Şimdi Ara

Unai Emery için uğraşılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce sinan enginde dedi 15 gündür fenerbahçe uğraşıyor bu transfer için muhtemelen hocasıdır diyor.

http://www.fanatik.com.tr/2015/05/30/fenerbahce-avrupa-sampiyonu-hocanin-pesinde-605622Unai Emery

• Allahım nolur olsun ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olursa var ya. Karizma + Genç + Evinde sadece Real madride kaybetmiş + Avrupa başarisi ortada.

Hadi be super mario ternaneo

• Hedef: unai
    Gerçek; ünal

• Adam Basın toplantısında. Real Madridle adımın geçmesi beni ilgilendirmiyor,ben kupaya odaklandım '' dedi. Acaba Fenerle anlastıgı ıcın mı boyle dedi
  • Adam direk Şampiyonlar ligide gidecek bir takımı bırakıp, Şampiyonlar ligine gitmek için 2 ön eleme maçı yapacak olan bir takıma gelecek he ?

Üstelik 2 ön eleme maçlarında rakipler üst düzeyde. Bu adam Sevillayı bırakıp Fenere gelirse demekki adama ömür boyu yetecek kadar para saçıcağız.

Çünkü biz kimlere para saçıp onlarda bize s.çmadı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Adam Basın toplantısında. Real Madridle adımın geçmesi beni ilgilendirmiyor,ben kupaya odaklandım '' dedi. Acaba Fenerle anlastıgı ıcın mı boyle dedi

Bir hocayla ilgilenilmesi farklı adamın seni isteyip gelmesi farklı olaydır."Hocasızda bu takım şampiyon olur" vizyonundan Emery ile ilgilenmeye atlayış arasında fark var , bu fark zaten taraftarı umutlandırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Yıllardır Inter'i istiyordum!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Adam Basın toplantısında. Real Madridle adımın geçmesi beni ilgilendirmiyor,ben kupaya odaklandım '' dedi. Acaba Fenerle anlastıgı ıcın mı boyle dedi

Bir hocayla ilgilenilmesi farklı adamın seni isteyip gelmesi farklı olaydır."Hocasızda bu takım şampiyon olur" vizyonundan Emery ile ilgilenmeye atlayış arasında fark var , bu fark zaten taraftarı umutlandırıyor.

ben birşey demedim. İnşallah gelir istiyosanız eger siz :)
  • Sevilla'da üst üste 2 kez Avrupa kupası almış elemanı istemek?

City , Real Madrid haberlerini okumuştum bir kaç gün önce. Eğer Sevilla'dan ayrılacaksa büyük bir takıma gitmesi muhtemel.

Rafa Real'e gidecek o yüzden büyük ihtimal Sevilla'da kalır.

Yani bu hocanın gelmesi imkansız.
  • Gelmesi imkansız demek yanlış olur, fakat Avrupa futbolunda gözde bir Teknik adamın Türkiye'yi tercih etmesi kolay değil

Herkes teknik direktörlere nasıl baktığımızı ve davrandığımızı biliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.