Konuştuğunda mangalda kül bırakmayan Bakan, kaçak villasına imar affı çıkartmış. Karara karşı çıkan Belediyemeclis üyelerinin de ayağını kaydırtmış. Oğluna mısır affından sonra şimdi de villasına af! Bu adamı kınıyorum...
"OĞLUMUN EVİ KAÇAK OLMAKTAN ÇIKACAK"
Daha önce yaptığı açıklamada, ilk villasının ruhsatının bulunduğunu, ancak oğlu için bahçesine yaptırdığı ikinci villanın kaçak duruma düştüğünü belirten Unakıtan, "Ama, bana göre o da kaçak değil. Belediyeler kendisine düşen hizmetleri yerine getirmediği için, planlarını Anıtlar Kurulu'ndan ve Büyükşehir Belediyesi'nden geçirmediği için kaçak duruma düştük. Kendime ait evi yeniden yaptırmak istiyorum. Depremden zarar gördü. Belediyenin planları Büyükşehir Belediyesi'nden geçerse oğlumun evi de kaçak olmaktan çıkacak" demişti.
Allah allah derler Allah tan korkmazlar
ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın hepsini
vay bee adamdaki yüzsüzlüğe bak!!
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Allah allah derler Allah tan korkmazlar ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın hepsini
binlerce milyonlarca kere haklisin. ama artik normal gormek gerekir boyle seyleri. insan niye iktidar olurki ? hizmet etmek icin mi :) o cumhuriyetin ilk yillarindaymis esi dostu hisim akrabasi somurmeyince doymayinca o iktidar iktidarmidir zihniyetinin esiriyiz.