbet dönmedi mi fenerin maçları ile ilgili (buca maçı a.gücü maçı vs.)
    fakat içinde bit yeniği olan başkaları çoktan soruşturmaları başlatmış tapeleri çıkartmış temmuzun 3'ü ne hazır etmişti.

maçtan hemen sonra sıcağı sıcağına demeç vermesi talihsizlik, acemilik. Önce bi dur, sakinleş maçı tekrar izle bi kamuoyuna bak neler dönüyor neler bitiyor sonra yayınla deklarasyonu... GS başkanı benim gibi forum köşelerinde yazı yazı bi adam değil koskaca GS camiasını temsil ediyor sarfettiği her cümlede. Ben çok sinirlenirdim başka klüp başkanları çıkıp, "üzerimize oyunlar oynanıyor v.s" deyip sonra da küme de kalınca ya da şampiyon olunca bu sözleri söylediğini unutan... Burnuna pis kokular gelse dahi elinde kanıt yoksa herkes temiz sayılır suçluluğu ispat edilene kadar.. Federasyon çağırsa gel bakalım ünal başkan sen böyle böyle demişsin, açıkla dese ne cevap verecek??

• quote:

quote:

@ǤЅ

maçtan hemen sonra sıcağı sıcağına demeç vermesi talihsizlik, acemilik. Önce bi dur, sakinleş maçı tekrar izle bi kamuoyuna bak neler dönüyor neler bitiyor sonra yayınla deklarasyonu... GS başkanı benim gibi forum köşelerinde yazı yazı bi adam değil koskaca GS camiasını temsil ediyor sarfettiği her cümlede. Ben çok sinirlenirdim başka klüp başkanları çıkıp, "üzerimize oyunlar oynanıyor v.s" deyip sonra da küme de kalınca ya da şampiyon olunca bu sözleri söylediğini unutan... Burnuna pis kokular gelse dahi elinde kanıt yoksa herkes temiz sayılır suçluluğu ispat edilene kadar.. Federasyon çağırsa gel bakalım ünal başkan sen böyle böyle demişsin, açıkla dese ne cevap verecek??

işte ne isim ne kurum adı verdiğinden federasyon çağırıp sen ne iş diyemiyor. adam ortaya öyle açıklama yapıyor ama hepimiz anlıyoruz tabi kimin neyi kast ettiğini.

peki sence bir şeyler dönmüyor mu ligde?

• quote:

quote:

Ezbere konuşsam burda ergensin bilmem ne diye yoz bir muhabbete girerdim. Aksine, takımı eleştiriyor gibi görünüp de şeytanın avukatlığını yapan senin de niyetini anlamış buluyorum.

Dolayısıyla her fırsatta takıma saydirmak ve negatif yorum yapmakla ezberi, bot gibi davranmayı sen yapıyorsun.

Maçın sinir harbine dönmesinin sebebi değil, SONUCU fatih terim. Adam sahaya girdi diye maç çığrından çıkmadi. O ana kadar ince ince dograma devam ediyordu. Adam durup dururken neden sahaya girsin? Ama sen GS'ye her renkten çamur atmak için olayı carpitip insanları aptal yerine koymaktan ve insanlara hakaret etmekten çekinmiyorsun.

burada tff hakemine saldırma eylemini tasvip eden yok zaten. ben her olayı alet edip GS'ye tukaka eden fırsatçı leş kargalarini eleştiriyorum.

Takım hakkını zaten başka yoldan da arıyor. Saha icindeki olaylar futbolcuya, teknik ekibe ceza aldırmak icin yapılan provokasyonlar. Adam da tahrike geldi. Ama sen o çarpık gözünle bunu da çarpık yorumlarsin.

Forumdaki herkesin nickine bak, bi de yazdığına bak diye eleştirdiği birinin sağduyudan bahsetmeden önce bunu düşünmesi gerekir. Eleştiriyi hepimiz yapıyoruz. Ama 100 olaydan 100'ünde de negatif elestiri yapmak seni troll, hıncal, boş konuşan, içimizdeki irlandali, işsiz, ......... Artık sen doldur, hepsinden yapar.

• quote:

quote:

quote:

@ǤЅ

işte ne isim ne kurum adı verdiğinden federasyon çağırıp sen ne iş diyemiyor. adam ortaya öyle açıklama yapıyor ama hepimiz anlıyoruz tabi kimin neyi kast ettiğini.

peki sence bir şeyler dönmüyor mu ligde?

Ben federasyonun hakemlerimize ayar verdiğini düşünmüyorum. Ancak çok cesaretsiz maç yönetiyorlar.. Bunun nedeni de aziz yıldırımın hakemleri tehdit etmesi ve dün de fatih terim hakemlere yönelik hareketleri.Ülkemizde hiç bi hakem ne aziz yıldırıma karşı geleblir ne de fatih terime dün bu açıkca görüldü. Beşiktaş ve TS çok pasif kaldılar. Bu ülkede ağlamayana meme yok. Kimin sesi fazla çıkarsa , kimin baskısı fazla hissedilirse medya da kim en fazla tartışılırsa o her zaman tüm rakiplerini sindirir. Ben bu şekilde maç kazanmayı kabullenemiyorum. Nasıl fenerbahçenin bi kaç hafta önce kadıköyde son dakika penaltısı çalındı ise dün akşamda biz aynı şekilde döve döve kazandık MİY maçını hakemde korkusundan gıkını çıkaramadı.

• @Crosshair

Bende diyorum ki bana GS nin ince ince doğrandığı pozisyonları gösterir misin? Hangi pozisyonlaronlar merak ettim?
  • Bu kadar paranın döndüğü ortamda yedirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Geçen sene Fener CL gidemedi gelirden oldu.Şike süreci sponsor kaybetti gelirden oldu.Futbolcular gitti mali kayıp oldu.Şampiyonluğu kaçırdı gelirden oldu.CL ye bu sene gidemedi gelirden oldu.Stadı kapandı gelirden oldu.

Zaten Fener mali olarak zorlanıyor.Belhanda'yı almama sebeplerinden birisi de buydu bence.

Şimdi Galatasaray bir daha şampiyon olursa altından kalkamazlar.Fenerde Jimlastik'te bunun farkında.
  • @ǤЅ

hakem fatih terimi öyle salakça bir gerekçeyle atmasaydı maç o kadar gerilmezdi. resmen sırf ben bakın arenada fatih terimi bile atacak kadar cesurum diyebilmek için kendi reklamlarını yapıyorlar.

abuk subuk kararlar veriyorlar ve herkes galeyana geliyor sonra verdiği bir pozisyon %100 doğru bile olsa sonrasını toparlayamıyor.
    bunun da sebebi hepinizin hakemliğini bitiririm diyebilecek aziz yıldırım gibi birinin olması.

bir adam düşün, seri katil olarak yargılanmış ve cezaya çarptırılmış. ama bu adamı bir de dışarıda serbest bir şekilde geziyor olarak düşün. dışarısı çok tehlikeli olmaz mı?
    hakemler de kendilerini böyle tehlikede hissediyor.
    gerçi a.yıldırım tekrar içeri girse ne olur başka bir futbol mafyası çıkar bu sefer o bir baskı unsuru oluşturur.
    dün hamitin de dediği gibi böyle bir ortamda futbolu geçtim hiç bir alanda hiç bir yere varamayız.
    ortam kötü abi, ne adalet işliyor ne yasalar işliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Belçika'da tabi tv'de yok, normal.

oyy yazııık hazirana kadar kurtulduk demek senden ha hadi bakim asosyal olmayan eleman çık biraz şimdi dışarıda nefes al bakim
  • quote:

@ǤЅ

hakem fatih terimi öyle salakça bir gerekçeyle atmasaydı maç o kadar gerilmezdi. resmen sırf ben bakın arenada fatih terimi bile atacak kadar cesurum diyebilmek için kendi reklamlarını yapıyorlar.

abuk subuk kararlar veriyorlar ve herkes galeyana geliyor sonra verdiği bir pozisyon %100 doğru bile olsa sonrasını toparlayamıyor.
    bunun da sebebi hepinizin hakemliğini bitiririm diyebilecek aziz yıldırım gibi birinin olması.

bir adam düşün, seri katil olarak yargılanmış ve cezaya çarptırılmış. ama bu adamı bir de dışarıda serbest bir şekilde geziyor olarak düşün. dışarısı çok tehlikeli olmaz mı?
    hakemler de kendilerini böyle tehlikede hissediyor.
    gerçi a.yıldırım tekrar içeri girse ne olur başka bir futbol mafyası çıkar bu sefer o bir baskı unsuru oluşturur.
    dün hamitin de dediği gibi böyle bir ortamda futbolu geçtim hiç bir alanda hiç bir yere varamayız.
    ortam kötü abi, ne adalet işliyor ne yasalar işliyor

Saygı duyarım bu da değişik bi bakış açısı.. Hakem önce sınırı geçen terimi uyardı, sonra terim de topu yere vurdu v.s sonra da trbunune gönderdi bence hakem haklıydı. Fatih Terim in aklında madrid maçı olduğu için küme düşecek MiY maçına hiç hazırlayamamış futbolcularını ve yanlış kadro ile çıktığını söylesek yanlış olmaz. Mersin net pozisyonlara girdikçe Terim kenarda deliye döndü, sürekli sınırı ihlal etti ve arksasından da topu vurunca trubune yollanmayı hazmedemedi. Bende bu şekilde düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.